Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by SwanheartNaravno! Ili...zamisli sve cetiri.
![]()
a i ak` budemo imale neku bakicu pored sebe da nam leci reumu nedeljom ima da idemo zajedno na pijac i da ogovaramo bakice koje ce ostajati kod kuce![]()
Originally posted by Kittrie
meNE ovo piTTanje muci godinama.
shodno tome sam imaLLA poriv da poDElim svoja rAzmiSSljanja i stavove sa nekim, blismim mI, ljudima. neke od njih su bile devojke homoseXualne/ biorijentacije.
koliko se secaM, 6 od 7 mi je rekLo da ni njima (kao i meNi) nije uopCJe 'priFlacna ideja o proVOdjedjeNJu starosti sa drugom bakom![]()
e sad, vak' na spEEd mi pada na pameT:
*** koliko je TO povezano sa soCIjalniM uTicajima ?
da ne ulaZim sad duBlje u tu temu, miSSim na 'soc. nametnute kriterijume' itd, koji se u najmanju ruku manifestuju kroz odreDjenu dozu osudjivanja - osSecjaja promasenosti (joj, ako ni deCu nemaju, ondaK bi bbiLLo QQ), krIwice- doziVljene definisano i/ili nedefinisano, usaMljenosti, itd.
*** da Li kod zenA ipaK postoji ona 'prirodNA' poTreba za 'muskom energijom (proizisla iZ nagona za pRRoduzenjem vrste) koja se u mLAdosti moze suBLimiRat i/ili preoBlicit -samim tiM zadocoljit, a u sTarosti MNOGO TEZE ?
znaM da kod MENE , iaKo me muSHki neSH baSH godinama romanticno ne interuSuju, POSTOJI INTENZIVNA ZELJA ZA 'MUSKOM ENERGIJOM'.
nekako se poreD njih osecJam sigurnije -velki su i Snazni; onda estetski deo - kad pomislim da ideMo na neki sWecani prijem a ja pored viSSokoG, crnoG, sREdjenoG 'baje' -koG sam naraFSki ja obukla
- kontam da je to veZAno za neko 'socijalno priznanje', ali postoji taj filing da VOLIM da sam pored nekoG STABILNOG- sto mi zene, ili iDeja o zivotu sa njima, ne pruza!!
onda je sasvim logiCno da mi je mnogo lakSSE zamisliti seBe sa nekim dekom , neGo bakom.
*** iLLi liChna 'loSHa iskustva i nedostataK TE SRODNE ZHENSKE DUSE cine da imamo ovakav stav? - nadam se da oFo ne moram podrobno objaShnjavat.
priCHala o oFome sa ZNJ (postaFljacicom teme), EYOM, RADOZNALOM, CHELLOM, itd.
meNE ovo piTTanje muci godinama.
shodno tome sam imaLLA poriv da poDElim svoja rAzmiSSljanja i stavove sa nekim, blismim mI, ljudima. neke od njih su bile devojke homoseXualne/ biorijentacije.
koliko se secaM, 6 od 7 mi je rekLo da ni njima (kao i meNi) nije uopCJe 'priFlacna ideja o proVOdjedjeNJu starosti sa drugom bakom![]()
e sad, vak' na spEEd mi pada na pameT:
*** koliko je TO povezano sa soCIjalniM uTicajima ?
da ne ulaZim sad duBlje u tu temu, miSSim na 'soc. nametnute kriterijume' itd, koji se u najmanju ruku manifestuju kroz odreDjenu dozu osudjivanja - osSecjaja promasenosti (joj, ako ni deCu nemaju, ondaK bi bbiLLo QQ), krIwice- doziVljene definisano i/ili nedefinisano, usaMljenosti, itd.
*** da Li kod zenA ipaK postoji ona 'prirodNA' poTreba za 'muskom energijom (proizisla iZ nagona za pRRoduzenjem vrste) koja se u mLAdosti moze suBLimiRat i/ili preoBlicit -samim tiM zadocoljit, a u sTarosti MNOGO TEZE ?
znaM da kod MENE , iaKo me muSHki neSH baSH godinama romanticno ne interuSuju, POSTOJI INTENZIVNA ZELJA ZA 'MUSKOM ENERGIJOM'.
nekako se poreD njih osecJam sigurnije -velki su i Snazni; onda estetski deo - kad pomislim da ideMo na neki sWecani prijem a ja pored viSSokoG, crnoG, sREdjenoG 'baje' -koG sam naraFSki ja obukla
- kontam da je to veZAno za neko 'socijalno priznanje', ali postoji taj filing da VOLIM da sam pored nekoG STABILNOG- sto mi zene, ili iDeja o zivotu sa njima, ne pruza!!
onda je sasvim logiCno da mi je mnogo lakSSE zamisliti seBe sa nekim dekom , neGo bakom.
*** iLLi liChna 'loSHa iskustva i nedostataK TE SRODNE ZHENSKE DUSE cine da imamo ovakav stav? - nadam se da oFo ne moram podrobno objaShnjavat.
priCHala o oFome sa ZNJ (postaFljacicom teme), EYOM, RADOZNALOM, CHELLOM, itd.
p.s. nisam procitala veCjinu postova; tako da ako sam poNofila necije reci unaPred se izvinjavam na nepoTrebnom.
Originally posted by Sutekh
Nishta, ja cu se zhrtvovati.. Ozhenicu se sa Kitt i Chellom, udomicu ih i reshen problem lonely starosti.
Originally posted by Sutekh
Promenicemo veru i islam.. Klitt ce se zvati Klitrija a Chella.... joj, ne znam, nazovi se sama kako hoces, nemam inspiracije kad nemam cigareta![]()
Hajd' nabudži sike makar, pa da mi budešKakve dude hoces? Hormonske, silikonske.. nechije tudje na meni? Pet'ca, sedm'ca, devet'ca? Samo reci.. Sve za tebe
ljubavnica, pleaseeeeeeeeeeee!!!
Originally posted by horus.Definitvno nema.
Ima li sta gore od samoce u starosti?
Originally posted by ultraviolet''
hahhahaha koji vrhunski naslov, počneš da pevušiš.![]()
p.s: off: hvala na pozz, dukk. otpozdravljam ovom prilikom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!