Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by FastForward
rado ali...cujem da su u smajliju samo odredjeni pozeljni, ostalima se na diskretan nacin kaze da vise nisu dobrodosli
I meni se tako chini.Mozda tripujem jer mi svaki manji kafic deluje tako
Korisnikov avatar
By Hys.
rado ali...cujem da su u smajliju samo odredjeni pozeljni, ostalima se na diskretan nacin kaze da vise nisu dobrodosli
:wtf:
Korisnikov avatar
By Paki
Da, da, da... To malo, zatvoreno, ksenofobično leglo najfeminiziranijih gejeva i najbučastijih lezbejki koje u srcu grada sa ooogroooomniiiim straponima razvaljuju nežne guze svojih gej drugara - to leglo sve novopridošle vrrrrlloo diskretno odjebava ! :avalon:
Korisnikov avatar
By tea92
...blah,sad sam se setila da moja bivsa "visi" tamo!!! A ja ne mogu cak ni da svratim, grrrr...:mad:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by tea92
A ja ne mogu cak ni da svratim, grrrr... :mad:
Kako, jebote?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Claires_Horrors
I meni se tako chini.Mozda tripujem jer mi svaki manji kafic deluje tako
Ne znam o cemu pricate. Ko je to nepozeljan? :puzzle:

Ja sam skoro bila u Smajliju, sedela jedno vreme sama jer je Seaman kasnio :bic: Niko mi nije rekao da ne smem da sedim sama, niti mi je diskretno ista porucivao :smeh:
Korisnikov avatar
By Nbegi
A jesi dobila od osoblja cirkularni SMS sa obaveštenjem da Seaman kasni? :smeh:
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by the1whowished
Originally posted by tea92
A ja ne mogu cak ni da svratim, grrrr... :mad:
Kako, jebote?

paaa, nisam iz bg-a... a i ne mogu da dodjem tamo tek tako....

ma duga je to prica, smoricu vas, ako pocnem....dovoljno je znati da zivim u drugom gradu pa ne mogu da dodjem tamo, eto....:sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Nbegi
A jesi dobila od osoblja cirkularni SMS sa obaveštenjem da Seaman kasni? :smeh:
Nisam, ali razlog je verovatno taj sto mi se mobilni kvari pa se iskljucio... ;) Tako da ni Seamanov sms nije stigao. Ali umesto toga rekli su mi da nije bio pre nego sto sam ja dosla - posto sam ja kasnila a on jos vise, pa nisam bila sigurna je li otisao ili tek treba da dodje...
Korisnikov avatar
By Hys.
ja se u smajliju nikad nisam osecala drugacije nego izuzetno prijatno i dobro doslo, i nisam deo nikakvog klana niti poznajem osoblje vise od "cao"
Korisnikov avatar
By Nbegi
Mora da si dobila cirkularni SMS da tako napišeš na forumu :D :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Kako si samo znao :spijun:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Paki
Jaoj, kako su me danas R A Z V U K L E devokICA i Swanka na sred Smajlija i naočigled zatečenih i klozetiranih novinara i snimatelja RTS-ove i Pinkove redakcije !!! :radosnice: Njima smo dopustili da gledaju, prave zabeleške i snimaju taj divlji seks, a sve one koji su pokušali da uđu u kafić smo zasipali neverovatnom količinom pljuvačke i prezrivih pogleda...

... devokICE, ona strapončina je bila huuuuge ! :love: Prosto neverovatno iskustvo !!! :dance: Kad ćemo jopet ? :eya:
Korisnikov avatar
By Hys.
moram prvo da ga posaljem u strap on servis, bilo je tu mach za njega, chigro jedna vrcava! :alexis:

Swanki cu morati sledeci put bolje da objasnim ono oko bondaDza, mLogo si se migoljio :drama:
Korisnikov avatar
By dungoll
mesto je dosadna rupa, ali je zgodno da odes tamo da te ne vide neki koji bi te inace vidjali :) )

:murkan:

ma ja se tamo nisam osecao.... nikako :) cak ni nepozeljno, najmanje pozeljno. :unic0rn:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Paki
Jaoj, kako su me danas R A Z V U K L E devokICA i Swanka na sred Smajlija i naočigled zatečenih i klozetiranih novinara i snimatelja RTS-ove i Pinkove redakcije !!! :radosnice: Njima smo dopustili da gledaju, prave zabeleške i snimaju taj divlji seks, a sve one koji su pokušali da uđu u kafić smo zasipali neverovatnom količinom pljuvačke i prezrivih pogleda...

... devokICE, ona strapončina je bila huuuuge ! :love: Prosto neverovatno iskustvo !!! :dance: Kad ćemo jopet ? :eya:

...A mene niste ni zvali da pijem toplu cokoladu dok vam proizvodim zvucne efekte!!! :durenje:
:sweet:

...A jos ako nagovorite the1 da mi donese narodnu nosnju........................ :cobanica:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
Pa, evo, kad deka devokICA odluči da idemo ponovo, zvaćemo i tebe obavezno, 'ćeri mila! :obraz:
Originally posted by vanillapuff
...A jos ako nagovorite the1 da mi donese narodnu nosnju........................ :cobanica:
:smeh:
Sojčice, čobanice,
'odi meni Vanilo moja,
'odi ime moojeee! :peva: :kolo:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
mhm, vi'sh kako :cobanica: scenario pokrece ritam..... :giggle:
Mislim, pesme - ritam pesme.... :lol: :peva:
Korisnikov avatar
By Paki
Sad kad ti uleti Jankovićka i baci anatemu! :jankovicka:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Paki
Sad kad ti uleti Jankovićka i baci anatemu! :jankovicka:

:roflmao:
...Nista zato - sjajan pocetak scene.. :lol: :smug: Ubacicemo je vec u neku ulogu... :smeh:

..Neko moze da bude u ulozi nametne gomile (na koju se bacaju anateme bacanjem kamenja na nju)!!!... :giggle:

Povedi jednu kozu za svaki slucaj - da se nadje... :roll:
Korisnikov avatar
By Paki
Ma može i ovčica... povešću addiktušu... :rotflmao:

... kiss addict u ljubavnom zagrljaju strastvene Aleksandre Janković... :roflmao:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Samo jednom sam bio u "Smiley-ju" (drugarica mi ugovorila blind-date)... Meni se svidelo shto je malko tesno, imao sam super izgovor da se priblizim dotichnom... :P
By polarlicht4.1
Nije baš toliko tesno, ali svaka čast na dovitljivosti. ;)
Korisnikov avatar
By tea92
PAZNJA, PAZNJA ! ! ! ! ! !

26-tog, cu biti u BG-u, i svraticu do S M I LE Y-a ,tu negde oko 12h !!!!

AjTe, nemojte me ispaliti, neka se bar neko od vas pojavi, da se upoznamo.......misim stvarno bi bilo lepo !!! :trep:

:bye:
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
Xmmm Tea, zvuci primamljivo. :cvetduga:

Ax taj smajli, tamo sam ugledala njene prelepe zelene okice, ex kad se samo setim.. Ljubav na prvi pogled.. (neuzvracena, smrc) :rida: No sta da se radi zivot je kurva.
Korisnikov avatar
By tea92
pa misiiim na picence sta fali... :trep: :cvece:

oces ??? :okret:

misim, cisto da ja znam, da isplaniram sta cu i kako cu, posto imam i druge obaveze...:)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Imam veoma pozitivno misljenje o Smajliju... sve je cisto, sredjeno i na svom mestu... konobarice su jako ljubazne, stalno nasmejane i mesto je samo po sebi skroz OK...

vidim da su neki nezadovoljni, a ja bih samo da ih pitam koje je to mesto u Beogradu bolje od Smajlija za popodnevno-vecernju varijantu sedenja.. do 00 h... ne racunajuci Flojd i Alijansu koji su nocni klubovi...

cekam da cujem koje je to bolje mesto, pa da odmah odem tamo...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!