Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Evo upravo odgledah film "Grbavica" sa Mirijanom Karanović u glavnoj ulozi. Meni se film dopao, a u njemu najviše sama gluma Mirijane. Ima zaista potresnih scena, i jako mi je žao što film nije zaživeo kod nas u bioskopima niti na dvd-u. Mislim da sve ono što su filmu pripisivali, između ostalog da govori protiv Srba, pada u vodu. Film govori o odnosu majke i ćerke. Kako se vama dopao?
Korisnikov avatar
By M M and I
Meni je taj film bio tezak...Dobar ali tezak...i potresan.
Korisnikov avatar
By V25
Posle ovog filma definitivno stojim iza toga da je Mirijana Karanović jedna od naših najboljih glumica!
Korisnikov avatar
By Delete
Fenomenalan film, veoma potresan, jak, upecatljiv. Nazalost, nekima se u Srbiji nije dopalo "nesto" pa su ga zabranili. Ali, kao sto u svetu zabranjuju Zeitgeist, pa opet ljudi dodju do njega kad-tad, tako ce i Grbavica doci do onih koji zele da je odgledaju.
Korisnikov avatar
By селпередејз
U Srbiji se ne zabranjuju filmovi, cak ni kada Kina pripreti...

Autorka filma je na projekciji u Beogradu izjavila da je postojala politika masovnog silovanja Bosnjakinja i da je stvorena u Beogradu, u sklopu plana genocida nad bosnjackim narodom.
Korisnikov avatar
By blenta
film je ok
nishta spec
mirjana je odlichna
tema je dupla
vec negde postoji
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!