Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Deksi
Koji faktori najvise uticu na vase raspolozonje?
U zavisnosti od cega ono moze lakse ili teze da se promeni?
Bas nesto analiziram u poslednje vreme i donosim zakljucak da se moje raspolozenje u toku dana menja gomilu puta,cesto nevezano za neke spoljasnje faktore te da moje raspolozenje okvirno u toku dana izgleda kao katastrofalan EEG nekog epilepticara.
Kako uticati na raspolozenje....sem droge i alkohola naravno(te metode necu da uvodim do ekskurzije)???
By Swanheart
kako se menja...pa ovijeh dana me tako drma :pms: da se menja iz minuta u minut...tesko onima koji me trpe ceo dan :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Utice mnogo toga.....ako si meteoropata, onda vreme vrlo utice na raspolozenje i promene vremena, zatim stres, neke dileme koje te muce ili pitanja na koja treba da das odgovore a jos nisi.......emocionalno stanje, odnosi u porodici, sa drugim ljudima.......pubertet :lol: hormoni..........ma, sve zivo.......
Korisnikov avatar
By Zoe
Utice mnogo toga.....ako si meteoropata, onda vreme vrlo utice na raspolozenje i promene vremena, zatim stres, neke dileme koje te muce ili pitanja na koja treba da das odgovore a jos nisi.......emocionalno stanje, odnosi u porodici, sa drugim ljudima.......pubertet :lol: hormoni..........ma, sve zivo.......
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Mozda nisam merodavna za odgovor na ovo pitanje, s obzirom da ja imam ceste promene raspolozenja, sto se moze podvesti skoro pod neke psihoze. :psiholog:
Korisnikov avatar
By Dina
Moje raspolozenje se godinama naglo menjalo. I to cesto se premetne od euforije do krajnjeg neraspolozenja u jednom danu. Nista nisam uspevala da uradim, na kraju sam mislila da mi je to priroda koja se ne moze izmeniti. Ali primecujem da je vec neko vreme moje raspolozenje mnogo ujednacenije nego ranije. Mozda su samo godine, desavanja i drugacije (mozda mudrije) shvatanje stvari uticali... Nekad mi nedostaju ona stanja totalne radosti ili zalosti, jer mi se raspolozenje uglavnom stabilizovalo oko neke srednje tacke. Tako da mi ponekad nedostaje ona stara ja. Ali generalno je bolje ovako...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Deksi
Kako uticati na raspolozenje....sem droge i alkohola naravno(te metode necu da uvodim do ekskurzije)???
Naravno, do ekskurzije. :zvizdi:

Mene obično nešto iznervira pa se posle smirim, i tako u ciklusima. A najviše me nerviraju dve stvari: glupe stvari koje se mogu zvati sitna viša sila i koje se dešavaju odjednom (npr. evo jutros dok sam se brijao malo sam se secnuo pa sam krenuo da apliciram etanol spoljašnjom upotrebom, i istovremeno mi je zvonio mobilni da me podseti da je vreme za Džejmi Olivera i upao mi je peškir u kadu jer sam ga samo sunuo preko one prečke okrećući se da dohvatim mobilni) i kada ne mogu da organizujem vreme jer imam mnogo malih stvari da uradim na raznim mestima i onda ne mogu da ih upakujem bez praznog hoda (juče sam počeo da razmišljam da nabavim laptop, ali opet nemaš po gradu strateški razbacana mesta gde možeš samo da naiđeš i onda sediš i kuckaš, a da ti ne štrčiš i nikom ne smetaš i da ne naiđu razne lujke da te čačkaju)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by jukie
pa sam krenuo da apliciram etanol spoljašnjom upotrebom
Mozda svega toga ne bi bilo da si ga aplicirao i unutrasnjom! :lol:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Ah! Rak ....

Mislim,moram li dalje od togaaa... :drama:

:rida:
By RACABG
nishta strashno to su poslednji trzaju puberteta proci ce
By Tresh-grl
Radi nesto ako upadnes u los trip,bitno je samo da imas neku okupaciju da ne mislis puno o stvarima koje te teraju u down....
Sam znas mene ja sam uglavnom hyper i uvek za zezanje ali i meni varira dosta raspolozenje u toku dana i to najvise zavisi od sitnica.
Bitno je da radis tada sta ti se radi i da se ne forsiras i ne teras sebe u pozitivan trip na silu.
Jedi,ozderi se od neceg sto volis od hrane,ucirkaj se kao dupe ako ti se pije,drogiraj se,idi po zurkama,ako ti se ne ide sedi kuci i gledaj tv ili bleji na kompu.
Nemoj samo da se forsiras jer ce biti jos gore i samim tim ce raspolozenje jos vise da se menja jer ti sam to podstices namerno.
A sada nemoj da se tripujes i mracish nego uzivaj u zivotu,ja najbolje znam da ti mozes to da radis maksimalno.
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Samo faza.Proci ce,opusteno samo ne paranoisi. :hug:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Desava se, uglavnom zbog hormona.
Moja 'terapija' je ili da se necim okupiram (ucenjem npr. ako ti je vec dosta skole, faxa pa jedva cekas da to zavrsis, kao ja...) ili da odem i vezbam. Lepo izbacim taj visak energije :boxer:
Mozes da probas da regulises stvari hranom (slatko ako se osecas umorno i mrzovoljno, vegeterijanska ako si napet i nervozan)
By pčelica
Otkriven je hormon odgovoran za pubertetske
promene raspoloženja.
:)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan je nauchio da kontrolishe svoje promene raspolozenja pomocu yoge.
Korisnikov avatar
By aftermaths
Originally posted by pčelica
Otkriven je hormon odgovoran za pubertetske
promene raspoloženja.
:)
a za one koji vise nisu u pubertetu?
Korisnikov avatar
By Deksi
Meni rece jedan psiholog ako zaista dugo traje da je vrlo moguce da je kod tih nekontrolisanih promena raspolozenja moze biti u pitanju bipolarni poremecaj.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa jeste, moguće je
Ali ja kao i obično nemam nijednu od tih stvarno kul bolesti nego sam samo meteopata i autističan, mislim stvarno...

Da li je bipolarni poremećaj isto što i manijačna depresija?
By Tresh-grl
Originally posted by jukie
Pa jeste, moguće je
Ali ja kao i obično nemam nijednu od tih stvarno kul bolesti nego sam samo meteopata i autističan, mislim stvarno...

Da li je bipolarni poremećaj isto što i manijačna depresija?
Nope,manicna depresija je poslednji stadijum bipolarnog poremecaja kad to vec toliko utice na tebe da ti smeta.
Moja mama ima manicnu depresiju tako da znam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!