Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By colorado
Ja sam odbijao antibiotike, ali kad sam otisao u apoteku (rekoh vec zasto prvo tamo a ne kod lekara.. a i mislio sam da je obicno blago grebanje grla) rekli su mi da mi treba antibiotik. Nisam ga ni kupio, jer ih bas ne volim. Ali onda je prosao dan, i meni je bivalo sve gore, pa reko' aj daj.
Uzeo sam Pentreksil jer sam jedino to imao kod kuce. Proslo je vise od 24h i ne pomaze. Da li moram da popijem celu kutiju ili je dovoljno samo jednu tablu?

Zoe, ti si stara.
Korisnikov avatar
By Zoe
Mama ti stara :zmija:
Korisnikov avatar
By colorado
I jeste. I ona je bolesna. Sram te bilo, karala te stara majka.
Korisnikov avatar
By Zoe
Sram mene bilo zbog bolesne staramajke a tebe nije zbog bolesne mene (stare)?!?! Pazi, Boga ti.....
Korisnikov avatar
By colorado
da, znam. :) nego, tablu ili celu kutiju pre nego sto prestanem?
Korisnikov avatar
By shishmish
pa trebalo bi celu kutiju ali ako ti bude naprasno bolje ti prestani... zbog gljivica, znas...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by colorado
Zoe, ti si stara.
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, bas je smesno....... :pucaodsmeha:

Nikad se bolje nisam osecala (ni izgledala,ni izgledala) :icequeen:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Zoe
Da, bas je smesno....... :pucaodsmeha:

Nikad se bolje nisam osecala (ni izgledala,ni izgledala) :icequeen:
Zar nisi rekla da imas temperaturu?
Korisnikov avatar
By Zoe
Mislim an general, an general.....pa i pod temperaturom ne kukam.....
Korisnikov avatar
By Zonche!
Svaka cast onda, svaka cast :fancyklap:

Samo mi je bio smesan colorado nisam mislio nista licno.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ah, Colorado je smesan ko crtani :yay:

:giggle:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by shishmish
pa trebalo bi celu kutiju ali ako ti bude naprasno bolje ti prestani... zbog gljivica, znas...

Ne brini, colorado, nesh' dobit' VI grupu vaginalnog sekreta! Sigurna sam! :smeh:
Korisnikov avatar
By colorado
Nije mi nista bolje.
Odoh do lekara...
Ako je ikog briga.

Hocu da me uspavaju dok me ne prodje!!
Korisnikov avatar
By colorado
Otisao, bio prvi u redu, cekao sat vremena da dojem na red iako je pauza bila davno prosla. Pregled je trajao 11 minuta. 10 minuta se cudila mom pirsingu na jeziku, a poslednjeg minuta se cudila kako mi je grlo jako crveno i prepisala mi Sinacilin. Eto... Lepo sam ti rekao.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa eto....bar se neko proveo.....

jebem mu cole! pij sinacilin! sta da ti kazem...hoces da idemo na VMA? ja bih tamo kod koznog
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Kiborg
U jee koliko doktora... :giggle:
Iako te boli grlo, što si prvo uzeo antibiotik, a ne nešto za bolove? Paracetamol (Fenergan) npr, možeš jednu tabletu na 6 sati...
Vitamin C, čajeve...

iju kolega ! lapsus !

Paracetamol = febricet = miralgin =panadol = acetaminofen = analgetik =

lek za ili ti protiv bolova

Phenergan = prometazin = antihistaminik = lek protiv alergije

:sunce:
doduse ja veoma cesto mislim na dilkoran a izgovorim ili cak jednom zamalo propisem dilacor (i obratno ) sto je potencijalno mnooooogo opasniji lapsus :)

colorado ne sekiraj se i ja sam prelezao neto slicno pre desetak dana , najverovatnije virusna respiratorna infekcija , prodje za 3 do 5 najdalje 7 dana , svi su te jako lepo savetovali tako da je cilj moga posta podrska i zelja za brzo ozdravljenje :)
ako ce ti biti lakse od 50 pac na mom odeljenju desetak je prelezalo , desetak je trenutno bolesno a svakog dana se javi jos po neko sa bolnim grlom
Korisnikov avatar
By Kiborg
LOL
Mislio sam na Febricet a napisao Fenergan (koji usput skoro da više i ne može da se nađe :D ) - lapsus calami.

Hvala na ispravci :)
doduse ja veoma cesto mislim na dilkoran a izgovorim ili cak jednom zamalo propisem dilacor
Ja sam pisao šta treba, ali sam često kod D.S. morao da stanem i da razmislim, da ne zamenim način uzimanja. :D Mada se Monizol ne plaća, pa sam obično davao njega, umesto Dilkorana 80 (sem ako neko ne insistira).
Korisnikov avatar
By Skai
Kako ti je sad?
Sem ovoga sto ti je vec preporuceno mogu samo jos da se setim da probas rastvor jod glicerina i sa njim grglas (ne gutaj!). Pomaze.
Sve najbolje.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Jao shta je ovo..svi neshto bolesni ovih dana..Ja sam se gadno prehladio,boli me grlo,imam kijavicu,kashljem,malaksao sam skroz,bole me sve kosti,mishici i zglobovi

Pomogao mi je 'Ferveks',jednostavno se razmuti u chaj i kijavica me prodje
Korisnikov avatar
By Pipin
c c c c... Lapsus po lapsus, na kraju zaboravite makaze u pacijentu. I posle ga lečite pentreksilom, jer ga nešto probada. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by blenta
nemoj eritromicin
bolece te stomak jako

probaj prvo s njima mocne su zaista

ako bash ocesh eritromicin onda ga popi sa jogurtom ili kiselim mlekom
Ja pijem eritromicin vec 3 dana ( na svakih 6 sati po jednu tabletu ) i ne boli me stomak.
Bolestan sam kao pas, imam alergiju po telu, zapusen mi je nos, sve zive analize su mi radili, pa ustanovili da patim od opste iscrpljenosti organizma, zbog prevelikog forsiranja na psihofizickom planu.
:kija:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiborg
...colorado, najpametnije je da odeš u neki dom zdravlja na pregled, ne zna koliko je, ali ako bude preko 400 seci me gde sam najtanji....
Kakvih 400 dinara ?
Ja otisao, kad me je uhvatio ovaj jak nazeb sa alergijom, na pregled kod privatnika, snimili mi pluca, prepisali 5 inekcija i sve je to keva platila 4000 dinara.
:kletva:
Odmah sam posle toga otisao u socijalno da regulisem knjizicu, da me ne pljackaju vise privatni lekari.
Tj. ne mene da ne pljackaju, nego moju kevu.
:kija:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ih, kad sam ja to pisao :)
Ali sam mislio SAMO NA PREGLED u državnoj ustanovi za one bez knjižice.
A i kod vas u NSu verovatno deru, a naplaćen ti je i pregled+snimak pluća+te injekcije+davanje istih :)
Skupo je zdravstvo deco :D
Korisnikov avatar
By colorado
Joj sad sam se podsetio tih kosmarnih bolova... UZAS!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!