Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ovako...
Da li je neko od vas bio kod psihologa na razgovor?

Ja se trenutno nalazim pred jednom veoma vaznom odlukom. Stavise, nikada u zivotu nisam bio u prilici da moram da napravim izbor u tako bitnoj situaciji, i veoma sam uplasen. Nije me sramota da priznam, zakazao sam razgovor sa psihologom, preporucila mi ga super prijateljica, takodje psiholog. Nisam htio da pricam o tome sa njom, kazu da za takve stvari treba otici kod nekog koga ne poznajes, kako bi odnos bio cisto psiholog-pacijent.

E sad... Nikada ranije nisam bio na takvom razgovoru, i uopste nemam predstavu kako to izgleda, i kako ce sve da se odvija...
Korisnikov avatar
By ns.happy
sto bi te bila sramota da priznas tako nesto??? sta tu ima da se priznaje??? ja sam isao kod psihologa. pomogao mi je.
Korisnikov avatar
By Rei
Znaju oni da je 90% pacijenata veoma zbunjeno i nervozno pred prvi razgovor. Ako je dobar psiholog, znace da usmeri razgovor na problem, koliko god ti oklevao. :)

LM ishao sam i idem kod psihologa, i super je :) posle svake seanse, osecam se kao da je ceo svet moj :) nadam se da cesh imati slichno iskustvo.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hvala REI. Nadam se i ja.. veoma sam nervozan..

Prvi utisci veceras posle razgovora:)
Korisnikov avatar
By LittleRed
ja isla par meseci, svake nedelje :) jednostavno, sa nekim stvarima nekada ne znas kako da izadjes na kraj, ili znas a nemas dovoljno hrabrosti...tako da ne moze da skodi ako konsultujes nekoga ko je za to strucan :) ... ili ko stvari moze da vidi i iz neke druge perspektive :) naravno, pod uslovom da u tu osobu mozes da imas poverenje, i da ti na neki nacin odgovara...

...mada se vremenom navuces :) meni sada bas nedstaju seansice :)

good luck tonight :)
Korisnikov avatar
By Escobar
uh, jesam i ja, ali vrlo negativne utiske imam... nadam se da ce kod tebe biti obrnuto :D
By XanaX
moja iskustva s psiholozima, kliničkim psiholozima i psihijatrima su sasvim ok. (uz neke male probleme s psihijatricom, koji su se pojavili u jednom trenutku, a za koje sam, u stvari, ja bio kriv).

ako si još dobio preporuku da se radi o ok psihologu - samo naprijed...

sasvim je normalno biti nervozan; ali nema razloga za bilo kakvo skrivanje (ako se u razgovoru dotakne tema seksualnosti i sl., odnosno ako te to zabrinjava).

na kraju, u svakom trenutku, ako osjetiš kakvu negativnu vibru od psihologa, možes ustati i izaći van - "žao mi je, ali se ne osjećam ugodno razgovarati s vama, doviđenja".

dobar psiholog ti zaista može pružiti pomoć, jednostavno, psiholozi svakodnevno razgovaraju s ljudima sa svakakvim problemima, tako da su, s jedne strane, "u kontaktu sa stvarnim svijetom" (što se za kliničke psihijatre i ne bi baš reklo, uz svo dužno poštovanje spram struke), a s druge strane, školovani su i posao im je ljud. psiha
- zato, kao što je napisano već, vrlo lako mogu "promijeniti" način na koji sagledavaš "svoj veliki problem", pa čak i ponuditi moguće rješenje - ne uvijek, ali svakako dobar savjet.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Da,isao sam samo jednom,u srednoj skoli kada me je upravo psiholog uhvatio kako u skolskom dvorstu pusim dzoint.Pa onda na razgovor,pa zasto to radis,pa da li imas problema,pa da li ti neko iz skole smeta....sijaset glupih pitanja.To je bilo moje jedino iskustvo sa psihijatrima.Nadam se da ih nece ni biti vise jer imam dovoljno dragih prijatelja koji mi mogu pomoci mozda i bolje nego li sam psiholog.
Korisnikov avatar
By Dina
Kao tinejdzerka sam isla par puta, a onda zakljucila da mi to nije potrebno i odustala... Sada mi je zao zbog toga. Da sam istrajala mozda bi neke stvari u mom zivotu isle drugim tokom, mozda bi mi bilo jasnije sta (ne)zelim itd.
Korisnikov avatar
By Delete
Bananko, pisi, kako je bilo.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
bilo je super.
skontao sam sve, i napravio pravi izbor.

zenim se:yay:

vidjeti temu "CESTITAJTE MI!!!" u zeljama i otpozdravima.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by bananica

dakle, psiholozi su jos jednom uradili 'pravu' stvar!

a u toku te uspesne seanse nije spomenuta eventualna hospitalizacija?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by anche
Originally posted by bananica

dakle, psiholozi su jos jednom uradili 'pravu' stvar!

a u toku te uspesne seanse nije spomenuta eventualna hospitalizacija?
you got it all wrong, honey...:cigareta:
Korisnikov avatar
By Andre87
Cesce sam se baktao sa psihijatrima nego psiholozima. Svakako tome je prethodila visegodisnja introspekcija..jer zapravo jedino ti znas odgovor, oni su tu da ti razjasne neke stvari i mozda istaknu nesto sto si zanemario...anyway ne mislim da je sramota otici kod psiha, ipak pre sam za razgovor sa prijateljima...pa ako ne pomogne...

Imam uzasnu naviku da konstantno pokusavam da zainteresujem psiha,...animiram(dramatic personality speaking here)...stalno se gubim po sporednim stazicama..nakon gomile offtopika odgovorim mu na pitanje. Nemam problema sa otvaranjem,cak sam preopsiran.
Srecno bananice :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja vec dugo planiram da odem na razgovor kod psihologa..

Na znam tacno zbog cega, mozda da bih manje posecivao forume ;) (mada su forumi besplatni)
..

Ne, ozbiljno, hocu da porazgovaram sa strucnim licem o sebi, svom zivotu, pravcu u kome ide, pravcu u kome zelim da ide, pravcu ka kome ne zelim, i u sustini, da izbacim unutrasnji monolog - iz glave u 'strucne usi'.
..

Ponekada je samo toliko i dovoljno.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja hocu da idem kod dr Miroslave u studentsku polikliniku, ali nikako da prebacim papire iz doma zdravlja...
Korisnikov avatar
By Dr.Lee
Ako se rodi kojim slucajem psiholog-neuropsihijatar koji moze da mi pomogne to sam Ja. :psiholog:
Svako kroji svoje mentalno stanje-sranje
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Posle par razgovora s Morganom, psiholog kod koga je Morgan odlazio se upucao u glavu....:shrug:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ja hocu da idem kod dr Miroslave u studentsku polikliniku, ali nikako da prebacim papire iz doma zdravlja...
e, ja sam trebala da idem kod nje... cula sam da je super...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Dr.Lee
Ako se rodi kojim slucajem psiholog-neuropsihijatar koji moze da mi pomogne to sam Ja. :psiholog:

Ovo je 100% tacno.

No, smatram da razgovor nikako ne moze da odmogne.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Dr.Lee
lol, to je kako da krojis pantalone, ako ih ne iskrojis dobro, imas dve opcije - da nosis lose i da odneses snajderki da popravi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!