Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By .L O S T
Zato sto me je moja bolja polovina ubedila da sam opet poceo da ispravljam krivu drinu(bio je u pravu!) i da ne treba da me zanima sta pojedinci misle o tome, jos manje da uticem na to. i opet je bio u pravu jer pojedini ovde uopste ne citaju postove! ja napisao leceni narkoman kao tv zvezda-plasitelj post, ali je on decko uspeo da procita samo prvu recenicu i odmah izvadio babu iz naftalina i pametuje.
zao mi je, dinice, evo :kiss: za tebe.
ova tema je :zakljucano: :zakljucano: :zakljucano:

p.s.jbg.tako ti je kad slusas decka :lol:
By Spiridon
Ne pricaju oni to po televiziji da bi bili zvezde nego da bi svojim iskustvom nesto naucili ljude, a poznato je da takva iskustva imaju mnogo vise odjeka u glavama mladih ljudi nego takvi likovi kao ti sa tom pricom "pobilo bi ih". Tako zvuce oni primitivci iz ruralnih sredina koji bi to isto rekli i za gay populaciju. Odvratni su mi.
Korisnikov avatar
By Phoenix
Nemojte nikog da pobijete. Peace :shmi:

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Neca
Originally posted by Spiridon
Ne pricaju oni to po televiziji da bi bili zvezde nego da bi svojim iskustvom nesto naucili ljude, a poznato je da takva iskustva imaju mnogo vise odjeka u glavama mladih ljudi nego takvi likovi kao ti sa tom pricom "pobilo bi ih". Tako zvuce oni primitivci iz ruralnih sredina koji bi to isto rekli i za gay populaciju. Odvratni su mi.

:up:

:tea:
Korisnikov avatar
By Deksi
cox i bilo sta na bazi amfetamina :love:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ova tema je jos ziva...

:transprst: :transprst: :transprst: :transprst: :transprst:

Trla baba lan...prazne price...

:mete: :mete: :mete:

PS. Ljudi pogledajte " SPUN " , gledacete drogu drugim ocima...
By Çâðê_DUP
duvam...pushtam vutru...vutra mi je platila da vidim pola evrope...a sve ostalo je sranje...ponavljam isto uvek ali jbg hemija je kurva...
Korisnikov avatar
By Dina
Neka hvala. Ja verujem lekarima i nauci. Jeste glupo verovati tako necemu, umesto da otkrivam na sopstvenoj kozi ali eto... :D
Korisnikov avatar
By svejedno
Yebo svadjanje na ovoj temi.
..

Svako ima svoje misljenje & iskustva, konzumenti, nekonzumenti, bivsi konzumenti...
..

Niko ne moze reci da je u pravu.

Moze da kaze da smatra da je u pravu sto se sebe tice & da mu taj nacin zivota odgovara.
...

No.

Kao nekadasnji konzument svega & svacega a posebno necega, cenim da imam veci pregled situacije od prve dve grupe.
...

Nemam nista protiv narkotika kao takvih.

Narkotici mogu biti zabavni & poucni. Neko vreme.

Dok ne ponestane novih iskustava na njima.

Kada ponestane novih iskustava, kada se non stop vracate istom starom osecaju - to je znak da tu drogu treba zaobilaziti.

To je bezanje u dobri stari osecaj koji nije ova 'bolna realnost'.

To je slabost.

Jer vrtenje u krug sa drogama nije vrtenje u krug - to je spirala na dole.

Ma:
Originally posted by Egon
uglavom uvek neshto zhelim da kazhem u vezi droga
ali nekad mi prosto ponestane rechi ...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by svejedno

Jer vrtenje u krug sa drogama nije vrtenje u krug - to je spirala na dole.

Odlicno receno!!!!!!
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Sasha, dve stvari!

Kome ti to naredjujes!

Tebi! Ostavi tu tastaturu i slusaj me!

Nikada!

Nema duvanja na gajbi!

A drugo?

Duvala si bez mene! I to nije posteno!

tako se stidim!

znas sta treba da radis kad pocnes da se stidis

znam, znam

Pocni da brojis!

Jedan dva!

Jedan dva!

:adiktusha:

Zaboravila si na Waltera?

Kao da nikad ni mislila nisam!

Neces se vise variti zbog muskaraca?

Ne, prelazim iskljucivo na zene!

Raspored genetskog koda kod zena je drugaciji, em one te nikada nece povrediti, jer su po Jungu deo tvoje materice, deo tvog inner ja.

Neke zene naprosto poprimaju osobine kirete Sasha, ali imamo problem! Sasha, mi smo na temi "Uzas zvani droga"

Sta cemo sad? Kako cemo da pocnemo?

Ah, da..droga..da, uzasno je to. Zaista, i Sasha i ja smo protiv

Oni moraju da se lece.
Od cega, Saskice?

Od zla, Sasha, to je zlo. Potrebno je da sklopis dobar pakt sa djavolom da bi mogao da uzivas u blagodetima droge. To je jedini nacin da prezivis

Da, Saskice i moram da dodam da uvek kosta da se stvori fantazija. Secas se sta je doktor rekao?

Kad stvarnost postane nepodnosljiva um upotrebi kreativnu energiju da smisli pricu kao da slika lepu scenu preko ruzne pukotine na zidu

Bravo! Sto se odnosi na drogu da...

Kad um ne moze da podnese misli o tome preko vestackih stimulansa stvorice um fantazije koji ce ga spreciti da se oseca bezvredno

A kad je bol jos jaci?

Tada ce ili tvoj um pokusati da te sahrani zauvek ili ces se jos dublje zavuci u ljusturu droga gde je sve tako cool i drugacije.

Problem je sto kasnije drogu uzimas samo da bi ostao normalan, da bi sprecio bolove, jer predjasnji osecaj nikako ne mozes da imas..a mozda se nadas da ce se ponoviti...
:ubise:
By Tresh-grl
Droga je super,sve sem pajda radim.
Pritom s obzirom da mi je "verenik" koji radi kao farmaceut u NY diler kad dodjem u Bg donesem tolike kolicine da bukvalno ja mogu da prodajem.

Droga se moze koristiti za provod,kao razonoda i kao resavanje problema...isto kao i sport.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
@Tresh-grl: Ukoliko se /zavisi sta/ kapira kao 'oslobadjanje' uma (koja god svrha tome bila), u ogranicenim dozama, jako retko, samosvesno, rekla bih... mooooozda, ali samo kod pojedinih, mozda! moze biti korisno.

Kao provod, razonoda: moze. Samo sto ce zurka kratko da traje.

Kao resavanje problema: tesko. To je samo trip..

Kao sport: nikako.

Pitanje za tebe.. Sta radis sada? Pokusavas da zaradis za dzeparac na raspustu? Ili samo pises sta ti padne na pamet?

Ima ovde jako pametnih ili interesantnih ili sve zajedno postova. Treba procitati ovu temu. Moze biti korisno ;)
By Tresh-grl
Originally posted by E.c.h.o...

Pitanje za tebe.. Sta radis sada? Pokusavas da zaradis za dzeparac na raspustu? Ili samo pises sta ti padne na pamet?

Ima ovde jako pametnih ili interesantnih ili sve zajedno postova. Treba procitati ovu temu. Moze biti korisno ;)

Procitala sam i vec sve to sto pise znam.
Sto se mene tice nisam na raspustu nego kod keve...sad cu trecu godinu faxa pa se spremam za ucenje i sve.....
Sto se tice dzeparca veruj mi ne treba mi,jeste da ne radim ali mi je i vise nego dovoljno ovo sto dobijem od keve i caleta kad sam ovde....a u Bg-u i da ne pricam koliko sam obezbedjena....
Ne pisem sta mi padne na pamet vec gledam konkretno sebe....
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Kul.
Nisam htela da napadam, najmanje da prevaspitavam. Drago mi je ako znas sta radis, ali ne verujem da droga moze da se kontrolise. Mozda sam preterano odreagovala na deo o prodavanju..
By RACABG
ne zelim da solim pamet nikome
reci cu samo da vecine mojih drugova i drugarica iz kraja vishe nema
pripadam nesrecnoj generaciji koju je sistem unishtio ...... kriminal su suzbijali tako sto su plasirali narkotike u kraju gde je kriminal bio u porastu ......

oni koji nisu bili kriminalci a navukli se, su samo kolateralna steta ....
ovo malo ljudi koji su zagazili u te vode a preziveli , verujem bi vishe voleli da su se predozirali u nekom momentu ......
hiv i hepatitis C skoro kod svih prisutan .
cesto prolazim drajzerovom pored bolnice za lecenje bolesti zavisnosti .... tuzno je za videti

kapiram klince koji su u fazonu ja sam bitan ja se drogiram, duvam ,smrcem ......
nadam se da ce na vreme skapirati da se dice necim sto nije dobro.

nadam se takodje da su svesni da nece primetiti momenat kada oni prestaju da upravljaju narkoticima i kada narkotici pocinju da upravljaju njima .... jer ako misle da ce uvek moci da kontrolishu situaciju u napred su otpisani .

za sada ste face, ali kada posteno zagazite u to prijatelje vise nemate, svi okrecu ledja, oni koji su vas do juce nudkali pocinju da traze novac za robu ...

pamet u glavu lako se stize do kradja prostitucije i svega sto narkomanija nosi sa sobom
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Princ Čarls otvorio "vrt droge"
Nedelja, 23. septembar 2007. 21:41

Princ Čarls otvorio je park s drogom, a reč je o jedinom vrtu u Velikoj Britaniji u kojem je dopušteno legalno uzgajanje marihuane i koke.

Jedinstveni "vrt otrova" nalazi se u Elnviku, u grofoviji Nortumberlend.

U tom vrtu različite vrste kanabisa i koke uzgajaju se isključivo u naučne svrhe.

(Mondo)
By Tresh-grl
Originally posted by KissQueen
Princ Čarls otvorio "vrt droge"
Nedelja, 23. septembar 2007. 21:41

Princ Čarls otvorio je park s drogom, a reč je o jedinom vrtu u Velikoj Britaniji u kojem je dopušteno legalno uzgajanje marihuane i koke.

Jedinstveni "vrt otrova" nalazi se u Elnviku, u grofoviji Nortumberlend.

U tom vrtu različite vrste kanabisa i koke uzgajaju se isključivo u naučne svrhe.

(Mondo)

blessed be
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Nikad nisam volela da pricam toliko o tome...nekako mi je visi nivo uzivanja u psihoaktivnim supstancama kad mi je dovoljan samo osecaj a i ne prica o tome.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
svi imaju pravo na izbor. I svi su "kovaci svoje srece". Ukoliko se neko sjebe bilo kojom drogom, nema pravo da krivi nikoga osim sebe.
Vjerujem da se droga moze iskontrolisati. Neko vrijeme. Kljuc je u tome da kad vidis da ti kontrolisanje teze pada - kada se osjetis lose zbog toga sto je nemas - da stanes na duzi period. Jbg, prvo jutro je bzvz, ali si vec preksjutra OK.
Ja sam vutru pusio skoro 5 godina (poslednje 2 prilicno cesto) i evo vec neko vrijeme uopste ne duvam, imam mnogo vaznijeg posla. No, ganja bas i nije droga:namig2:
Gutao exice na svakoj zurci oko godinu dana. Ponekad i vise puta mjesecno, ponekad vise mjeseci bez exa.
Uzeo speed ne nekoliko zurki.
Uzeo kox nekoliko puta.
Probao i dop. I LSD.

Exeri me smorili - skontao da sam ih prerastao.
Speed sam skontao da ne umijem da kontrolisem, i da se osjecam usrano posle njega, pa ga batalio.
Kox mi se jednostavno ne svidja.
Od dopa mi nenormalna frka.
LSD - zivo sranje.

Here I am, zdrav i ziv, ne uzimam nista. Jer tako ja zelim. Jer vise nisam klinac..
Korisnikov avatar
By Sutekh
ja volim lsd. volim halucionogene, tj.

poslednji put kad sam radio lsd sam se smorio, jer je bio slab (a progutao sam ceo, bajato smecje) i dok sam smoren gledao u ikonu, krenula je kao da se vrti i da menja boje i to je bilo to.. jbg.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Objavljeno: 10.12.2007.
Alkohol i duhan opasniji od LSD-a !?
Autori najnovije britanske studije, profesori David Nutt i Colin Blackmore, tvrde da su alkohol i duhan kao "legalna sredstva" štetniji o mnogih ilegalnih supstanci poput cannabisa, amfetamina, ecstasyja i LSD-ja te da je trenutačna sistematizacija narkotika, prema kojoj se određuju kazne za posjedovanje ili preprodaju, iracionalna i ima malo veze sa stvarnom štetom koju oni proizvedu.

Jedino se slažu sa kategorizacijom u slučaju heroina i kokaina, koji su znanstveno opravdano okarakterizirani kao najteže i najopasnije droge na svijetu.

Novi sustav razvrstavanja legalnih i ilegalnih narkotika trebao bi se voditi veličinom štetnih posljedica po konzumente, tvrde stručnjaci. Alkohol i duhan koji su legalni i rašireniji u društvu, štetniji su za veći broj ljudi. Dok ecstasy u Velikoj Britaniji uzrokuje deset smrti godišnje, unatoč činjenici da je pola milijuna konzumenata tjedno, svakog dana jedna osoba umre od trovanja alkoholom, pokazuju statistike.

Prof. Slavko Sakoman, voditelj Centra za ovisnost o drogama u KB "Sestre Milosrdnice" načelno se slaže s takvim stavom. On napominje da je potrebno zaoštriti kriterije po pitanju alkohola, nikotina, ali i lijekova koji se izdaju bez recepta koji često mogu stvoriti ovisnost, posebno kod mladih. Dok LSD ima samo naznake psihičke ovisnosti, slično kao i ecstasy, alkohol i duhan dokazano stvaraju ovisnost. Posljedice pića i cigareta znatno su veće od posljedica droga po društvo jer su znatno raširenije, legalne i dostupne svima.

Britanski znanstvenici su pri razvijanju nove tablice istraživali zdravstvene posljedice pojedinih supstanci, psihosocijalne faktore i efekte za obitelj i zajednicu u cjelini.

o autoru
Izvor:
MojDoktor:
Zdravko Balen, dr.med

http://www.plivazdravlje.hr/?section=ho ... 1&id=18759
Korisnikov avatar
By Black_crystal
I ja probala svasta davnih teenagerskih dana...

Pocevsi od artanja koji su pravi shit,
Gandza koja je umela od hiper smeha da me dovede do totalne paranoje i neprijatnih fleseva,
Exeri koje kada izvozam bude sooper, a cesto su umeli da me zakucaju samo tako!
Speed, uh! Sve je to ok dok deluje, spika, samopouzdanje, energy, ali brate mili sutradan, ni jedne emocije u dusi! Fala lepo!
Ice - jedino sto mi se svidelo, zaista lepo "radi" ali isto sranje kao i posle spida, jbga....
Cox mi je zelja da probam,
A LSD i Heroin ne smem, na heroin bi se verovatno navukla,
a od LSD bi verovatno imala "lose tripove" posto sam ionako istripovana bez icega.
By Tresh-grl
Originally posted by Angel83
I ja probala svasta davnih teenagerskih dana...
Speed, uh! Sve je to ok dok deluje, spika, samopouzdanje, energy, ali brate mili sutradan, ni jedne emocije u dusi! Fala lepo!
Ice - jedino sto mi se svidelo, zaista lepo "radi" ali isto sranje kao i posle spida, jbga....
Pa zato se navozas i sutradan :giggle:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Mozda cu kad sve ovo prodje naci snage da ispisem neke stvari........ prvo da prezivim sve ovo:bye: :bye: :bye:
By Çâðê_DUP
:stopdrogi:
By Tresh-grl
Originally posted by L O S T
Mozda cu kad sve ovo prodje naci snage da ispisem neke stvari........ prvo da prezivim sve ovo:bye: :bye: :bye:
Uvek moze da se nadje snage da se pise u ovoj temi :wink2:

on: Sinoc sam pusila neki hibrid....nikad vise,znaci Z.L.O.
Nisam mogla da razmisljam,jedva sam kontrolisala pokrete koje sam pravila,reci sam izgovarala jedva.
Celo telo mi je pulsiralo brzinom rada srca i imala sam utisak da hocu da iskocim iz svoje koze,prebledela sam skroz,
Ceo dan danas imam neki nenormalan bol u misicima i grudima.
Mislila sam da cu da umrem.
Od sada samo skank i shit :novine:
By J...
Originally posted by Tresh-grl
Droga je super,sve sem pajda radim.
Pritom s obzirom da mi je "verenik" koji radi kao farmaceut u NY diler kad dodjem u Bg donesem tolike kolicine da bukvalno ja mogu da prodajem.

Droga se moze koristiti za provod,kao razonoda i kao resavanje problema...isto kao i sport.
E vecu glupost skoro nisam procitala ! :lol: I to u folderu "zdravlje", koja ironija. Izvini Tresh grl, bilo je jace od mene. :D

Preporucujem ti da za deset godina ponovo procitas sta si napisala....
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!