Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Paki
Aaaaa, pa videla se promena večeras... Šiškice razbarušene i učvršćene gelom, roze majičica i kratko zadržavanje u Alijansi, tek toliko da sa visine pogledaš ostale posetioce... Pa bravo, Stati, bravo!![]()
Originally posted by *STATUS*Originally posted by NicodemusSTATUS, tj "Ja" sam postao domaci gay brend, sinonim za mladog zrelog muskarca koji zna sta hoce i ko bez dlake na jeziku sme da kaze svakome sta misli....Originally posted by PakiNaravno da je "jasta". Status ima i ime!! Svi na sceni znaju za Statusa. Pa mu i zbog toga zavide. Status ima i brojeve svih prominentnjih faca na sceni, pouzdano znam.
Jašta ...![]()
![]()
i umalo da zaboravim.. sinonic za dobrog frajera![]()
Originally posted by *STATUS*
i umalo da zaboravim.. sinonim za dobrog frajera![]()
Originally posted by *STATUS*Evo ako ce te to mozda malo oraspoloziti-meni na ovoj fotki bash delujujes hooot
![]()
Originally posted by PakiSlabo dolazim u Bg Paki.Vise idem u provod po g-klubovima napolju.Rekoh vec opustenije mi je + ne moram da mislim na diskreciju jer me tamo niko nece kasnije prepoznati u graduOriginally posted by Lakiboy_nsLociraj se... da ja slučajno ne pogrešim...
Bez puno filozofiranja istina je da je nasa gay scena koja je i inace tek u zacetku previse ustogljena.
Naime veliki broj gay ljudi zbog straha od prepoznavaja u gradu ili svoje privatnosti se boji da izlazi na gay mesta tako da je u tim klubovima uglavnom ista ekipa![]()
![]()
Originally posted by PakiOno što i svaki put zaključimo kad Status otvori neki vrlo mudar i promućuran thread o ponašanju gay populacije-svi bi trebali biti ko on, svi bi se trebali ponašati kao on, svi bi trebali slušati isto što i on, svi bi se trebali oblačiti isto kao i on da bi, eventualno, bili zgodni, mudri, pametni, ljudi sa istančanim ukusom u svemu (od oblačenja, preko jela do Cece), elokventni kao i Status. Možda bi tada našao dečka za sebe a svijet bi napokon mogao odahnuti
Zaključili smo...
Originally posted by RenoirAmen to that!Originally posted by *STATUS*
i umalo da zaboravim.. sinonim za dobrog frajera![]()
Naravno...
svi smo razliciti i imamo razlicite poglede i tako dalje i bla bla bla...
Ali neko ko lepi Cecu po sobi nikako U MOJIM OCIMA ne moze da bude sinonim za dobrog frajera
(pa makar i procitao citavog Prusta)
et toq!
![]()
Originally posted by PakiJa to zbog omladine koja cita ovo Paki.Originally posted by Lakiboy_nsNe moraš da se pretvaraš ...
...
*radi politicke korektnosti moram da izjavim da nemam apsolutno nista protiv osoba koji su u nekom drugom fazonu (ma koji to fazon bio) jer svako ima pravo na svoj izbor.![]()
Originally posted by Renoir
Ali neko ko lepi Cecu po sobi nikako U MOJIM OCIMA ne moze da bude sinonim za dobrog frajera
(pa makar i procitao citavog Prusta)
Originally posted by bananicada sam hteo da ga sakrijem, sakrio bih ga
statuse, pomjeri plavu crtu malo vise - viri ti uho:giggle:
Originally posted by *STATUS*I posle se žališ što te niko neće... Van forme si, aman čoveče!
htedoh nesto sada ozbiljno da prokomentarisem ali sam umoran od seksa koji imah pre 20 minuta...
sto ej mnogo, mnogo je...
Originally posted by *STATUS*Nećemo, Stati... nećemo...
nemojte stati....![]()
Originally posted by *STATUS*tu filozofiju furaju sve nase "zvezde" - vazno je da se prica, nije bitno sta:cigareta:
htedoh nesto sada ozbiljno da prokomentarisem ali sam umoran od seksa koji imah pre 20 minuta...
sto ej mnogo, mnogo je...
ajmo fanovi moji, nastavite da komentarisete...ova tema za dan ipo ima 81 odgovor i 1070 pregleda... malo li je...
nemojte stati....![]()
Originally posted by *STATUS*Pa da izazivaš pažnju, to svakako. Mislim, nemamo često prilike da raspravljamo sa čovjekom koji želi pormijeniti ime jednoj zgradi koja se tako zove već desetljećima i to zbog stanja na Kosovu a nemamo puno puta prilike ni razgovarati sa čovjekom kojeg prati čovac koji ga je ošaco u busu pa izvadio kurac pred njim i popčeo da drka.
Svestan cinjenice da izazivam jako veliku paznju na forumu i da su moji postovi medju najcitanijima, odgovori medju najcitiranijima..... ne morate to da napisete, ja to sam znam...
pitam se samo cemu odjednom paljba u mom pravcu, ito uvek od strane istih ljudi... valjda iz zelje da se pokaza kako su oni najpametniji i uvek tu da priskoce kada zatreba da se ostali forumasi prosvete i da im se skrene paznja kakav je neko na forumu...aman ne gusite vise...Toliko godina se pitaš jedno te isto pitanje i nikad odgovora. Pa jel ti onaj Kant ništa nije pomogao?
ovom prilikom bih zaista iskreno zeleo da pozdravim moje gay fanove u Hrvatskoj, (Stripi), u zemljama clanicama EU (M M and I ) i ostalim drzavljanima Srbijie koju su tu zbog mene... ma sta to znacilo.... hvala vam sto postojite....Anytime sweetie
Originally posted by Lakiboy_nsNEEEEEEEEEEEEEEOriginally posted by A.F.K.A.OBStavis bre i jedno i drugo i jos brilijantin na sve to da dobijes zeljeni makro-izgled.Works for me every time
Nisam, ja sam uzivo jako fin.
Znao sma da je trebalo da stavim gel, a ne vosak...Vecita pederska dilema...
![]()
Originally posted by *STATUS*Na jednom drugom forumu tema koju sam postavio ima:
ajmo fanovi moji, nastavite da komentarisete...ova tema za dan ipo ima 81 odgovor i 1070 pregleda... malo li je...
Originally posted by Deity MardukI citam vas citam, toliko frke oko jednog obicnog povecerja u Alijansi...
A sto svako upoznavanje mora biti startovanje?Jebote kad neko stoji pored mene,cesto pozelim da se upoznam i pricam,onako bez neke speciajalnog razloga.Zato me bas nerviraju ta "upoznavanja".Sex mozes naci i na chatu...
Opustenoooo,to ocekujem od ljudi.Svi su bre nesto ukoceni i puni ocekivanja(o narcisoidnost i ego tripovima necu ni pocinjati).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!