Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Swanheart
:smeh:

a i ak` budemo imale neku bakicu pored sebe da nam leci reumu nedeljom ima da idemo zajedno na pijac i da ogovaramo bakice koje ce ostajati kod kuce :giggle:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart

a i ak` budemo imale neku bakicu pored sebe da nam leci reumu nedeljom ima da idemo zajedno na pijac i da ogovaramo bakice koje ce ostajati kod kuce :giggle:
Naravno! Ili...zamisli sve cetiri. :love: :friends:
Korisnikov avatar
By TheTree
Ne mislim da cu poziveti toliko dugo,te zato se ni zamisljati necu..Mada,ako do toga i dodje,mozda resim da se tada autujem,ha,mada tesko da bi mi neko i poverovao,pomislili bi da sam dementna..
By pčelica
Originally posted by Kittrie
meNE ovo piTTanje muci godinama.
shodno tome sam imaLLA poriv da poDElim svoja rAzmiSSljanja i stavove sa nekim, blismim mI, ljudima. neke od njih su bile devojke homoseXualne/ bi :elvis: orijentacije.

koliko se secaM, 6 od 7 mi je rekLo da ni njima (kao i meNi) nije uopCJe 'priFlacna ideja o proVOdjedjeNJu starosti sa drugom bakom :)

e sad, vak' na spEEd mi pada na pameT:

*** koliko je TO povezano sa soCIjalniM uTicajima ?
da ne ulaZim sad duBlje u tu temu, miSSim na 'soc. nametnute kriterijume' itd, koji se u najmanju ruku manifestuju kroz odreDjenu dozu osudjivanja - osSecjaja promasenosti (joj, ako ni deCu nemaju, ondaK bi bbiLLo QQ), krIwice- doziVljene definisano i/ili nedefinisano, usaMljenosti, itd.

*** da Li kod zenA ipaK postoji ona 'prirodNA' poTreba za 'muskom energijom (proizisla iZ nagona za pRRoduzenjem vrste) koja se u mLAdosti moze suBLimiRat i/ili preoBlicit -samim tiM zadocoljit, a u sTarosti MNOGO TEZE ?

znaM da kod MENE , iaKo me muSHki neSH baSH godinama romanticno ne interuSuju, POSTOJI INTENZIVNA ZELJA ZA 'MUSKOM ENERGIJOM'.
nekako se poreD njih osecJam sigurnije -velki su i Snazni :teg: ; onda estetski deo - kad pomislim da ideMo na neki sWecani prijem a ja pored viSSokoG, crnoG, sREdjenoG 'baje' -koG sam naraFSki ja obukla :lol: - kontam da je to veZAno za neko 'socijalno priznanje', ali postoji taj filing da VOLIM da sam pored nekoG STABILNOG- sto mi zene, ili iDeja o zivotu sa njima, ne pruza!!
onda je sasvim logiCno da mi je mnogo lakSSE zamisliti seBe sa nekim dekom , neGo bakom.

*** iLLi liChna 'loSHa iskustva i nedostataK TE SRODNE ZHENSKE DUSE cine da imamo ovakav stav? - nadam se da oFo ne moram podrobno objaShnjavat.

priCHala o oFome sa ZNJ (postaFljacicom teme), EYOM, RADOZNALOM, CHELLOM :love: , itd.

Mhm.
Jes' da si se nadovezala u donjem postu,
al' moram i ja da objasnim svoj stav.
Ja sebe vidim u budućnosti ( :britney.on.drugs: :lol: )
ali to je to. Ja vidim sebe. Samo sebe.
Pojma nemam ko će biti tu pored mene,
volela bih da imam 'čelu juniora (jes' da nije tema za to,
al' biće najvoljenije mladunče na planeti. :love:
Pa makar i ne bila talentovana za tenis- pu
pu daleko bilo! ) uz sebe.

Generalno, nisam od onih koji planiraju takvu
budućnost, čak mislim i da će mi uvek biti potrebno da
ja u svojoj glavi imam svoju slobodu; meni ideja
vezivanja izaziva hiperventilacije i tahikardije.
(Luv ya Kitt, da ne bude zabune! :love: ti znaš
na šta mislim... ) Tj. sada sam u stanju (i ono traje
od kad imam svest o sebi kao seksualnom biću) da
čak i ako budem sa nekim zajedno 20 godina, ne verujem
da ću reći "e to je to, i trajaće do kraja života".

...ja sam teška za veze na prvi pogled.

...koliko god da zvučim konfuzno, moja ideja
vodilja je da ne dozvoljavam sebi da mi sadašnjost
prolazi razmišljajući o prošlosti i budućnosti.
:yup:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nishta, ja cu se zhrtvovati.. Ozhenicu se sa Kitt i Chellom, udomicu ih i reshen problem lonely starosti. Promenicemo veru i islam.. Klitt ce se zvati Klitrija a Chella.... joj, ne znam, nazovi se sama kako hoces, nemam inspiracije kad nemam cigareta :P
By J...
meNE ovo piTTanje muci godinama.
shodno tome sam imaLLA poriv da poDElim svoja rAzmiSSljanja i stavove sa nekim, blismim mI, ljudima. neke od njih su bile devojke homoseXualne/ bi :elvis: orijentacije.

koliko se secaM, 6 od 7 mi je rekLo da ni njima (kao i meNi) nije uopCJe 'priFlacna ideja o proVOdjedjeNJu starosti sa drugom bakom :)

e sad, vak' na spEEd mi pada na pameT:

*** koliko je TO povezano sa soCIjalniM uTicajima ?
da ne ulaZim sad duBlje u tu temu, miSSim na 'soc. nametnute kriterijume' itd, koji se u najmanju ruku manifestuju kroz odreDjenu dozu osudjivanja - osSecjaja promasenosti (joj, ako ni deCu nemaju, ondaK bi bbiLLo QQ), krIwice- doziVljene definisano i/ili nedefinisano, usaMljenosti, itd.

*** da Li kod zenA ipaK postoji ona 'prirodNA' poTreba za 'muskom energijom (proizisla iZ nagona za pRRoduzenjem vrste) koja se u mLAdosti moze suBLimiRat i/ili preoBlicit -samim tiM zadocoljit, a u sTarosti MNOGO TEZE ?

znaM da kod MENE , iaKo me muSHki neSH baSH godinama romanticno ne interuSuju, POSTOJI INTENZIVNA ZELJA ZA 'MUSKOM ENERGIJOM'.
nekako se poreD njih osecJam sigurnije -velki su i Snazni :teg: ; onda estetski deo - kad pomislim da ideMo na neki sWecani prijem a ja pored viSSokoG, crnoG, sREdjenoG 'baje' -koG sam naraFSki ja obukla :lol: - kontam da je to veZAno za neko 'socijalno priznanje', ali postoji taj filing da VOLIM da sam pored nekoG STABILNOG- sto mi zene, ili iDeja o zivotu sa njima, ne pruza!!
onda je sasvim logiCno da mi je mnogo lakSSE zamisliti seBe sa nekim dekom , neGo bakom.

*** iLLi liChna 'loSHa iskustva i nedostataK TE SRODNE ZHENSKE DUSE cine da imamo ovakav stav? - nadam se da oFo ne moram podrobno objaShnjavat.

priCHala o oFome sa ZNJ (postaFljacicom teme), EYOM, RADOZNALOM, CHELLOM :love: , itd.

p.s. nisam procitala veCjinu postova; tako da ako sam poNofila necije reci unaPred se izvinjavam na nepoTrebnom.

Koliko ja znam "muska energija" i "zenska energija" nemaju veze sa tim da li si musko ili zensko vec sa tvojim karakterom. Tako da ima zena s muskom energijom i muskaraca sa zenskom energijom.

A da bi se oslobodili socijalnog uticaja, treba se osloboditi predrasuda iz proslosti. Danasnje babe su zivele u vremenu u kome se podrazumevalo da se zena mora udati i naravno da su morale da se prilagodjavaju. Zato ne vidjamo autovane bake lezbe, bar ne cesto i ne kod nas. Mislim da ce nasa generacija za nekih 40, 50 godina biti mnogo drugacija nego danasnja generacija baba i deda i da ce takve pojave biti mnogo cesce.

Srecom, danas ne moramo da se udamo da bi uopste prezivele kako je to nekada bio slucaj ili kao sto je i dalje slucaj u nekim zemljama.

Tako da ja sebe u starosti mogu da zamislim s drugom babom a to uopste ne znaci da ne zelim ili necu imati decu. Ali muskarca sa "muskom energijom" da mi se mesa u vaspitavanje dece i komplikuje zivot, ne mogu nikako da zamislim pored sebe-nikada.
By жњ

Procitala sam na nekom sajtu recenicu "Kad porastem, bicu strejt..", a ovaj deo tvog posta me na to zestoko podsetio. Tesimo li se ili... :sveca:
By pčelica
Originally posted by Sutekh
Nishta, ja cu se zhrtvovati.. Ozhenicu se sa Kitt i Chellom, udomicu ih i reshen problem lonely starosti.

:radosnice:
Srdašce mi igra od sreće kad vidim
da je jedini način da se udam nečije
žrtvovanje.
Promenicemo veru i islam.. Klitt ce se zvati Klitrija a Chella.... joj, ne znam, nazovi se sama kako hoces, nemam inspiracije kad nemam cigareta :P

Agnes Gonxha Bojaxhiu.
:opatica:

Zaštitnica posrnulih prsatih žena.
:sweet:

offtopic:
Od sinoć razmišljam koja je gre'ota
što je tol'ka količina lepote potrošena
na tebe i Ra-a, 'mesto na neku
čednu ženu (poput mene).
:blush:

Hajd' nabudži sike makar, pa da mi budeš
ljubavnica, pleaseeeeeeeeeeee!!!
:fige:
Korisnikov avatar
By Sutekh
:D Dobro ti je to ime :D
"Spashavanje" sam naveo kao neshto chemu ne treba da se tezhi, vec kao jednu od solucija. Vec te vidim kao napucanu feshonajzer bakicu (yea, you're gonna be one) sa pudlicom i nekim kadilakom :D Bez vozacha.

:up:
Hajd' nabudži sike makar, pa da mi budeš
ljubavnica, pleaseeeeeeeeeeee!!!
Kakve dude hoces? Hormonske, silikonske.. nechije tudje na meni? Pet'ca, sedm'ca, devet'ca? Samo reci.. Sve za tebe :)

:smajli_sa_dve_devojke_kako_se_ljube_ne_znam_kako_se_zove_ti_to_valjda_znash:

:kiss:
By pčelica
Uuuuuuuuu!!!
Ja ionako volim starije :mljac:
Men' je Veca Rakočević i dan danas
totally njam njam! I biću tako nekakva
kad porastem, samo što ću imati mlade
ljubavnice, bez pudlice- zlatni retriver je u
mislima.
:)

Što se sika tiče, isključivo silikonske, neš u
stilu :you.spin.me.round.round.baby:

:P

...što se imena tiče...
Na svetu postoje dve vrste ljudi.
Oni koji daju.
I oni koji primaju.

Ja sam davno odlučila da ću ja da
nesebično dajem.
:mother.Teresa:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by pčelica
nesebično dajem.
Honey, kako ochekujesh da ja nesebichno primim? :fist: ?

:wtf:
By Swanheart
Originally posted by Dzelajza Rouz
Idu na groblje Swanchicinih prosaca. :giggle:

:giggle:
By pčelica
Originally posted by pčelica
nesebično dajem.
Honey, kako ochekujesh da ja nesebichno primim? :fist: ?

:wtf:

Jok ba.
Ja ću da nesebično dam.
:lizalica:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni su lez bakice mnogo simpaticnije od gej dekica.

Izvrsicu promenu pola kad predjem 55-u. :cheer:
Korisnikov avatar
By Skai
Ne znam, ali danas u NYC, ispred jednog kafica, vidim coveka, bar 70 godina i cita novine. Pogledam malo bolje, kad on cita Gay City! E propustila sam sansu da ga pitam.
Korisnikov avatar
By Dzi
ne znam i mene zanima
Korisnikov avatar
By ultraviolet
hahhahaha koji vrhunski naslov, počneš da pevušiš. :lol:

p.s: off: hvala na pozz, dukk. otpozdravljam ovom prilikom.
Korisnikov avatar
By bern
In retro do-it-yourself! :awesome:
Korisnikov avatar
By zozefin st
ja znam kako ce da bude :)
sebi predvidjam sudbinu kao u onom filmu "LOVE LETTTER"
kad bakica posalje ljubavno poismo koje pocinje nesto kao:
volim kako ljustis pomarandzu
Korisnikov avatar
By daša
u parizu sam bila u gej klubu queen, dve matore ruskinje su se, svaka sa otprilike 6 banki u dupetu, žvalavile žustrije od bilo koje druge dve lezbejke tamo.
tako da... da, mislim da je sasvim moguća cela ta priča. :3
Korisnikov avatar
By Kittrie
idu.. idu.. idu..
ako nisu u kolicima, tj.
:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Mariška
EDIT: Izbrisala sam moju poruku. Neću da budem pakosna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!