Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By aftermaths
Pretpostavimo da nismo srecni cinjenicom da smo zaljubljeni u neku osobu. Kako se odljubiti od nje? :) Da chujem neki free tip i neku vasu pricicu :)

:leviathan:
Korisnikov avatar
By aftermaths
'klin se klinom izbija'

Ali ako se tesko zaljubljujete. I ne mozete tek tako da nadjete nekoga ko ce da supstituise tu drugu osobu?
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
Originally posted by Zaljubljena
"Jednostavno" se zaljubis u drugu.... :carica:
EXXXXXXX, kad bi to bilo tako lako. Smrc, smrc.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by aftermaths
'klin se klinom izbija' ...
..al se drugi zabija.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Pretpostavimo da nismo srecni cinjenicom da smo zaljubljeni u neku osobu. Kako se odljubiti od nje? :) Da chujem neki free tip i neku vasu pricicu :)

Tako što tu osobu stvarno upoznaš.:dance:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by Dušan Maljković

Tako što tu osobu stvarno upoznaš. :dance:
Moj savet je još bolji: pustiš da ta osoba stvarno upozna tebe. Ima da pobegne očas.
Korisnikov avatar
By aftermaths

To da, ali dok si jos u fazi zaslepljenosti?
By Pending-For-A-Bending
U fazi zaslepnjenosti pokusas da razmisljas glavom 3 puta na dan. Posto je osoba u koju si zaljubljen gay, shvatices da te vara sa nekim. Kao sto i ti verovatno radis. I to ce valjda pokrenuti lavinu odljubljivanja, tako da ce se zaljubljenost pri dmu brda postati prezir
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mene to prođe samo za koji dan.
Korisnikov avatar
By decko
Zavisi od toga koliko dugo si bio sa tom osobom i intezitetu te veze. Nekad se nekom odljubi za dva dana a nekad ni za dva meseca...naravno zavis jos od nekih sitnica :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne odljubljuj se na silu.
Prigrli svoju patnju,i boluj. Sve je za ljude.
Korisnikov avatar
By Zoe

Haha, e ovo je odlicno! :klap:
Korisnikov avatar
By aftermaths
Originally posted by bananica
ali ako to previse dugo traje postaje chist mazohizam, zar ne?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa čim nisi srećan tom činjenicom da si zaljubljen u tu osobu, znači da vidiš nešto što ti se ne sviđa.
Iskoristi to kao izgovor i distanciraj se.
Vreme bi trebalo da uradi svoje.

Mada ja tako nešto nikad ne bih uradio. Meni je lepo kad sam zaljubljen i težim tome da to što duže traje.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by bananica
:up:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković

To da, ali dok si jos u fazi zaslepljenosti?
Da postoji jednostavno, efikasno i brzo rešenje ljubavnih jadi, i da ga imam, do sada bih objavio self-help na tu temu i bio najbogatiji covek na svetu. No, kako takvog rešenja nema, stvari idu polako, bolno, u ciklusima -- taman misliš gotovo, kad ono opet -- tj. "vreme leči sve". Drugim rečima, sedi i čekaj da prođe. Kao kod većine virusnih oboljenja. Naravno, ključna je stvar šta raditi u međuvremenu.

Za razliku od većine saveta, naročito onih jalovih a la "prigrli patnju" -- kao da je već nisi prigrlio samim tim što patiš -- ja ti dajem drugačiji: maksimalno se u to ubaci, u tu zaljubljenost. Iživi je. The best way to overcome a temptation is to completely yield to it, kako Wilde reče. Opsesiraj, zovi osobu, viđaj se s njom, kaži joj šta osećaš, smaraj prijatelje i sl. Istrošićeš se posle izvesnog vremena.

Ukoliko, naravno, možeš da sve presečeš instatno -- kod većine to nije slučaj -- učini tako. Otpati to pa idi dalje. U međuvremenu:

1. Traži novi objekat opsesije; Niko nije that special -- možeš ti to ponovo.
2. Ptrepusti se intenzivnim iskustvima: sex, droga i sl.
3. Ubaci se u neke aktivnosti koje te čine "realizovanim"...
Korisnikov avatar
By zboO
kako se odljubiti?

meni su jednom prilikom rekli da prestanem da idealizujem... i to je skroooz urodilo plodom...

samo je problem sto sada ne mogu nikako da se zaljubim, svi imaju neku falinku (ja ih imam najvishe no dobro)..
Korisnikov avatar
By aftermaths
1. Traži novi objekat opsesije; Niko nije that special -- možeš ti to ponovo.
2. Ptrepusti se intenzivnim iskustvima: sex, droga i sl.
3. Ubaci se u neke aktivnosti koje te čine "realizovanim"...
Hvala na iscrpnom odgovoru. U medjuvremenu (pod)pitanjce za tebe i sve ostale:
Da li je to opsesivno stanje zaljubljenosti pokazatelj nedovoljnog voljenja samog sebe ili postovanja prema samome sebi ili jednostavno se radi o osobi koja je sklona opsesivnom ponasanju ?:)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
"Nemoj se zaljubiti, jer ljubav nema leka. Nece te izlechiti cela apoteka."
Korisnikov avatar
By Adenim
Zasto se odljubljivati? Bas je super kad si zaljubljen. Ja volim da sam zaljubljen.
Korisnikov avatar
By Loni
Ovu temu k'o ja da sam postavio.
Meni se nedavno desilo nešto najgore što svakom geju može da se desi.
A to je naravno zaljubljivanje u STREJTERA.

Deluje nebulozno, debilno i nezrelo. Ok.

Ali zamislite ovakvu situaciju.
Zaposlili ste se na novo radno mesto, gde u jednoj kancelariji provodite po 8 sati dnevno. U ofisu su stalno jedni isti ljudi, a vi odmah provaljujete da tu postoji kolega, koji je em sladak i zgodan em jako slični vama u onom smislu da gradite zajedničke asocijacije, da se on divi vašem, a vi njegovom... smislu za humor :)
Da i posle posla odete na piće jer ste nedorečeni itd.

Još provalite da vas on poziva na piće, pa da on nema devojku i vašoj nadi nigde kraja.

Ipak onda sam odlučio da mu spremim test i vidim koliko voli žene. Tako sam mu saopštio jednu ,,patka-prevaricu''.
- B'ate, imam sliku jedne naše koleginice u vrlo seksi, razgolićenom izdanju. Slučajno sam joj sliku našao u kompjuteru, ali joj obećah da nikom neću kazati, niti ikom slati. Vidi joj se noga, pola dojke, napućena usta itd. Ovo sam samo tebi rekao i ne znam da li da ti pošaljem na mejl.

I naravno on je rekao:
- Šalji! Šalji. Da naoštrim sva čula.

To mi je bilo dokaz da je i pored nekakve simpatijice prema meni on ipak strejt.
Onda sam počeo da patim, patim i šta ću izađem juče u dva gej kluba.
Niko mi se naravno nije svideo kao ,,moj divan strejt bratko'', al' mi je bilo lakše u dobrom društvu.
Već sam počeo da gleduckam ko je najbolje od realnih rešenja i bilo mi je lakše, a biće mi i još lakše.

Dakle, jedini lek je KLIN SE KLINOM IZBIJA.
Korisnikov avatar
By decko
Uf, svi to govore za klin ali meni je to bzvz. Mislim realno udjes u nesto samo da bi ostavio nesto iza sebe a na kraju, nikad se ne rasciste stvari do kraja. Tako se samo jos vise zakomplikuju stvari, mada nekad i pomogne.
Neko je spomenuo, ali da ne bude da citiram, mozda ako sve vise i vise vremena provodis sa tom nekom osobom vremenom pocnes da vidis i mane i stvari koje prvo nisi i jednostavno se gasi taj neki zar koji je nastao (naravno ako se ne radi o nekoj ljubavi koja se rodila iz prijateljstva)
U svakom slucaju nije nikad lako...ali jbg.
Korisnikov avatar
By DarkAngel
.....kako, definitivno jedno vreme trebas da se bacis na druge stvari, izlazis sa novim ljudima, na nova mesta, bavis se necim novim siris svoje vidokruge...tako ces upotpuniti vreme i skrenuces misli (koliko toliko sa nekih stvari)...Ako neces novi klin da nadjes, samuj, ali znaj da nije laka solucija uopste, teza je mnogo, jer si sam sa svojim idejama, zeljama i teznjama zbog kojih mozes tako da potones u odredjenim momentima...Iskereno ne znam pravi savet, moraces da probas i jedno i drugo...............Mada sam ja uvek radila ovo drugo, i nije bas pomagalo
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by lthr_yu
U fazi zaslepnjenosti pokusas da razmisljas glavom 3 puta na dan. Posto je osoba u koju si zaljubljen gay, shvatices da te vara sa nekim. Kao sto i ti verovatno radis. I to ce valjda pokrenuti lavinu odljubljivanja, tako da ce se zaljubljenost pri dmu brda postati prezir
Zaboga, nemoj se toliko mrzeti.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Eh ti problemi mladih ljudi... brings up memories.

Do tridesete je problem kako se ODLJUBITI, posle tridesete kako se ZALJUBITI:.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Eh ti problemi mladih ljudi... brings up memories.

Do tridesete je problem kako se ODLJUBITI, posle tridesete kako se ZALJUBITI:.
ne treba se ogranicavati godinama... ja imam slican problem i u 24-oj...
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Paki
Originally posted by lthr_yu
Zaboga, nemoj se toliko mrzeti.
jesi cuo za cinizam?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!