Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SixtoZnam ja dosta ljudi sa ovog foruma. Nisam stekao sliku o njemu kao o nekome ko je prepotentan.
Statusovu sliku nisi nasao na forumu?
Hehe, aj da je neko drugi al Stati! Potrazi bolje! Ima kolko volis!
Originally posted by Tresh-grl
jel to onaj sto stalno krije facu jer je mnogo ruzna pa slika torzo i postere po njegovim sobama?
Originally posted by Dirrty19g
Zoe postajes krajnje antipaticna...
Ako su smisleni komentari tipai uskocice od par reci na svaciji komentar... onda se ti ubi slobodno sada i skrati sebi muke... a i drugima...
Nemoj da ti prstici budu brzi od mozga... posto vidim da si se pogubila u 2 posta vezano za isti text od 2 recenice...
Originally posted by *STATUS*Dirrty uopste nije frajer, vec jedno vrckavo klince. Ne da nije lijep (jeste, na njegovu srecu vise je lijep nego sto je glup![size=-2]salim se, moram malo[/size]Originally posted by Tresh-grl
jel to onaj sto stalno krije facu jer je mnogo ruzna pa slika torzo i postere po njegovim sobama?
Kakav nik, takav i komentar ...![]()
Dirty je pokupio sve moje simpatije na ovom Forumu... tako mlad a tako zrelo razmislja... racionalno bez primesa sujete i zavistnosti....
mnogi me ne inenadjuju, tj od vecine sam ocekivao negatine komentare, to je zivot, ne mogu svi ni da misle pozitivno o nekome, ali jedna je stara izrekaka koja kaze "Nikada ti se bolji nece nasmejati" sto mi se cini da je ovde slucaj...
Kad malo bolje razmislim, mislim da smo Dirty i ja najbolji frajeri na forumu...
Originally posted by lthr_yuNemas ti pojma kakva je to veza! svako vece sedimo i uz zvuke Britninih balada gledamo zalazak sunca!
SIXTO i ZONCHE su u vezi? OMG!
Dobro bre,... hot su obojica. SIXTO jer je bas moj tip, a Zonche iako nije fizicko ono na sta se palim, jednostavno svojom pojavom, nasmejanoscu i pozitivnoscu zraci i uvek bi za njega glasao sa HOT. Nisam sarakstican.
Samo da se ova dvojica ne sagorEDU
A Dominion... WOW!
Originally posted by *STATUS*
nisam kao neki koji se slikaju u teretani, nisu ni prosli pored nje, postavljau slike iz nekih muzeja u kojima su bili na ekskurziji... prezentuju fotografije sebe na kojima ne lice nimalo.. a sve zarad sto boljeg prikazivanja...
Originally posted by ZoncheProvalio me!Originally posted by *STATUS*
nisam kao neki koji se slikaju u teretani, nisu ni prosli pored nje, postavljau slike iz nekih muzeja u kojima su bili na ekskurziji... prezentuju fotografije sebe na kojima ne lice nimalo.. a sve zarad sto boljeg prikazivanja...
![]()
I love this guy!![]()
Originally posted by SixtoJao secam se...Imao sam cvorugu dve nedelje!Originally posted by lthr_yuNemas ti pojma kakva je to veza! svako vece sedimo i uz zvuke Britninih balada gledamo zalazak sunca!
Dobro bre,... hot su obojica. SIXTO jer je bas moj tip, a Zonche iako nije fizicko ono na sta se palim, jednostavno svojom pojavom, nasmejanoscu i pozitivnoscu zraci i uvek bi za njega glasao sa HOT. Nisam sarakstican.
A Dominion... WOW!
A tek sex!? Kad u zaru borbe onomad polomismo 'rastov krevet 2X2 komsije su mislile da renoviramo stan! Mada i ona jedna nahtkasna je nadrljala kad Zonce lupi glavom o nju!
Originally posted by ZoncheJoj kad se vidimo za vikend pa razjebemo onaj babin bidermajer u dnevnoj, ionako smrdi na memlu! Tigrice moja!Originally posted by SixtoJao secam se...Imao sam cvorugu dve nedelje!Originally posted by lthr_yuNemas ti pojma kakva je to veza! svako vece sedimo i uz zvuke Britninih balada gledamo zalazak sunca!
A Dominion... WOW!
A tek sex!? Kad u zaru borbe onomad polomismo 'rastov krevet 2X2 komsije su mislile da renoviramo stan! Mada i ona jedna nahtkasna je nadrljala kad Zonce lupi glavom o nju!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!