Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
kad to pomislim, ja to onda i izgovorim. nikakva frka, samo treba da pomislim prvo :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa bas tako... Volim te! :)
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
Na razne nacine, sitnicama, gestovima.. Uglavnom delima, jer reci ne znace nista ukoliko ne pokazete osobi da je stvarno volite, reci mogu biti lazne ili izgovorene tek onako radi reda..
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by Andjeo sa greskom
Na razne nacine, sitnicama, gestovima.. Uglavnom delima, jer reci ne znace nista ukoliko ne pokazete osobi da je stvarno volite, reci mogu biti lazne ili izgovorene tek onako radi reda..

moj blagoslov ovom postu ! :trep:

:hug:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Samo sam NjOJ u zivotu svom govorila da je volim..Samo sam prema njoj osecala to...Tim intezitetom,tom jacinom,snagom,iskrenoscu...Govorila je i ONA meni,doduse ne tako,tim intezitetom,tom snagom i (pocinjem da sumnjam,iskrenoscu)...
I onda od jednom....KRAJ....Na njeno insistiranje :(
Jos uvek je volim i volecu je verovatno jos dugo....Mozda i vecno i vise od vecnosti...
ONA mene,ne znam...Ni da li je ni da li ce ?!??!??Ostala je nedorecena,doduse osecala sam ja to,osecala da me voli dok je to trajalo....Mada,sad sumnjam u sve,jer ne mogu da shvatim da od jednom,bez objasnjenja...KRAJ...
Sta drugo da pomislim,osim...BIO JE LEP SAN !!!
Neke su stvari ostale nedorecene,jer je ona tako htela...Ali i to je ok :) ONA je KRALjICA i njoj je sve dozvoljeno :) Eto...
(P.S.ne znam sto sam sada ovo napisala,ovako....osetila sam potrebu) :)
I da,moj odgovor na post,konacno: DA,samo sam NjOJ govorila da je volim i osecala to,eto :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Najcesce to kazem ovako: "Jag älskar dig!". Bilo je tu i jedno "ég elska þig!", jedno "Jeg elsker deg!" i dva "Ti amo!"...i cak jedno "אני אוהב אותך".

Salu na stranu, cekam dosta dok to nekom ne kazem. Zelim da budem potpuno siguran u to. Ne volim da se razbacujem tom frazom bespotrebno. Preterana upotreba dovela je do gubljenja vrednosti u toj izjavi.

Ali kad to zaista mislim onda to kazem na mnogo nacina...i recima i ponasanjem i delima...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne stedim se, i kazujem i pokazujem. Ne kalkulisem nista.
Korisnikov avatar
By M M and I
Ja to ne govorim na pocetku veze...Imao sam i krace veze u kojima to niti jednom nisam izgovorio...

Ali kad to kazem onda to zaista i mislim.

Svaki put se zabezeknem kad mi neko nakon 13 dana veze ili dejtovanja kaze "volim te" :shok2:
Korisnikov avatar
By Zoe
To mi je odvratno i cak odbojno - nakon tako malo.......daaaaj, nema sanse.......:nope:
Korisnikov avatar
By M M and I
Iznenadila bi se koliko ljudi to olako izgovaraju...a da to ni ne misle...I upravo zbog takve pateticnosti ja pricekam dok zaista budem siguran da bih nekome rekao da ga volim...
By Swanheart
Originally posted by M M and I
Ja to ne govorim na pocetku veze...Imao sam i krace veze u kojima to niti jednom nisam izgovorio...

Ali kad to kazem onda to zaista i mislim.

Svaki put se zabezeknem kad mi neko nakon 13 dana veze ili dejtovanja kaze "volim te" :shok2:

ako nesto moze tako odbojno da deluje na mene to je kad neko posle 5 dana "veze" to izgovori...
aman bre ne znas ni kako se prezivam a pricas o nekoj ljubavi ili pu pu ne daj boze o zajednickom zivotu...i onda se pitaju sto bezim
:swantrcivristeci:

za ovih 20 godina nisam izgovorila to jos uvek jer nisam to stvarno ni mislila, sto da lazem nekog bez razloga i izgovaram nesto sto ne mislim.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa izadje, ali poprilicno tesko... bas me stegne kad treba da izgovorim to :)
ah..
Korisnikov avatar
By Manon
nekome nisam nikad rekla, a sada a znala sam od prvog susreta da je to osoba koju mogu da zavolim, to izgovaram ili cesce pisem skoro svaki dan...
Korisnikov avatar
By tea92
...danas sam joj to rekla sasvim nezno i tiho, gledajuci je u oci....
...stvarno sam najiskrenije izgovorila to "volim te"...a zatim je poljubila....

Mogu reci da je to jedan od najlepsi trenutaka u mom zivotu do sad... :sweet:

Al mrzimmmm ovu daljinuuuuu koja nas razdvaja...aaaaaaa, nije fer!!!! :placko:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:doh:

Blago otvorim usta. Usne se prvo kao sklapaju dok izgovaram V, onda se otvaraju i cuje se O, onda jezik ide do prednjih zuba i cuje se L, pa onda se usta sire dok ne izadje I, a onda brzo sklapaju odk ide M, potom jezik udara u gornje nepce i cuje se T, i na kraju naravno E

Tako nekako.
Sve vas volim :roll:
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by tea92
...danas sam joj to rekla sasvim nezno i tiho, gledajuci je u oci....
...stvarno sam najiskrenije izgovorila to "volim te"...a zatim je poljubila....

Mogu reci da je to jedan od najlepsi trenutaka u mom zivotu do sad... :sweet:

zaboravite da sam ovo ikada napisala !!!!!!!!!!

neki ljudi stvarno znaju da budu skotovi !!!!!!

:sigh:
By Sixto
Mozes pokazati
mozes saputati
mozes napisati
mozes vikati koliko te grlo nosi
al sve je uzalud
kad neko vid, cita ili slusa, a ne cuje...
Korisnikov avatar
By ns.happy
imao sam stav da se ovo ne izgovara, vec se cita u ocima... vreme me je samo potvrdilo...
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by Sixto
Mozes pokazati
mozes saputati
mozes napisati
mozes vikati koliko te grlo nosi
al sve je uzalud
kad neko vid, cita ili slusa, a ne cuje...

ili ne zeli da cuje
Korisnikov avatar
By venom
Paznjom i detaljima.
Korisnikov avatar
By m..
Kako kome... jebiga prijateljima sam u stanju da sms doticne sadrzine posaljem u 4 ujutro, sredom, jer mi padne na pamet. Ali prijateljima.

Ja sam od onih koji emocije ispoljavaju uglavnom na neki neverbalni, fizicki nacin. Dakle ako mi je neko drag, interesantan, ako nekog cenim ili mi prija ili ako nekog volim, verovatno cu ga grliti ili dodirivati sve vreme. Prosto - ja sam pipach. S druge strane uzasno mi je neprijatno kad me nepoznati ljudi ili oni koji mi se ne dopadaju dodiruju, to je totalni nightmare.

Ne znam, jebiga kad nekog volim on to zna, prvenstveno jer mu poklanjam dosta paznje.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Escobar
Kazem "Je t'aime" :D
:drama:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
"Zapravo, u poslednje vreme imam strasne dileme koje se ticu te recenice. takodje, u poslednje vreme ne osecam Ljubav. Ili sam samo izgubljena u trgovini Njome."
Tako Jelena zavrsi svoju besedu na simpozionu, ne hoteci vise govoriti o ljubavi i Ljubavi..
By Bombina
Budmo zarucena najmanje sest mjeseci, pre nego sto pre imati vezu Veruj u ljubav na prvi pogled. Ne sprdaj se s tudjim snovima. Voli duboko i pasionirano. Mogu biti povredjena, ali to je jedini nacin da zivimo puni zivot.
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Apsolutno nemam problema da kazem 'volim te' ako to osecam
Korisnikov avatar
By Minie
Samo je pogledam u oci... i vidim kako mi se smese. To mi je naj osecaj na svetu.
Ne kazu psiholozi dzabe da se samo 10 % osecanja izrazi recima. Sve ostalo gestovima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!