Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Hahaha!!! ovo je genijalno!
Feministkinje objasnjavaju kako Madonna vrsi negativan uticaj na zene :LOL:

http://antimadonna.ms11.net/site_articles/feminist.html

I do not like exposing people to trashy material, but in my view, it is somewhat necessary to do so, to offer examples and evidence of how degenerate Madonna is (there is aboslutely no defense for the things she has said or done).

I provide some of the trashy content particularly for any Madonna fans who may be in denial of just how sick Madonna is. If you are an individual who can remain a Madonna fan after viewing these images and reading these pages, you are just as sick as Madonna.

Madonna sticking her hand up her butt

left: Madonna sticking her hand up her butt, (1992; Sex book). In light of stunts such as these, I am amazed that some people continue to cite Madonna as an example of female empowerment.

I would suggest to such people that they have their heads up their . . . well, you know.

My advice: if meeting Madonna in person, do not shake her hand -- you can see where it's been. Don't count on her to get clean, either: she has said in interviews that she likes to urinate on herself while in the shower.

:wtf:
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Seaman
Framling

ovo je FAN CLUB.

:lood:
Korisnikov avatar
By Bagoa
AKON expects to shock the world with Madonna!

Early this month MTV briefly reported about AKON being working with Madonna on her upcoming album.

Now MTV interviewed AKON, who said that he hasn’t been in the studio with Madonna yet, he said he expects to "shock the world" with her Madge-esty before the end of the year.
By Sixto
Voleo bi da vidim kreatore sajta i te feministkinje kako izgledaju!

Nedojebani odroni koji nikad kurac u zivotu u ruku uvatili nisu!
Korisnikov avatar
By Sutekh
bash tako.

mora da su neke zhene od 200 kg sa bradom i dlakavim nogama.

Shteta shto nisu okachile njihove fotke, pa da ih malo fotoshopishemo.

Viva la Madonna!
By Främling
Originally posted by Sixto
Voleo bi da vidim kreatore sajta i te feministkinje kako izgledaju!

Nedojebani odroni koji nikad kurac u zivotu u ruku uvatili nisu!
Pa dobro zene imaju pravo na svoje misljenje i nemoj sada da vredjamo sve zene zbog njih.

Nego gde je ta Madonna da pruzi podrsku Britney Spears?
Kada joj je Britney trebala balavila je, jurila je u onom spotu a sada ce jos i da kaze kako ona nije ni sradjivala sa njom :(

Ali to je Madonna
By jackare
Poenta?

Sad ce jos Madonna da ostane grbava sto se ova rodila retardirana. A cini mi se i da se svako ko drzi do sebe trudi da ga ne vide sa Britney...

A ja to gledam ovako: Britney i Madonna su saradjivale u jednom trenutku, Madonna je gostovala na albumu Britney (a ne obrnuto), pa ne vidim kako se tu Britney "nasla" Madonni. Isto tako ne vidim zasto bi Madonna trebalo sada da se "nadje" Britney, ako je njihov odnos i bio samo interesno-poslovne prirode.

A kako Britney dobro ide, sva je prilika da ce za jedno 20-ak godina njeno jedino dostignuce i biti upravo taj poljubac sa Madonnom.
By Främling
Originally posted by jackare
Poenta?

Sad ce jos Madonna da ostane grbava sto se ova rodila retardirana. A cini mi se i da se svako ko drzi do sebe trudi da ga ne vide sa Britney...

A ja to gledam ovako: Britney i Madonna su saradjivale u jednom trenutku, Madonna je gostovala na albumu Britney (a ne obrnuto), pa ne vidim kako se tu Britney "nasla" Madonni. Isto tako ne vidim zasto bi Madonna trebalo sada da se "nadje" Britney, ako je njihov odnos i bio samo interesno-poslovne prirode.

A kako Britney dobro ide, sva je prilika da ce za jedno 20-ak godina njeno jedino dostignuce i biti upravo taj poljubac sa Madonnom.
Madonna je tada bila neko ciji se album prodao u samo nesto vise od 600.000 primeraka u americi. Britney je bila zvezda br. 1 i to je bio madonnin nacin da se priblizi mladjoj publici. Madonna ni danas nije potrebana Britney Spears jer je ona i dalje najveca zenska zvezda u svetu. Sto je svakoko jos od 1999. Siguran sam da ce se i novi album odlicno prodati (u americi daleko bolje od madonninog poslednjeg koji se prodao u samo 1,5 miliona)

Da li mislis da bi se digla ovolika prasina da je takav nastup na VMA imala Furtado ili Rihanna? Ne. Ono sto je Madonna bila osamdesetih, Janet i Mariah devedestih,
danas je Britney Spears.

Uskoro ce novi album pa ces videti ;)
By Sixto
Madonna je itekako trebala britni i za zvalavljenje i za spot i za karijeru, onaj ko tvrdi da je bilo obratno kao da je spavao zimski san!

Da si to rekao pre nekih 20god pa da polemisemo ko je njoj koliko pomogao u karijeri, al danas, toliko godina kasnije, nekom moze da bude privilegija sto samo tandrce po bini u njenoj reziji!
By jackare
Originally posted by Främling
Madonna je tada bila neko ciji se album prodao u samo nesto vise od 600.000 primeraka u americi. Britney je bila zvezda br. 1 i to je bio madonnin nacin da se priblizi mladjoj publici. Madonna ni danas nije potrebana Britney Spears jer je ona i dalje najveca zenska zvezda u svetu. Sto je svakoko jos od 1999. Siguran sam da ce se i novi album odlicno prodati (u americi daleko bolje od madonninog poslednjeg koji se prodao u samo 1,5 miliona)

Da li mislis da bi se digla ovolika prasina da je takav nastup na VMA imala Furtado ili Rihanna? Ne. Ono sto je Madonna bila osamdesetih, Janet i Mariah devedestih,
danas je Britney Spears.

Uskoro ce novi album pa ces videti ;)
Zasto bi onda Madonna pruzala podrsku Britney danas, ako joj ta podrska nije ni potrebna, kako sam tvrdis?

Sto se tice tog poljupca- ne vidim da je to pomoglo M da proda vise od 600.000 kopija American Life. Ali je postignut efekat: ceo svet je o tome pricao, Madonna je pokupila sav kredit za taj "ispad", a Britney i Christina su izgledale kao klinke cija je namena bila da se poklone velikoj M. Ceo nastup je i bio u znaku Madonne i obelezavanja 20 godina VMA i njenog istorijskog pojavljivanja na istim. Znaci, BS je tu skroz sporedan lik.

Fakat je da maloj nikako ne ide i da se zesce izblamirala na VMA. Fakat je i da je sama rekla da je izgledala kao svinja. Fakat je da ne moze da se sastavi, da joj je sud nalozio da se leci (ako zeli da zadrzi decu), da su svi digli ruke od nje (ukljucujuci i rodjenu majku), da cak ni olos poput Paris Hilton ne zeli vise da se vidja sa njom (ako je verovati tabloidima)...

E, sad, tacno je da je od 2000. na ovamo BS imala vise komercijalnog uspeha od M, ako izuzmemo turneje. Medjutim, Britney ne moze biti ikona poput Madonne. Ona vec ima ozbiljan problem tranzicije izmedju teen zvezde i ozbiljnog, kreativnog izvodjaca koji postavlja standarde. Ona sada ne pripada nigde. Sadasnje klinke imaju Rihhanu i Furtado, a nekadasnji fanovi su sazreli i okrenuli se drugacijoj muzici. Ona ce doziveti sudbinu Spice Girls i mase slicnih senzacija. Madonna je nesto drugo, ona je bukvalno definisala citavu jednu generaciju i danas ima izuzetno stabilnu i brojnu fan bazu sirom sveta, koju uglavnom cine njeni stari fanovi.
By Främling

Sto se tice tog poljupca- ne vidim da je to pomoglo M da proda vise od 600.000 kopija American Life. Ali je postignut efekat: ceo svet je o tome pricao, Madonna je pokupila sav kredit za taj "ispad", a Britney i Christina su izgledale kao klinke cija je namena bila da se poklone velikoj M. Ceo nastup je i bio u znaku Madonne i obelezavanja 20 godina VMA i njenog istorijskog pojavljivanja na istim. Znaci, BS je tu skroz sporedan lik.

POGRESNO :)

BS je posle toga bila najtrazenija na internetu a ne Madonna. Kada su ukcavali ime na pretrazivacima klinci su ukucavli Britney Spears a ne Madonna. A Britney i Xtina i jesu skoro klinke pa su zato tako i izgledale. I nije BS dozivela nesto veci uspeh od Madonne ove decenije nego MNOGO veci uspeh. Debi album joj prodat u 27 miliona primeraka!!! Ukupno 70 miliona prodatih albuma od 99. do danas!

Samo jedan dobar nastup i mediji ce opet biti puni hvale za Brit ;) I Madonnu su stalno otpisivali a ona je jos tu. Tako da, i Britney ostaje sa nama...jos dugo, dugo :D
By Främling
Madonna je itekako trebala britni i za zvalavljenje i za spot i za karijeru, onaj ko tvrdi da je bilo obratno kao da je spavao zimski san!

Da si to rekao pre nekih 20god pa da polemisemo ko je njoj koliko pomogao u karijeri, al danas, toliko godina kasnije, nekom moze da bude privilegija sto samo tandrce po bini u njenoj reziji!
Po tebi Madonna je trebala Britney onda kada je Britney imala svetski hit Br. 1 TOXIC a Madonna se koprcla sa American Life?

Britney sada ima godina koliko je Madonna imala kada je objavila svoj prvi album a vec je prodala 70 miliona albuma. :dvaprsta: :

Novi album ce se prodati bolje od Madoninog-to nema sumnje :)

Sva ova frka oko Britney ide joj na ruku...sada je veca nego ikad (u svakom smislu :) )
By Främling
Poenta?

Sad ce jos Madonna da ostane grbava
Nece. Drzi se baba :)
Originally posted by jackare zasto bi Madonna trebalo sada da se "nadje" Britney, ako je njihov odnos i bio samo interesno-poslovne prirode.
Madonni su cak i njena deca rezultat poslovne prirode
Britney je vec imala vece skandale od tog ako ce bas po skandalima da je pamtimo.
By jackare

Britney je vec imala vece skandale od tog ako ce bas po skandalima da je pamtimo.
Ne. Poljubac sa M je dostignuce, ostali skandali nisu. I da, sva je prilika da cete da je pamtite samo po tome.
BS nije poput M, kojoj su skandali najcesce isli na ruku. Madonna je sablaznjavala svet, ali nikad nije dozvolila da izgleda kao zrtva, niti je ikada javno pokazala svoje slabosti.

Btw, sta se ovo desava sa temom? Britney Vs. Madonna???:smeh:Otvorite deci temu o BS, da se ne pravi sprdacina od ove.
Sta je sledece? Justin Timberlake Vs. Elvis?
By Främling

Ne. Poljubac sa M je dostignuce, ostali skandali nisu. I da, sva je prilika da cete da je pamtite samo po tome.
BS nije poput M, kojoj su skandali najcesce isli na ruku. Madonna je sablaznjavala svet, ali nikad nije dozvolila da izgleda kao zrtva, niti je ikada javno pokazala svoje slabosti.

Btw, sta se ovo desava sa temom? Britney Vs. Madonna???:smeh:Otvorite deci temu o BS, da se ne pravi sprdacina od ove.
Sta je sledece? Justin Timberlake Vs. Elvis?
Tebi kao Madonninom fanu svakako je najvazniji taj poljubac.

Madonna je jos ziva Elvis nije :)

I ja nisam Britnin fan meni je Janet No.1 :D
Madonnu svakako mnogo vise cenim od Britney u svakom pogledu.

Ali cinjenica je da citav svet sada govori samo o Britney dopalo se to nama ili ne. Ona je najveca zvezda danasnjice.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Koliko jadan moras da budes da udjes u fan klub osobe koju ne volis samo da bi je ispljuvao...

get a life
By Främling
Originally posted by Zonche
Koliko jadan moras da budes da udjes u fan klub osobe koju ne volis samo da bi je ispljuvao...

get a life
Nikoga nisam pljuvao. Nauci da citas :nokti:
Korisnikov avatar
By Zonche!
A sto se pronalazis u mojim recenicama?

Nauci ti da citas jer tvoj nick nije stajao u mom postu.

:lizalica:
By Främling
A sto se pronalazis u mojim recenicama?

Nauci ti da citas jer tvoj nick nije stajao u mom postu.

:lizalica:
Jedino ja ovde nisam Madonnin fan...I JEDINO MENI SE OBRACAS NA TAJ NACIN ;)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa to da i tebi treba lajf (onako po srpski) vazi za tebe, ali madonnu i tebe ne stavljam u isti kontekst trenutno.
By Främling
Pa to da i tebi treba lajf (onako po srpski) vazi za tebe, ali madonnu i tebe ne stavljam u isti kontekst trenutno.
Trebas mi ti :cvece:

Sve ostalo imam :)
By Sixto

Po tebi Madonna je trebala Britney onda kada je Britney imala svetski hit Br. 1 TOXIC a Madonna se koprcla sa American Life?

Britney sada ima godina koliko je Madonna imala kada je objavila svoj prvi album a vec je prodala 70 miliona albuma. :dvaprsta: :

Sva ova frka oko Britney ide joj na ruku...sada je veca nego ikad (u svakom smislu :) )
Jel ti igde drugde gledas osim oficijelnih statistika aman!
Govoris o zeni koja traje tolike silne godine, kojoj ce na grobu svaki dan dolaziti na hodocasce fanovi iz celog sveta kao Elvisu kad joj dodje vreme, zeni koja je u enciklopediji sinonim za show biz i zvezdu!
I uporedjujes je sa devojkom cijeg se prethodnog albuma javnost i ne seca!

Realno sagledaj cinjenice, ne brojke, vec ono sta koja od njih dve predstavlja pa reci iskreno!
I da li stvarno mislis da mozes porediti prodavanost ploca danas u slucaju Britni i pre dve decenije u slucaju Madonne, s obzirom na razvoj muzike kao industrije, show bizinisa i ostalog!
Sa svojom ambicijom, al u dnaasnjim uslovima Madonna bi napravila mozda i vece stvari!
Korisnikov avatar
By Zonche!

:odbij:
By Främling

:odbij:
Znam :)

zato te toliko i zelim:trep:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ja sumnjam da cje BS uspeti da se oporavi. Vecj nekoliko godina samo ide dole. Bash kao shto neko reche, M sebi nikad nije dozvolila da je javnost predstavi kao zhrtvu (u horoskopu je Lav, tako da je to interesantno)

Madonna is, Madonna was, and Madonna shall be
By Främling

I da li stvarno mislis da mozes porediti prodavanost ploca danas u slucaju Britni i pre dve decenije u slucaju Madonne, s obzirom na razvoj muzike kao industrije, show bizinisa i ostalog!
Sa svojom ambicijom, al u dnaasnjim uslovima Madonna bi napravila mozda i vece stvari!
Danas je mnogo teze prodavati muziku nego u Madonnino vreme. Madonna se pojavila u pravo vreme, drugo joj ne bi odgovaralo...
By Sixto
Danas teze? Mozda!
Al je industrija velika, lako je uspeti, treba tu i ostati!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!