Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by Paki
Originally posted by Angelina777
Džoli, jesi li objavljivala negde svoje pesme i prozu ?
Jesam.
Složićeš se da je to jako bitno. :)
Paki, sta hoces da kazes? Hajde, prosvetli me.
Imas neki problem sa mnom? S mojim pesmama?
Ili sam ti zabavna? Il ti dosadno?
Sta je s tobom?
Ako imas svojstven humor, ne kapiram ga, sem da si se nesto na mene ostrvio.
Hajde da to resimo.
Korisnikov avatar
By Paki
Da bih se ostrvio na tebe, morao bih da imam lični razlog, a nemam ga (ako izuzmemo pwasiće i slična vređanja)... :)
Kažem, dakle, da je vrlo bitno da objavljuješ redovno svoja dela (časopisi, magazini, knjige, publikacije itd.). Tamo možeš da dobiješ stručnu kritiku... plus nisi u mogućnosti da već objavljeno obrišeš... :)
Korisnikov avatar
By Manon
nije bas sasvim obrisano. A i ne znam zasto je toliko vazno da se objavavljuje ili da neko iskazuje 'strucno' misljenje?
By Çâðê_DUP
Da bih se ostrvio na tebe, morao bih da imam lični razlog, a nemam ga (ako izuzmemo pwasiće i slična vređanja)... :)
dobro, onda smo to resili i nadam se da vise nece biti nesporazuma.
sto se prasica tice, ni to se nije na tebe odnosilo, vec uopsteno na svaku temu koja se upropasti i predje u offtopic gde mu bas i nije mesto, a za sta cak tvrdis da i nije oftopic, pa si me ostavio u magnovenju totalne zbunjenosti, jer ni ja ne vidim razlog da se drugacije tretira no offtopic.
Kažem, dakle, da je vrlo bitno da objavljuješ redovno svoja dela (časopisi, magazini, knjige, publikacije itd.). Tamo možeš da dobiješ stručnu kritiku... plus nisi u mogućnosti da već objavljeno obrišeš... :)
ja to i cinim, mislim da je neukusno govoriti o rimingu nakon mojih pesama za koje nisam ocekivala strucnu ocenu (dobijam je bas u publikacijama koje pominjes), ali ove pesme imaju gay/lez tematiku i zato sam ih postavila na ovaj sajt i to je bilo "attention cause". imala sam najbolje namere i nisam mislila nista lose. u nasoj knjizevnosti ne postoji bas mnogo pesama lez tematke i brizljivo se kriju, tako da ovo moze i da se protumaci kao aktivizam u kulturi sa moje strane.

pesma ne mora samo da izrazava ljubav zene prema muskarcu i viceversa i slicno.
ako si nesto drugo ucitao sem toga, to je vec beyond me.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
a u2u, obzirom da se namucih da ti uradim prevod na portugalskom koji si mi sama zatrazila, a sto mi nije struka, pristojnost je nalagala makar da odgovoris na isti.
Odgovaranje na onaj u2u je zahtevno. Pre svega, sve ono sam procitala samo jednom, jer za vise navrata nisam imala vremena. I u tom smislu, mislim da je moje dosadasnje neodgovaranje krajnje opravdano. :ozbiljan:
By Çâðê_DUP
Originally posted by the1whowished
a u2u, obzirom da se namucih da ti uradim prevod na portugalskom koji si mi sama zatrazila, a sto mi nije struka, pristojnost je nalagala makar da odgovoris na isti.
Odgovaranje na onaj u2u je zahtevno. Pre svega, sve ono sam procitala samo jednom, jer za vise navrata nisam imala vremena. I u tom smislu, mislim da je moje dosadasnje neodgovaranje krajnje opravdano. :ozbiljan:
hun, mislila sam na prevod, uradila sam ga i samo sam te zamolila da mi posaljes email na koji bih ti prosledila, a to je tri minuta.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Hvala ti. Poslacu ti mail, ali isprva hocu da se posvetim onome za sta sam te uskratila. Evo, koliko danas, obecavam! :)
By Çâðê_DUP
Originally posted by the1whowished
Hvala ti. Poslacu ti mail, ali isprva hocu da se posvetim onome za sta sam te uskratila. Evo, koliko danas, obecavam! :)
nisam ocekivala na to odgovor, obicno nisam tako otvorena, cak sam se kajala sto sam ispisala taj u2u, ali vise sam bila iziritirana glupostima, sem toga, to sam napisala TEBI, jer o tebi imam lepo misljenje, a u svakom slucaju, bilo bi mi drago da odgovoris, zasto da ne?

By pilula
Originally posted by sixmadcatz
i narocito stih:

"I am ready for its embrace, life is the least I can lose"

Mocno.
pre bih rekla tuzno - ovo moze da napise samo neko kome je zivot totalno sranje :sigh:
Ne da nema život, nego ne zna ni šta je to život. Ali navikli smo na njene vokabularne egzibicije i prozivke. Jedino što može da radi je da pecka po forumu, život i prijatelje nema pa nema gde da ode a nema ni sa kim. I još tripuje kako je u ljubavi, a niko je nesretnu ne primećuje.

:muva:
By Çâðê_DUP
Originally posted by pilula
Originally posted by sixmadcatz
i narocito stih:

"I am ready for its embrace, life is the least I can lose"

Mocno.
pre bih rekla tuzno - ovo moze da napise samo neko kome je zivot totalno sranje :sigh:
Ne da nema život, nego ne zna ni šta je to život. Ali navikli smo na njene vokabularne egzibicije i prozivke. Jedino što može da radi je da pecka po forumu, život i prijatelje nema pa nema gde da ode a nema ni sa kim. I još tripuje kako je u ljubavi, a niko je nesretnu ne primećuje.

:muva:
da niste obe na pilulama primetile biste (valjda) navodnike, tj da "I am ready for its embrace, life is the least I can lose" je ovo napisao Renoir, a ne ja koga sam ja citirala...

ostalo ne bih da komentarisem.
By pilula
Ali, ali, ja sam TVOJA pilula, znaš ona mala zaboravljena.

:sweet:
By Çâðê_DUP
Ali, ali, ja sam TVOJA pilula, znaš ona mala zaboravljena.

:sweet:
jao, pile, jesi li se ti to registrovala zbog mene? kakva cast.. :radosnice:

ili se ja opet "prepoznadoh" ...
By Çâðê_DUP
eto, cim izbacimo Kulturni deo, nagomilavaju se stranice

mogao bi moderator ovo da isece i prebaci u Dyr, Offtopic ili ljubav i seksualnost :sweet:

a sada malo vesti:

dicen que a Angelina Jolie no le gusta que los periodistas la definan como una sex bomba :sesir:
By Çâðê_DUP
Samo zbog tebe.

"navikli smo na njene vokabularne egzibicije"

ovo su tebi vokabularne egzibicije?

darlin' vrati se na chat..

bye.
By pilula
Nema bye, tek se upoznajemo.

;)
By Çâðê_DUP
Nema bye, tek se upoznajemo.

;)

Ali, ali zar me vec ne poznajes? :sweet:
Korisnikov avatar
By frivolus
ja inace nemam obicaj da se svadjam i prepirem po forumu i uzasno mi to ide na zivce, posebno ako se potencira i stvara svadja tamo gdje nema potrebe...

@pilula
nemam pojma ko si, ali sam sigurna da ti ovo nije jedini nick na forumu. ne kapiram zasto bi se neko registrovao samo da pljuje po drugoj osobi i svima iznosi nekakve psihoanalize, a za sve to je povod bio citat "I am ready for its embrace, life is the least I can lose" koji ja smatram vrlo romanticnim i mocnim ;)
ako imas nekih licnih problema i nesuglasica sa angelinom pametnije bi bilo da to sredite licno ili vec preko u2u...
forum je mjesto za diskusiju a ne za medjusobno prozivanje. :deda:
osobe koje se tako ponasaju smatram nezrelim i praznim. radi nesto korisno.

[eto, zapocela sam svadju... :drama: ]
Korisnikov avatar
By anche
a mene bas zanima gde je to andjelija draga objavljivala - nije fora da sad ne rekne kad nas je vec sve tako 'zagolicala' :serlok:
By Çâðê_DUP
i, evo jos malo vesti:

sabeis hoy experimente una sansación no inexplicable pero tampoco tan cotidiana..un hombre anciano pasado varias horas al lado del programa Un curso del serbioeslavo y note que el conocimiento del serbioeslavo venia a ir devolviéndosele..o sea recuperándose y volver a pasar de la pasiva a la activa, que estupendo! :radosnice:
By Çâðê_DUP
vremenska prognoza za ovo vece:

en Celeia tan solo 7ºC

y en Triglav por la tarde midieron -3
By ~ Le Saint X ~
i, evo jos malo vesti:

sabeis hoy experimente una sansación no inexplicable pero tampoco tan cotidiana..un hombre anciano pasado varias horas al lado del programa Un curso del serbioeslavo y note que el conocimiento del serbioeslavo venia a ir devolviéndosele..o sea recuperándose y volver a pasar de la pasiva a la activa, que estupendo! :radosnice:
Sjajna vest!
:lol:

¿Lo inventaste?
By ~ Le Saint X ~
¿ Y....Qué pasó con este tema?
En parte debido a mi verso

I should be proud

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By maribia
neko gledao previse spanskih serija? :shocked:

kam' diploma andjo saS teJ tvoje filologije? :D
By ~ Le Saint X ~
Pa...ako neko zna spanski, ne mora da znaci da gleda spanske serije!

:hand:
By Çâðê_DUP
Originally posted by maribia
neko gledao previse spanskih serija? :shocked:

kam' diploma andjo saS teJ tvoje filologije? :D
Još jedan novi Mehano – input ha ha stari je riknuo a za novi se plaća cena, nervi i protoplazma.

Jebiga lepi Dorjane tražio si dobio si !

slusaj ti, žablja buffoterino, znojavo lučenje demoralisanih kapljica sopstva, hladna ćuretino, odlazi da lebdis večno u vremenu i prostoru svog zamrzivacha, odakle si nikla.

Lepo sročeno zar ne ?
By Çâðê_DUP
Originally posted by Renoir
¿ Y....Qué pasó con este tema?
En parte debido a mi verso

I should be proud

et toq!
:snob:

pensaban que tu verso era mio porque son iliteratas y porque no reconocen las comillas
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by frivolus
ne stigoh da procitam ono sto je angelina postovala ali vidjela sam da je neka poezija u pitanju...

ne znam zasto na ovom forumu svaka ozbiljnija tema mora da se upropasti i pretvori u jedan veliki offtopic izmedju nekolicine najaktivnijih forumasa... ajde da je u Kaficu ili Zezanciji pa i da razumijem...
Tacno,bas sam se nadao da cu procitati neku interesantnu pesmu.Ali,zaista mislim da ste preterali.Pogotvo sa tim riming-om,mislim stvarno,ipak se nalazite u folderu sa kulturom.I moram primetiti da su neki ovde strasno zlonamerni,verovatno ste se svadjali sa Angelinom777 na nekoj drugoj temi,ali mislim da ovde nije ni mesto, ni vreme.

Malo mesta za kulturu... :iskusenje:

Angelina nadam se da ces vratiti te pesme,voleo bih da ih procitam.Uvek podrzavam kreativnost.Sa diplomom ili ne.... :potapsava:

:trep:
By Çâðê_DUP
eh, hocu, ali uvredili ste pesnika i sad morate malo zaista da mi radite riming da bi vam se muze smilostivile i udostojile vas tog remek/dela!
By pilula
Originally posted by frivolus
radi nesto korisno.
produži dalje, produžiii daljeeeee, idi od mene jer još si dete, u meni ima razočarenja. blablabla!

Radi ti lepo nešto korisno. A mene i Anđu ostavi na miru.

:grebanje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!