Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Deksi
Bio sam juce kod doktorke i rekla da imam pocetak angine,dala mi je da pijem Cliacil na 8 sati a ako ne bude delovalo idem da primam injekcije,sutra idem na kontrolu :vruce:
Sledeceg vikenda idem na exurziju i moram da ozdravim zbog nje a sto pre bi bilo pozeljno zbog gomile obaveza u skoli i slicno.
Super se osecam,nemam temperaturu,odlicno funkcionisem samo stoji ta cinjenica da mi je levi krajnik mnogo uvecan i upaljen.
Jel imao neko anginu?Sta pomaze jos pored antibiotika?
HELP!?
Korisnikov avatar
By Zoe
Operacija?!
Korisnikov avatar
By Deksi
da to definitivno pomaze ali sledeceg vikenda idem na exurziju i nemam vremena sad za operaciju....jel postoji nesto sto pomaze kad je zapaljenje krajnika u pitanju.
Operacija vrlo verovatno stoji kad se vratim s ekskurzije.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Grgorenje Hexoral-om,Tilaxil-om,znaci lokalna aplikacija sredstava iz grupe antiflogistika,antiseptika.I naravno,antibiotici:bubbles:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Angina vs. ekskurzija. zaista teška odluka. :doh:
Korisnikov avatar
By Deksi
@ RAY - thanx na savetu....

Ja se samo nadam da ce mi biti malo bolje sutra ili prekosutra da mogu da odem na neku zurku jer cu poludeti kod kuce ako ostanem da blejim....ubicu se,na ekskurziju idem pa makar umirao,nek umrem tamo.
A za vikend ovaj se zaista nadam da cu izaci :kesa:
By Tresh-grl
Jao sreco cuvaj se za exurziju,ako ti se bas izlazi onda nemoj da pijes i nemoj da se gudras ekserima ili kokom....vutra moze,pomaze...spid jedino mnogo ranije da bi mogao da spavas jer ce te nespavanje dotuci u suprotnom.
Ja sam bila po zurkama sa temperaturom 39 tako da znam kako ti je,samo sto sam se ja gore osecala a tebi je gora stvar dijagnoza dok se super osecas.
Korisnikov avatar
By svichky
da sam na tvom mestu, odmah bih se odlucio na inekcije, pomazu garantovano, brze od antibiotika...a pogotovo sto je tebi vreme od velikog znacaja, zbog ekskurzije...
Korisnikov avatar
By Mortis
Puno toplih napitaka.
Caj mi najvise pada na pamet. Ponesi sve termose koje tvoja familija poseduje na exurziju.
I naravno antibiotici.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Ma kakvi topli napici na upaljeno grlo,taman posla!!!
Korisnikov avatar
By Rei
Idi na injekcije odmah, em cesh brzhe ozdraviti, em cesh imati taj poznati osecaj da se 'radish', em cesh da se radish u guzu :nokti:
Korisnikov avatar
By decko
Ja stim k****m zivim pet godina ako ne i vise. Svakih mesec dana bukvalno imam temperaturu zbog krajnika a ne mogu da ih operisem (tj ne smem) jer ne volim bolnice i sl a doktor mi je rekao da kad bih hteo da i vadim morao bih jos neki zahvat da radim pre toga a meni je too much da lezim na VMA skoro 15 dana tako da...
Preziveces.
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne moram da primam boce :yay:
Za vikend odvaljivanje!Fak jea!!!
Korisnikov avatar
By Egon
i mene smara .... popizdecju ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!