-  24 Sep 2007, 03:12

Pila sam kratko Zoloft i Rivotril za depresiju, samoinicijativno prekinula....iako mi je dijagnostifikovana, i to vrlo gadna.....  

Ne volim lekove, i cim sam se malo "podigla", bacila sam ih i nastavila sopstvenim snagama (nemam ih, al` ajd`), a za nesanicu sam pila Flormidal....
Cak ne volim da pijem ni lekove za menstrualne tegobe, nego ih trpim.......jedino sto zaista moram i od cega ne bezim sada je neki lekic za spavanje, ali ne nuzno Flormidal (jako zajeban lek), nego me moze uspavati i Diazepam koji daju u slobodnoj prodaji. I to za spavanje pijem samo ako moram da ustanem a moram da se odmorim.......inace bih drezdala celu noc i bila zombi ujutru, neispavana....i nista ne bih mogla da uradim.
Sranje su lekovi, treba ih izbegavati.
Ja sam se neko vreme kljukala Trodonima, a tek oni jebu kevu zelucu....

Ne volim lekove, i cim sam se malo "podigla", bacila sam ih i nastavila sopstvenim snagama (nemam ih, al` ajd`), a za nesanicu sam pila Flormidal....
Cak ne volim da pijem ni lekove za menstrualne tegobe, nego ih trpim.......jedino sto zaista moram i od cega ne bezim sada je neki lekic za spavanje, ali ne nuzno Flormidal (jako zajeban lek), nego me moze uspavati i Diazepam koji daju u slobodnoj prodaji. I to za spavanje pijem samo ako moram da ustanem a moram da se odmorim.......inace bih drezdala celu noc i bila zombi ujutru, neispavana....i nista ne bih mogla da uradim.
Sranje su lekovi, treba ih izbegavati.
Ja sam se neko vreme kljukala Trodonima, a tek oni jebu kevu zelucu....

) i doca rekao sve je ok a glavobolje samo tako da lecim...
  ) i doca rekao sve je ok a glavobolje samo tako da lecim... 

'bem ti recidiv!!!!
 'bem ti recidiv!!!!

Барем за наше тржиште.
  Барем за наше тржиште.  

pa ja već na ovo odgovorila.
  pa ja već na ovo odgovorila.