Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by dungollOriginally posted by A.F.K.A.OBi ja sebe nerviram... ali razlozi :
Nerviram samog sebe jer sam glup.
- ne mogu da spavam sada
- znam da cu zato jedva da se probudim za posao
- a na poslu cu da odradim prekovremeno, jer me prekrivaju poslom kao kad majka prekriva dete da slucajno ne nazebe tijekom noci od promaje, koja me takodje nervira, jer NE POSTOJI
- onda cu sutra poslepodne da o5 budem sjeban , sjeban, umoran... i sebi tezak , i onda ce to da me nervira...
- onda ce prokleti patuljasti pinch, kojeg moj cimer voli vise nego mamu i tatu da me doceka kuci i doci ce mi da ga nashutiram, a onda cu da iskuliram, jerbo to je zivotinja , znate, krv, meso, dusha, to dishe, pa cu da ga uljudno unesem u sobu koja naravno nije moja, da ga ne gledam
- onda cu da budem opet u ovom stanju... i to je dolazna putanja do glavne jebene tacke, KOLOTECINU RADNIH DANA najvise MRZIM !
- onda ce doci weekend, a onda cu mrzeti sto nema sanse da se vidim sa svima sa kojima bih se video i uradio sve privatne zanimacije koje me cine manje nervoznim, posto nesto sto me cini srecnim ne mogu da nadjem, jer sam prokleti kreten, i nemam zivaca da slusam ljlude koji se zale... Uuuups... eto , mrzim sebe, i nemam zivaca da sam sebe saslusam... i otuda ovoliki post...
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj... sta se bre lozite..(ako iko ovo cita )![]()
Mrzim da ustajem ujutro, mrzim vodku, mrzim dzin i tekilu, mrzim prasetinu, mrzim svinjetinu.... mrzim patuljaste pincheve iskreno... i sve me to jaaako nervira...ali koga briga.
![]()
bwhahahahahaha.... sad mozda mogu da zaspim... mozda...videcemo kroz koliko ce izaci sledeci post.
blaaah
![]()
Originally posted by Pakiuh, hajde... bas bi mi prijalo...Originally posted by shishmishDa te izbubecam!Originally posted by Pakija... nista...
Nervira me ova shishmish od sabajle! Šta, bwe, 'oće ona ?!![]()
ti?![]()
![]()
Originally posted by hlaefdigeA ti samo napred, tako barem internetski... posto drugacije cini mi se u mene niko nije zaljubljlen, poor old mee...Originally posted by dungollOriginally posted by A.F.K.A.OBi ja sebe nerviram... ali razlozi :
Nerviram samog sebe jer sam glup.
- ne mogu da spavam sada
- znam da cu zato jedva da se probudim za posao
- a na poslu cu da odradim prekovremeno, jer me prekrivaju poslom kao kad majka prekriva dete da slucajno ne nazebe tijekom noci od promaje, koja me takodje nervira, jer NE POSTOJI
- onda cu sutra poslepodne da o5 budem sjeban , sjeban, umoran... i sebi tezak , i onda ce to da me nervira...
- onda ce prokleti patuljasti pinch, kojeg moj cimer voli vise nego mamu i tatu da me doceka kuci i doci ce mi da ga nashutiram, a onda cu da iskuliram, jerbo to je zivotinja , znate, krv, meso, dusha, to dishe, pa cu da ga uljudno unesem u sobu koja naravno nije moja, da ga ne gledam
- onda cu da budem opet u ovom stanju... i to je dolazna putanja do glavne jebene tacke, KOLOTECINU RADNIH DANA najvise MRZIM !
- onda ce doci weekend, a onda cu mrzeti sto nema sanse da se vidim sa svima sa kojima bih se video i uradio sve privatne zanimacije koje me cine manje nervoznim, posto nesto sto me cini srecnim ne mogu da nadjem, jer sam prokleti kreten, i nemam zivaca da slusam ljlude koji se zale... Uuuups... eto , mrzim sebe, i nemam zivaca da sam sebe saslusam... i otuda ovoliki post...
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj... sta se bre lozite..(ako iko ovo cita )![]()
Mrzim da ustajem ujutro, mrzim vodku, mrzim dzin i tekilu, mrzim prasetinu, mrzim svinjetinu.... mrzim patuljaste pincheve iskreno... i sve me to jaaako nervira...ali koga briga.
![]()
bwhahahahahaha.... sad mozda mogu da zaspim... mozda...videcemo kroz koliko ce izaci sledeci post.
blaaah
![]()
divno! mogla bih da se zaljubim u tebe, sad ovako, internetski!
Originally posted by hlaefdigee i ja sam sebe nerviram ujutro, jer uvek sam nervozan, i onda tako kao klupko koje se odvija ja postajem sve vise nervozan, i onda puknem negde oko 14.20:murkan:Originally posted by shishmishnerviraju te ujutru?
nervira me kad se ljudi nerviraju od ranog jutra:jutro:![]()
Originally posted by dungoll
je mozda jedino resenje za tvoj problem
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!