Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
bogami stizze lindsay do finala...
By pčelica
Australijanci već stigli u Bg!

Lm, sad nešto razmišljam o sastavu naše DC
reprezentacije.
Dal' će "opteretiti" Noleta dublom sa
Zikijem, ili će pak ići na Viktora i Zikija, da
bi Noleta čuvao za singl, uz Janka?
:misli:
Ako je tako, zašto su Nole i Ziki igrali dubl na
prošlom turniru?
Korisnikov avatar
By Doxar
@pcelica: Cuo sam da su Nole i Zimonja poceli da igraju zajedno ne samo zbog Davis Cup-a nego i zbog toga sto planiraju da sledece godine igraju dubl na Olimpijadi, sto je i realno nas najjaci dubl.
A, da li ce sad igrati, Boga pitaj, zavisice sigurno od taktike, umora, rezultata.

off: Ne stigoh da ti odgovorim i da ti se zahvalim na onim informacijama o skrobu. Jedino mi nije jasno kakve to veze ima sa higijenom. Ja sam cuo mnostvo divnih stvari o tom predmetu, kao sto su potrebni razmak izmedju kreveta, vrste prasine..., a sad si mi skroz poremetila koncepciju:lol:
Korisnikov avatar
By spliff
Davenport Makes Winning Return to Action in Bali

:wow:
Korisnikov avatar
By Oziris
Eeeee, sta ti je stara i iskusna garda tenisera...
By pčelica
Originally posted by Doxar
@pcelica: Cuo sam da su Nole i Zimonja poceli da igraju zajedno ne samo zbog Davis Cup-a nego i zbog toga sto planiraju da sledece godine igraju dubl na Olimpijadi, sto je i realno nas najjaci dubl.
A, da li ce sad igrati, Boga pitaj, zavisice sigurno od taktike, umora, rezultata.

off: Ne stigoh da ti odgovorim i da ti se zahvalim na onim informacijama o skrobu. Jedino mi nije jasno kakve to veze ima sa higijenom. Ja sam cuo mnostvo divnih stvari o tom predmetu, kao sto su potrebni razmak izmedju kreveta, vrste prasine..., a sad si mi skroz poremetila koncepciju:lol:

:kiss:
On:
Nekako uvek dubl bude taj koji
odlučuje, jer većina reprezentacija
ima glavnog singl igrača, od koga se
očekuju obe pobede.

Off:
U okviru Higijene se uči, između ostalog,
i nutricionistika. (Zvučaće možda malkice glupo
ovo što ću ti reći, al' nemoj nikada da dozvoliš da ti
iko svojim pričama "ruši koncepciju" o ispitima- znam
da si ono napisao kako zez, ali svejedno.)
Higijena ima milijardu bisera, ali je barem
smisleniji ispit od npr. sociologije.
Korisnikov avatar
By Sunce
Samo da znate koji sam manijak. Pisao sam na forumu sajta eurosport. Na wta kalendaru su pogresno napisali da je pobednica Los Angelesa Nadia Petrova umesto Ana Ivanovic... :giggle: Prepravili su posle tri dana!
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff
:up: wtg sun(ce)
:lol:
wtg!
:snob:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by pčelica

Ja unapred obećavam skandal u
publici!!!
:dude: ?

:yay: :B
Korisnikov avatar
By Sunce
"The Serbians are the favourites on current form and Novak Djokovic probably expects to win both singles and the doubles so it's going to be a huge challenge for us," Hewitt, now ranked 21st in the world, said.

"We have played a lot of big matches in the Davis Cup over the years and we would be disappointed to be relegated to the Asia zone," he said.

"We know what to expect and what we need to do."

Australia have won 28 Davis Cup titles and were relegated from the world group only once, in 1996.

Hewitt acknowledged they would have to produce a flawless performance to beat Serbia, who have high hopes of reaching the top division for the first time with world number three Djokovic leading their challenge on home clay.

"It will be a very tough tie but we are making all the right preparations and looking forward to it," Hewitt said.

Australia coach John Fitzgerald has yet to decide whether to field world number 91 Paul Luczak or number 94 Chris Guccione alongside Hewitt in the singles rubbers from Friday.

"We are up against the winners of 28 Davis Cup titles and that amazing record speaks for Australia's quality but I am very optimistic that we can beat them," Djokovic said.

"We have a very special team spirit and a great opportunity to break into the World Group on home clay, roared on by 20,000 passionate fans who can swing the tie our way," he said.

Djokovic, who reached his first Grand Slam final earlier this month at the US Open in New York, expects Australia, led by former world number one LLeyton Hewitt, to be "formidable opposition" to the Serbians.

"There are no easy matches in the Davis Cup and it doesn't get much more difficult than playing against a team led by the combative LLeyton Hewitt.

"We are the favourites this time but they will be a tough nut to crack and it will take our best performance to win.

"I haven't had too much time to recover from the US Open but I will be fine by Friday for the opening singles rubbers and we can't wait for the tie to begin.

Hewitt will be joined by world number 91 Peter Luczak, number 95 Chris Guccione and doubles number eight Paul Hanley in a bid to keep Australia, who last won the trophy in 2003, from being relegated from the World Group for only the second time.

Apart from Djokovic, Serbia's hopes of reaching the top division for the first time also rest on world number 53 Janko Tipsarevic and doubles number five Nenad Zimonjic.

Tipsarevic hopes to take centre stage along with Djokovic after recovering from a rib injury that forced him to retire against Spain's world number two Rafael Nadal at the US Open
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
mozda i jesu srbi favoriti, al' se nadam da ce novak imati neke bolje patike (da se ne nada od ts-a :moli_se: ) neg' na vimbldonu.

samo da se on ne povredi :fige:
By pčelica
Originally posted by Lunja

Ja unapred obećavam skandal u
publici!!!
:dude: ?

:yay: :B

:blush:

Jaaaaaaoooo nisam ja u tom,
što bi vi mladi rekli, fazonu!

Više sam mislila da u sebi negodujem na
sudijske odluke, tako neki pasivno agresivni hejt,
uz možda malo coktanja!
:sweet:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ili zujanja, ipak si ti pčelica! :sweet:

Srećnik Seaman ide na mečeve Davis Cup-a.
By pčelica
Još neki srećnici idu na DC.
:sweet:
Korisnikov avatar
By spliff
:povez: nema karata, smor

Virginia RUANO PASCUAL (ESP) vs. Jelena JANKOVIC (SRB) 7 PM Local time

jj :love: je opet u istom delu zzreba kao i lindsay
Korisnikov avatar
By anche
pa karata je bilo vec mesec dana... mozda ih jos ima u australijskoj ambasadi - cena 35 ojra (pod uslovom da znas nekog iz neke druge ambasade :blenta: )
Korisnikov avatar
By Lunja
Eurosport 2
13.00 Tenis (ž): Peking, osmina finala, prenos
(4. Ruano Pascual vs. Jankovic (NB 19.00hrs))

U prevodu: u 13h TREBALO BI da prenose JJ vs. V R Pascual :cheer:
Korisnikov avatar
By Doxar
U okviru Higijene se uči, između ostalog,
i nutricionistika. (Zvučaće možda malkice glupo
ovo što ću ti reći, al' nemoj nikada da dozvoliš da ti
iko svojim pričama "ruši koncepciju" o ispitima- znam
da si ono napisao kako zez, ali svejedno.)
Higijena ima milijardu bisera, ali je barem
smisleniji ispit od npr. sociologije.
Ma sala bila, svakako.
Nisam sad bas toliko povrsan i sugestibilan, pordios :) .
I tebi :kiss: i to pre svega zato sto su mi tvoji postovi krajnje nadahnuti i sarmantni, ne samo ovde, vec uopce.
Ja zadjoh u debeli off. Izvinjajem se nadleznima. Necu vise, casna pionirska. :pionir:

A, tesko da ces morati da negodujes protiv sudija, buduci da su u Davis Cup-u linijske sudije uvek iz zemlje domacina (samo glavni nije), a kako je u pitanju sljaka, gde se otisci vide kao na dlanu, prostor za greske je mali, pogotovo na stetu domacina.
Korisnikov avatar
By spliff
ide prenos na avali

go jj, go :love:

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
double bagel :D

ljubi je chika spliff u rozle kompletitj :love:
Korisnikov avatar
By IriS
obavljen je žreb za Davis Cup. evo rasporeda mečeva:

Friday
Novak Djokovic (SRB) v Peter Luczak (AUS)
Janko Tipsarevic (SRB) v Lleyton Hewitt (AUS)

Saturday
Novak Djokovic/Nenad Zimonjic (SRB) v Paul Hanley/Lleyton Hewitt (AUS)

Sunday
Novak Djokovic (SRB) v Lleyton Hewitt (AUS)
Janko Tipsarevic (SRB) v Peter Luczak (AUS)
Korisnikov avatar
By spliff
a sada (jopet) lindsay... :fige:
Korisnikov avatar
By Sunce
Đole, svaka čast!

Sutra Jelena igra u polufinalu protiv Devenport! Da li znate kada je meč? Da li ga prenosi avala ili eurosport2?
By High Maintenance
Mislim da sam video na netu da ce prenos biti na avali u 6.30
Na sajtu chinaopen pise da je pocetak u 12.30 sto bi trebalo da je po nasem 5.30, I guess...dakle nemam pojma...A oni su takodje pogresili pa na sajtu napisali da igra protiv Dementieve...krejzi :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Hvala HM! Nadam se da će je Jelena pobediti. Samo neka bude ljuta, odlučna i neka prošeta malo Devenport! U protivnom, ima da :cupakosu:
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!