Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Jbg, ne znam odakle to pravilo vecini muzeja u svetu!

Sto se tice maske mozda je bila na proputovanju al je deo redovne postavke Kairskog muzeja!
Britanski i ostali muzeji imaju samo mali deo onoga sto ima kairski! Mada puno je razneseno vekovima pa se dosta toga nalazi i po privatnim kolekcijama bogatih evropljana i amera, a mi mozemo samo da sanjamo o onom sto oni gledaju kad krenu kroz hodnik do kupatila da pisaju!

Egipat ima sezonu cele godine, al malo je chilly u januaru kad pocne mrak da pada i da svice, inace u avgustu je i do 50C, sredinom septembra cene hotela skacu jer je temperatura niza!
Sto se tice toga, lako se podnosi jer nema vl;age u vazduhu, cak nema ni oblaka, jedino se lako gori ukoliko nisi crn ili namazan kremom!

Sto se mene tice ja odoh za nekih tri nedelje, malo vise, mahacu vam kad krenem! :mase:
Aaaaa, ti prichash o muzeju, ja sam te razumeo da prichash o piramidi.
Ma da, verovatno je bila na nekom proputovanju ili neshto sl.

50 stepeni u avgustu? :doh: cene hotela skachu jer je temperatura nizha zimi? :doh: !!!

Pazi, leti nema apsolutno nikakve shanse da idem sa njim tamo, jer dosta teshko podnosim toplotu i mislim da bi bio drama queen 24/7 zbog vrucjine. Oh well, on cje da plati i ovako i onako, njegov problem :vijaca: Ja nosim dzeparac :D

edit: ponesi aparat
Dzaba! Malo kich, al moze da se probere!
Pravi suvenir je kupiti nesto do pamuka!

I poslednja pred spavanje!

Kairo

Grad sa 20-30.000.000 stnovnika u zavisnosti od doba dana! ?Grad sjaja i bede, sa cetvrtima sa vilama od mermera i kucama od blata, gde jedni ustaju i idu na posao da bi u taj isti krevet drugi legli!
Grad zivota, suzivota kultura, vera, jezika, trgovine, novca!
Ko ima priliku najbolje ga posetiti za Ramazan, tad je okicen, ne radi se nista danju, dok zivot pocinje nocu i traje tako mesec dana!

Slika
Korisnikov avatar
By IceBerg
upravo doputovao iz egipta.... bio mesec dana... :)

eh kad bi se o njemu moglo pisai ja bih rado pisao... egipat treba doziveti...
By Sixto
MEsec dana? Sta si, radio?
Korisnikov avatar
By IceBerg
odmarao u sopstvenom aranzmanu!!! ja cu d aidem kad se meni ide ostanam koliko ja ocu i potroshim isto koliko i sa agencijom a provedem se puno bolje i ostanem duze za iste pare
By Sixto
Originally posted by usamljeni
odmarao u sopstvenom aranzmanu!!! ja cu d aidem kad se meni ide ostanam koliko ja ocu i potroshim isto koliko i sa agencijom a provedem se puno bolje i ostanem duze za iste pare
Cime si se vratio? Zar nisu ukinuti redovni letovi!?
Korisnikov avatar
By IceBerg
imash letove preko atine, rima,milana,praga,frankfurta... mada bi ti ja preporuchio da letish alitaliom ili olimpicom jer su josh uvek najjeftiniji
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by IceBerg
Prvi put sam isao za Egipat kopneno iz Srbie, preko Turske, Sirie (usput Libana) i Jordana - fantastican nacin da se putuje i upozna tai deo sveta. I kad stigoh u Egipat (Sinai) naucih i da ronim...

Zadnji put sam morao da letim Egypt Air-om iz Jemena - strasno losi avioni.

Inace uvek idem samo o svom aranzmanu. LonelyPlanet Guide u ruke, torbica na ledja i samp napred. :putnik:
Korisnikov avatar
By IceBerg
jaooj moja omiljena tema... bio sam letos dva puta :) ))

kairo mi je u dzepu :google:
Korisnikov avatar
By Sing
I bio zadnji put u Cairo pre mesec dana i idem opet krajem januara...
Korisnikov avatar
By Sing
Nego, da priupitam...kako vam se sviDZaju Egipcani? :fuck:
Korisnikov avatar
By Hton
ne volim arape... egipcani su imali drugaciju fizionomiju.
Korisnikov avatar
By Sing
Da, da. Mislio sam na ove 'moderne' Egipcane :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Mars
Malo sam ih sretao i nisu mi se dopali.

Ima jedan lep lekar, plejboj iz Aleksandrije, ali to je izuzetak, skolovan na Zapadu.
Korisnikov avatar
By bothways
Ima jedan diiiiivan konobar sa diiiivnim zelenim okicama u restoranu u parku Al Azhar u Kairu... :love:
Korisnikov avatar
By IceBerg
egipcani mi se ne svidjaju... ali ovi moderni... mogu da prodju... tachno se na njima primete klasne razlike...

club latex u nil hiltonu kom muzeja na tahreer sQ... laubergine (mislim da se tako pise) na zemaliku pocetak ulice brazil... u meri landu na heliopolisu ima diskac za teenage... kruzing area na mostu asr el nil, onaj most shto vodi do kairo opera house... naravno obala nila al tu su ono low classes... na heliopolisu ima mesto gardeenoo, tu se vozikaju i kafeterije na korbi isto heliopolis... mada kairo je jedna velika kruzing area
Korisnikov avatar
By Mars
Kad čovek čita tvoj post, da pomisli da se Kairo nalazi na Trafalgar skveru...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
oh da, egipcani umeju da budu nenormalno zgodni. i ostali arapi :turban: :love:

a i da odgovorim na temu, voleo bih da vidim aleksandriju, kairo i sinaj, aleksandriju naravno zbog kavafisa.
Korisnikov avatar
By Mars
Gde li sam ja gledao, 3 puta po 12 dana...A, da - znam :D

Ne, stvarno, samo se sećam njihovih žutih beonjača...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ne znam, mozda u inostranstvo salju samo seks bombe. :trep: bese jedan egipcanin u solunu, asti gospe. nesto najmuzevnije sto sam u zivotu video. i motor mu je bio neko cudoviste od 3 metra. a dobrica da ne verujes, ko neko mache, eto tako. i drugovi su mu bili zgodni, ali on je bio uh, uh.

a o jednom libancu, bivsem fudbaleru, nekom drugom prilikom, jer cu poceti da vristim kao tinejdzerka :cheer:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je ostala neostvarena želja da vidim Egipat zimi. Leti, na 70 stepeni takodje ima svoje draži, drugačije gledaš na sve lepote i čudesa okolo pod tim ekstremnim uslovima, ali sam siguran da će posebno da mi prija od decembra do februara.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!