Originally posted by colorado
Vi zaista izgovarate tu recenicu kad raskidate???
Ja u principu raskidam s nekim istog momenta kad uletim u vezu, jer meni tu vec u startu nesto ne stima... ali nateram se da probam jer mi je svakako dosadno u zivotu... a i nada umire poslednja.
na zalost, iako zvuci surovo, ovo je i moja istina. E sad zavisi to trajanje od vise faktora. Npr u poslednjoj vezi sveze okoncanoj juce, bilo je puno ljubavi i strasti ali pomesano sa nekom neiskrenoscu i lazima. Obicno to prepoznam jos na pocetku ali naravno posto bas nisam sasvim sigurna a i zaljubljenost malo muti tu sliku pustim da vreme pokaze. Najteze mi je dok ne donesem tu odluku o raskidu. Za ovu sam se premisljala dva meseca. Eto bas juce sam je okoncala na rodjendan, umesto sureta, sledecom sms porukom:
"MOJA POSLEDNJA PORUKA:ONO sto sam tebi sa ljubavlju namenila, poklonicu sebi(zasluzila sam)
A tebi za trideseti rodjendan poklanjam sve vreme ovoga sveta u kome ja nikad necu biti prisutna"
ps. ne moze dugo da mi bude draga osoba od momenta kada shvatim da me svesno cini nesrecnom:zen: