Sasha, dve stvari!
Kome ti to naredjujes!
Tebi! Ostavi tu tastaturu i slusaj me!
Nikada!
Nema duvanja na gajbi!
A drugo?
Duvala si bez mene! I to nije posteno!
tako se stidim!
znas sta treba da radis kad pocnes da se stidis
znam, znam
Pocni da brojis!
Jedan dva!
Jedan dva!
Zaboravila si na Waltera?
Kao da nikad ni mislila nisam!
Neces se vise variti zbog muskaraca?
Ne, prelazim iskljucivo na zene!
Raspored genetskog koda kod zena je drugaciji, em one te nikada nece povrediti, jer su po Jungu deo tvoje materice, deo tvog inner ja.
Neke zene naprosto poprimaju osobine kirete Sasha, ali imamo problem! Sasha, mi smo na temi "Uzas zvani droga"
Sta cemo sad? Kako cemo da pocnemo?
Ah, da..droga..da, uzasno je to. Zaista, i Sasha i ja smo protiv
Oni moraju da se lece.
Od cega, Saskice?
Od zla, Sasha, to je zlo. Potrebno je da sklopis dobar pakt sa djavolom da bi mogao da uzivas u blagodetima droge. To je jedini nacin da prezivis
Da, Saskice i moram da dodam da uvek kosta da se stvori fantazija. Secas se sta je doktor rekao?
Kad stvarnost postane nepodnosljiva um upotrebi kreativnu energiju da smisli pricu kao da slika lepu scenu preko ruzne pukotine na zidu
Bravo! Sto se odnosi na drogu da...
Kad um ne moze da podnese misli o
tome preko vestackih stimulansa stvorice um fantazije koji ce ga spreciti da se oseca bezvredno
A kad je bol jos jaci?
Tada ce ili tvoj um pokusati da te sahrani zauvek ili ces se jos dublje zavuci u ljusturu droga gde je sve tako cool i drugacije.
Problem je sto kasnije drogu uzimas samo da bi ostao normalan, da bi sprecio bolove, jer predjasnji osecaj nikako ne mozes da imas..a mozda se nadas da ce se ponoviti...