Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Swanheart
Cekajuci Godoa :drama:
:smeh: :smeh: ...ja ga cekao i cekao .....:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by Sixto
NAziv nije bombastican ni malo! Prati jednu od najtrazenijih slika u istoriji trzista umetnina od njenog nastanka!
Ma uopšte. Sa sve "tajnom istorijom" koju je još sročila neka Pitmanova. Ček malo, a ko beše izdavač?
BTW, šta ti je sa tim znacima uzvika posle svake rečenice? Može čovek da promukne od svog tog vikanja. :lol:
i ja sam se to dugo pitao..

stilsko zapišavanje teritorije/postova? :trep:
By polarlicht4.1
Teritorijalizacija i deteritorijalizacija putem uskličnika? Zanimljiv koncept. :eureka:
Korisnikov avatar
By Glaistig
Teritorijalizacija i deteritorijalizacija putem uskličnika? Zanimljiv koncept. :eureka:
MENE STRASHNO NERVIRA KAD NEKO SVE PISHE VELIKIM SLOVIMA.Zar ne deluje kao da se stalno dere?

No...bilo sta sto Laguna izdaje
:zev:
By polarlicht4.1
Deluje. Ima u Netiquette (ili kako se već speluje) da ako neko PIŠE OVAKO znači da se dere. Mada to nisam ovde video... :neznam:

Slažem se što se tiče Lagune. Sem u jednoj jedinoj stvari a to je onaj Gaimanov roman naslova ne mogu da se setim trenutno a koji su oni izdali. Sva ostala njihova izdanja stavljam na ignore kad uđem u biblioteku.
Korisnikov avatar
By Glaistig
Americki bogovi?
Ne vredi,Laguna :roflmao:
mozda u necijem drugom izdanju,ovako o'ma pomislim na damu i jednoroga i ostale traumaticne naslove i nemrem se natjerati da procitam ich :D
Gorder me malo smorio s Misterijom pasijansa,pa posle Majom...ne mogu izmedju te dve da se odlucim :neznam:
By polarlicht4.1
Baš ta! Do tada nisam ni primećivao Lagunu, no kad se odlučih da je primećujem a sve potaknut okrićem Gejmena videh i zašto mi je podsvest pomračivala svesni deo ličnosti kad su mi dotična dela zapadala za oko.

Meni je sve od Gordera posle "Sofijinog sveta" crap. Mada, "Sofijin svet" čitah još kao srednješkolac zanesen mišlju da upisuje filozofiju...A onda se misao i ostvarila. :hypno:
Korisnikov avatar
By Glaistig
:doh:
Mind Over Matter
:smeh:
A Pavic sto me izgubio...Procitala Hazarski,valjda je upadao u lektiru...a posle...Koeljo...
No,uvek im dam drugu,pa i trecu shansu :maca:
By polarlicht4.1
Ne, ne, ne! Matter over matter, always folding and unfolding...Moram da prestanem da čitam Deleza... :lol:

Moram isto tako da primetim da nam se mišljenja opasno poklapaju što se "lepe književnosti" tiče. Kad pomenu Koelja, Ljiljana Habjanović Đurović ima novi roman! I reklamira se sa sve monahinjom na RTS1! :hyper:

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Glaistig
:smeh:
Zena spremna na sve...fenomenalno :mirnatetko:

Bolje da je uzela i opaticu,u duhu ekumenizma :opatica:

ili lopaticu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!