Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Po meni su najkvalitetniji oni odnosi koji u meni bude ljubav, plemenitost, pozitivnu energiju, ljubav prema nekome ili necemu drugom za sta ranije nisam znala, da me "otvori", da me nauci necemu meni nepoznatom, ili manje poznatom.....da me okruzi nekom lepom i iskrenom pricom, koja i ne mora da bude ni lepa ni fina, ali je dobra jer je iskrena......

Tako sam ja u nekim osobama probudila ljubav i osecaj za zivotinje koji oni nisu imali. Cak su im zivotinje bile i prilicno nepoznate i nisu ih nesto ni voleli. Ja sam ih otvorila za ta predivna bica, pre svega konstantnom mojom ljubavlju koju sam im davala, pa pricom i pokazivanjem i ukazivanjem na najlepse strane zivota uz zivotinje....
I ne samo za to; ja se trudim da osobama sa kojima sam uvek nesto pokazem ako vidim da im je nepoznato...ali ne da im namecem.

U meni je, opet, neko probudio interesovanje i ljubav prema paprici, Karadjordjevoj snicli i piti sa krompirom...
Druga osoba mi je probudila ljubav prema Ernestu Hemingveju........
Treca osoba mi je pokazala koliko je prelepo ustajati u osvit zore..
Itd.,itd........

Onda, imamo ljude koji u nama bude i manje lepa osecanja; tu su i energetski "vampiri", pa ljudi koji kojima je toliko dosadno da nama oduzimaju vreme i snagu pa smo posle mi nikakvi ili nervozni.....Pa ljudi koji u nama bude nemir, ljutnju, bes ili tugu.......ima svega.

Svi smo mi ljudska bica i uvek nas nesto u manjoj ili vecoj meri dodirne, i u nama probudi neka od osecanja, pozitivna ili negativna. Pa i ovde, u ovom virtuelnom svetu i na Forumu nas malo-malo iznerviraju neciji postovi, pa i mi uzvratimo istom merom u trenucima iznerviranosti ili ljutnje.....dobro, neki od nas.

Moja maksima je sledeca, i zivim tako vec godinama:

STVARI IMAJU ONAJ ZNACAJ KOJI IM MI PRIDAJEMO, I MOGU NAS DODIRNUTI U ONOJ MERI U KOJOJ IM MI TO I DOPUSTIMO. Kao i ono da i ZASLUZUJEMO ONO STO PRIHVATAMO.
:hvala:
Nista drugo.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ahh, ova tema je u "Ljubavi i sex" zato sto sam mislila na osobe sa kojima smo bili u vezi.......:peace:
Korisnikov avatar
By sofia
Probudila je u meni interesovanje za spanski jezik i kulturu,Lorku i Himenesa,flamenko,Almodovara,podstakla me da obojim raspolozenja i apstraktne pojmove,da slikam,da pisem,da budem hedonista.Umanjila je moju skromnost.Uvecala nadu i entuzijazam.
Ja sam u njoj izazvala ljubav prema psima(tako sto sam dovela jednog za clana nase male porodice),novu veru u ljude,zelju za druzenjem,upoznavanjem i uzivanje u prijateljstvu.Oslobodila sam je straha od duboke vode,produbila njeno interesovanje za filosofiju.Upoznala je sa raznim sportovima...
...

Posto je tema ogranicena na one sa kojima smo bili u vezi to je za sad to(ja imam samo jednu vezu):shok:
Korisnikov avatar
By Zoe
@Obecata: divno :love:

@Snow: u pravu si, trebalo bi.....kad je veza uspesna i lepa, a kada se gasi.....budi nesto sasvim sesto, slozices se...
Korisnikov avatar
By Deksi
ljubav,bes i strah
Korisnikov avatar
By Zoe
Ocaj
Razocarenje
Tugu
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Zoe
Ocaj
Razocarenje
Tugu
:up:
Korisnikov avatar
By Deksi
kod mene generalno sve je ok dok osoba ne probudi ljubav,onda to uvek vuce sve sto si pomenula
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa da.......posle duzeg ili kraceg vremena.....najteze je kada je veza duga.......ali ne mora ni da znaci da ce da dodje bas do TOGA, ali kada se desi..........grozno je.....znam.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Zoe
Pa da.......posle duzeg ili kraceg vremena.....najteze je kada je veza duga.......ali ne mora ni da znaci da ce da dodje bas do TOGA, ali kada se desi..........grozno je.....znam.

kod mene ni ne mora da dodje do veze,samo je potrebno da se zaljubim i prsnem.
Korisnikov avatar
By Hys.
E a ja se taman ponadala da govoris o svim ljudima, to jest i prijateljima, i flertovima, drugarima, poznanicima...
Onda tek bi se videlo koliko i zbog cega smo ovakvi kakvi smo i koliko uticaja je nad nama izvrseno!
Odgovoricu na ovu temu malo kasnije, uz kaficu, bas je lepa tema:)
Evo za pocetak, jedan me je naucio svojim postojanjem da NISU svi panduri stoke i dobri za po voz :smeh:
Neki su i milice dobje :maca:
Korisnikov avatar
By Zoe
@DevokICE, znam o kome govoris :) Dobrica slatki :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
E pa evo mene, posto sam deo obvezica zavrsila da uz kaficu odgovorim.
Mala digresija: bas sam se cula sa pomenutom osobom, dobro je, i daje poslednji ispit u cetvrtak i seli se u vojvodjanske krajeve :)
Pocecu hronoloski, kucka mi se pa ajd...i navescu lepe, obogacujuce stvari koje sam dobla od svakog, ruzne preskacem :sunce:
-sa njom sam shvatila da volim zene, da je R.E.M mnogo dobar bend, lepotu dugih, dubokih "filozofskih" razgovora uz crno vino na Kalisu, kako se pravi pizza, koliko je mekana zenska koza, da moj kontra alt najbolje prati mecosopran, i da su zelene oci posebne.
-on me je naucio kako se zaista slusa Pearl Jam, upoznao sa Bukovskim, zbog njega sam zavolela "Film", skapirala draz cirkanja zidarca ispred dragstora "Micko" pre KST-a, da je mnogo lepo kada ti neko pokloni zbirku pesama napisanih za tebe, i zasto bubnjar svira bas onako u "zasto pravis slona od mene".
-on me je naucio da je psovka zanimljiv nacin artikulacije primenljiv na razlicite nivoe svesti. I da se cuvam skorpija...
-ona mi je pokazala pravi Madrid, najlepsi muzej, kako piti kafu u pravom spanskom kafeu, probudila moj libido, zahvaljujuci njoj sam pocela da shvatam "dinamiku", otkrila sam sta znaci "duga", nove slikare i pesnike, da se potpuno opustim kad igram, naucila razlicite znakove za razlicite gej kafee i klubove, i da ameri nisu svi losi :smeh:
-On mi je pokazao Remarka, FRP, kako moze da se slusa Sinan i Semsa posle cradle of filth, kako se najlepse cuti zajedno, da prava ljubav oslobadja i veruje, da jaje moze da se isprzi u serpici nad svecom, kako da budem tolerantna i da ne moze sa svakim isto...i jos mnogo, mnogo toga....
-On mi je dokazao da nisu svi panduri isti :D , da mogu da volim dvoje, da postoji prijateljstvo posle ljubavi.
-Ona me je naucila sta je Geordie, pokazala mi je da je Engleska lepa, da je Stout nektar, otkrila nove vidove Libida, da moze da se voli i bez dodira i sa, da kais ne sluzi samo da drzi pantalone, otkrila mi da zena moze da bude zena i da bude Hy, draz BF erotske literature, da su krimici najbolji pred spavanje, da godine ne znace nista i znace sve kada se susretnu duse...i jos mnogo, mnogo toga...

Hvala im svima :love:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ona je jedina uspela da mi probudi zelju da se razvijam,da ucim,da napredujem u svakom polju... Naucila me je da volim sebe takvu kakva jesam,da se ne koprcam stalno nego da se prepustim i budem opustenija nego ranije... Podseca me vrlo cesto koliko covek moze da se raduje malim stvarima i bude ispunjen... Naucila me je da volim samocu da budem sama sebi dovoljna... I sto je najvaznije probudila mi je zelju da naucim engleski stvarno.

Joj kako te volim ljubavi! Hvala ti sto si uz mene! :love:
Korisnikov avatar
By Zoe
@Devokice: divno :up:
Pozdravi nam decaka, mada sam se i ja relativno skoro "cula" porukom..... :D
Korisnikov avatar
By BellyButton
Sve dosadashnje moje "veze" budile su u meni kajanje... :(
Korisnikov avatar
By anche
meni najvishe pashe kad osoba sa kojom sam u emotivno-seksualnoj vezi budi razlicita osecanja.

dobijanje konstantnih energetskih vrednosti me smara :zev:
Korisnikov avatar
By Dina
i kod mene najrazlicitija osecanja, od prijatnih do kranje neprijatnih. Mada ja bih volela da emocionalno sazrim toliko da mogu da budem sa nekim u romanticnoj vezi i da me idila ne asocira na dosadu... ali bojim se da u ovom zivotu do te emocionalne zrelosti necu stici... Mozda u nekom sledecem...

:gatara:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!