Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by devokICADa citiram tebe - svaki problem se moze resiti ako ima ljubavi
...
Ja zaista mislim da je veza na daljinu-ko je prezivi-nesto posebno.
Ako to uspete da prezivite i pricate, mnogi problemi koji vas /najzad/ u zajednickom zivotu snadju-bice mnogo manji nego da niste doziveli ovakvo iskusenje...
Originally posted by DinaHvala tiOriginally posted by devokICADa citiram tebe - svaki problem se moze resiti ako ima ljubavi
...
Ja zaista mislim da je veza na daljinu-ko je prezivi-nesto posebno.
Ako to uspete da prezivite i pricate, mnogi problemi koji vas /najzad/ u zajednickom zivotu snadju-bice mnogo manji nego da niste doziveli ovakvo iskusenje...![]()
Originally posted by bananicaE, tako sam ja pre pet godina bio
Kad idete zajedno da kupite kartu za autobus koji ce da ga odvede... opet.
Kad molis boga da ne bude slobodnih mjesta, bar do onog poslednjeg busa, ili do onog sjutra ujutro...
Kad znas da mora otici...
Kad ga zagrlis na stanici, i boris se sa potrebom da ga poljubis, pomilujes... zadrzis.
Kad mu mases, i gledas ga kako trazi svoje mjesto...
Kad se vracas sa stanice, i ne znas kuda da ides...
Kad se vratis kuci i vidis krevet, sa jos neraspremljenom posteljom u kojoj si ga grlio sinoc...
Kad su na stolu jos uvijek solje iz kojih ste prije sat vremena pili kafu...
Kad se njegovo prisustvo osjeca sve vrijeme, u svakom cosku...
Kad ne mozes da zaspis, jer on nije tu da te zagrljajem uspava...
....
Tada vrisnes iz sve snage, ljut na prokleti kosmos koji je uredio tako da se rodite na razlicitim mjestima:
sreca, pa sam naucio da placem.
Originally posted by bananicaVrisnem rumena od tuge i boli
.... Tada vrisnes iz sve snage,....
Originally posted by hlaefdige...Vidimo se onda tamo???
jebote, svi su u kragujevcu...odoh i ja danas.......
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!