Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
A narucicu Zanesenost Lole V. Stajn. To je knjiga koju valja imati. :)
Mene je ta knjiga potpuno, potpuno oduševila! I dalje sam zanesen! :cita:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ko mi nadje knjigu "Moderato cantabile" od književnice Margerit Diras, dobija čokoladu! :lol:
Korisnikov avatar
By Skyen
Ko nadje Crnu menu od Margaret Jursenar, neka javi :)
Korisnikov avatar
By Hys.
obozavam antikvarnice, tu atmosferu, miris, trazenje zakopanog blaga po razlicitim kutcima...ta u knezu koju su preselili mi je bila prva, i dalje sam vezana za nju...izmedju ostalog tamo sam nasla balzaka iz 1900 godine englesko izdanje...i poklonila skoro dragoj osobi:)
hvala na svim informacijama, ima da napravim jednu turu po antikvarnicama Beograda kad legne plata sada :cita:
By vojvoda
Posedujem dvadesetak starih knjiga.
Deset su na Madjarskom jeziku i stare su sto i vise godina.
Godine stampanja: 1866, 1870, 1906, 1908, 1911, 1913, i tome slicno
Ako je neko zainteresovan, neka mi se javi preko emaila. :opatica: :seljache:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
I mene su antikviteti poceli u zadnje vreme da zanimaju, moracu da posetim par antikvarnica da vidim sta se sve interesantno moze naci. Osecaj da
drzim u rukama nesto sto je godinama staro mi pruza zadovoljstvo, jer ima veliku vrednost koju ne treba omalovazavati. Mada ne volim samo knjige nego i predmete
Korisnikov avatar
By Galadriel
Znam samo za onu u Brankovoj koju je Sunce vec spomenuo ali mi se ucunila bas skupa. Obicicu i te druge. Hocu da kupim Klaica, a tamo je kostao oko 4000 din ako se dobro secam. Mnogo mi je to
By Simor
Danas sam čuo da je u zgradi Matice srpske otvorena Stilosova knjižara i antikvarnica, a tokom avgusta organizuje se akcija prodaje knjiga sa popustom.

:perezube:
By Sixto
u da renovirali su prethodnih mesec dana, samo ne znam koliko oni imaju nameru da se bave antikvarstvom posto je Stilos samo trange frange sa turskim i kineskim kanc materijalom!
Njihova izdanja su vise nego preskupa i po pravilu prasnjava na policama svake knjizare od stajanja jer niko ih ne kupuje!
Bas cu da skoknem da vidim!
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Simor
Danas sam čuo da je u zgradi Matice srpske otvorena Stilosova knjižara i antikvarnica, a tokom avgusta organizuje se akcija prodaje knjiga sa popustom.

:perezube:
ali tamo je vec postojala knjizara i odlicna antikvarnica :puzzle: doduse pre 5 i vise godina kad sam redovno isao u novi sad,....
Korisnikov avatar
By Kiborg
Baš i ja planiram da se prošetam malo po tim beogradskim knjižarama antikvarnicama kad dođem sledeći put. Da vidim šta imaju od starog SFa, sadašnja ponuda u knjižarama je jezivo oskudna.
Pokušaću da nađem Frenka Herberta i serijal knjiga o Dini, ali nešto nisam optimista po tom pitanju. To je retko i dragoceno.
By Simor
Danas sam u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu pronašao novu knjižaru i antikvarnicu i kupio sam za samo 200 dinara "Amado mio" Pazolinija.

:marinac:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Je l' to ona renovirana preko puta škole? Ili neka nova?
By Simor
Jeste, to je ta knjižara. Dole je knjižara i kafić, a na spratu je antikvarnica i nije prevelik izbor knjiga, ali ih ima interesantnih.

Btw, video sam i Prusta i svih 13 knjiga "Traganja", ali se nisam usudio da pitam koliko košta da se ne bih samoubio što nemam para.
Korisnikov avatar
By Tot
Ovo je mesto da se pomenu "nevidljive antikvarnice" tj. šta se svašta zanimljivo može naći na ulici kada malo procunjate. Tako sam ja našao pre nekoliko dana Boleslava Prusa, njegov roman "Faraon" u 3 knjige za 400 dinara! A kako mi je dečko pominjao i preporučio taj roman za odmor, oduševio sam se. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Tot
Ovo je mesto da se pomenu "nevidljive antikvarnice" tj. šta se svašta zanimljivo može naći na ulici kada malo procunjate. Tako sam ja našao pre nekoliko dana Boleslava Prusa, njegov roman "Faraon" u 3 knjige za 400 dinara! A kako mi je dečko pominjao i preporučio taj roman za odmor, oduševio sam se. :)
:) Ulične "nevidljive antikvarnice" svašta kriju i donose. Par puta su me iznenadile na Zelenom vencu, one čak omogućavaju da naručiš željene knjige. Na Sajmu knjiga sam pronašao nekoliko štandova sa antikvarnim knjigama i tako sam umesto novih naslova kupio: "Popodne gospodina Andemasa" iz 1963. godine u izdanju Progresa iz Novog Sada; "Emili L." - iz 1990. godine u izdanju "Književnih novina" i "Stvarni život" iz 1990. godine u izdanju Svjetlost-i Sarajevo. :carica:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Ulix
Na Zelenom vencu ima jedna antikvarnica, gde sam video Gombrovicevu Ferdidurke, koju planiram da kupim ovih dana.

Obozavam antikvarnice, jer obozavam miris starih knjiga i atmosferu koje stvaraju.
Obe antikvarnice na Zelenjaku su divne. Izmedju te dve sam, zapravo, zivela. :)
"Dveri" volim zbog mogucnosti dobijanja popusta, "Vulin" (ako je "Vulin", ne secam se...) u Brankovoj zbog the atmosfere.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Skyen
Ko nadje Crnu menu od Margaret Jursenar, neka javi :)
Meni je Tot pozajmio "Crnu menu" ali bih ja voleo da pronadjem knjigu kako bih kasnije, opet uzivao u Zenonu. Ako pronadjem, javicu!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!