Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ZoePazi kada apsolutno mogu to da zamislim
Da, da, ja sam vise puta sedela sa Hlaefdige i pricala na ovu temu; secam se da sam ja samo spominjala masturbaciju, a ona kresanje!![]()
Originally posted by blabla-babynisi jedini
najkrace moguce...
za vodjenje ljubavi neophodna je mentalna/duhovna penetracija.
za "just sex" nije potrebno nista, tj nije mi potreban!
sta cu kad sam `vako lud.
Originally posted by hlaefdigezvucis mi kao Merso
ja prosto, ne foliram te ljude da ih volim i da imam emocije romanticne prirode prema njima.... i oni tako znaju sta mogu da dobiju od mene...ja imam da ponudim to sto imam, oni isto...ukoliko se to poklapa tako da svako moze da dobije dovoljno a da ne gubi..odlicno! ukoliko ne...nista...
Originally posted by BellyButtonto je upravo razlog zbog kog krajnje izbegavam sve moguce sex avanturice i bezim od njih kao djavo od krsta...
Nishta mi lepo nisu donele veze za jednu noc... Nisam protivnik, ali ih izbegavam... Osecam se neverovatno prazno kada se sve to zavrshi i svako ode svojoj kuci, koliko god da je privlachna ta osoba sa kojom sam vodio ljubav... Zapravo, mislim da sam sklon da se posle prvog sexa zaljubljujem, cak iako mi se osobe pre toga nisu narochito dopadale... Nije uvek to situacija, umem da napravim izuzetke, ali u sushtini... volim duge veze...
![]()
Originally posted by hlaefdige
nije problem...
zavisi...doduse, retko je to samo jedna osoba...
..i ne bih rekla da ih iskoristavam....to mi izgleda kao da ih ja nesto prevarim....pa ne mogu ja nista od njih da uzmem...bar ne nista sto i oni od mene ne dobiju...to je vise obostrana upotreba psiho-fizicko-socijalnog kapaciteta u slicnom cilju...uzivanje! hedonizam obesterecen smisla i poente van samog sebe....bez tendencije da bude uzvisen...vise jednostavan...prijatan....ponekad oduzima dah...nekad ne....
ja prosto, ne foliram te ljude da ih volim i da imam emocije romanticne prirode prema njima.... i oni tako znaju sta mogu da dobiju od mene...ja imam da ponudim to sto imam, oni isto...ukoliko se to poklapa tako da svako moze da dobije dovoljno a da ne gubi..odlicno! ukoliko ne...nista...
Originally posted by Angelina777Iako je ovo receno u sali, poCetilo me je na predrasudu da ljudi koji su sposobni za ons nisu emotivni. Nije tacno, cak sam upoznala primere da budu veci emotivci od ovih koji mogu samo da vode ljubav, da imaju vecu mogucnost empatije. Nema to veze uopste.
Ovo su znaci ljudi koji vode ljubav. (koji su postovali)
ostali se, dakle, samo kreshu![]()
sad znamo ko je sve emotivan![]()
Originally posted by m..
Kako s kim, kako u kojoj situaciji, kako kada. Nema tu nekog defaulta.
A mogu i one night stand (pod uslovom da sam ubedjena da iz toga nece neko sranje da proizidje), a vise volim da je to s nekim koga volim i u koga imam poverenje.
Anyways, ljudi koji nisu skloni sexu 'bez emocija' isti vide kao nesto potpuno mehanicko liseno bilo kakvog smisla, emocija i krajnje isprazno (bar sam ja to zakljucila citajuci po forumu), a to uopste ne mora da bude tako, bar nije za mene. Ja i u najbanalniju sex semu uvek ulazem i neke emocije, ali to ne mora da znaci da ce one sutradan postojati. Zena s kojom imam sex mora da mi bude ok i privlacna i da mi se dopadne na vise razlicitih nivoa, ali to ne mora da znaci da bismo funkcionisale u vezi, jer je za kvalitetnu vezu potrebno mnogo mnogo vise od toga. Anyways, meni visprija sve to kad je s nekim koga volim, al jebiga, ne mozes to uvek da imas pored sebe.
Originally posted by m..Sad chekam da te neko pita:" A zashto s tom koju volish nisi u vezi nego kreshesh just once? Jer, ako je volish to automatski povlachi za sobom da ti u svemu odgovara. " .
a vise volim da je to s nekim koga volim i u koga imam poverenje.
Originally posted by m..
Zena s kojom imam sex mora da mi bude ok i privlacna i da mi se dopadne na vise razlicitih nivoa, ali to ne mora da znaci da bismo funkcionisale u vezi, jer je za kvalitetnu vezu potrebno mnogo mnogo vise od toga. [/b] Anyways, meni visprija sve to kad je s nekim koga volim, al jebiga, ne mozes to uvek da imas pored sebe.
Originally posted by J...Iz mog iskustva -evo malo necega sto nije samo teorijaOriginally posted by m..
Zena s kojom imam sex mora da mi bude ok i privlacna i da mi se dopadne na vise razlicitih nivoa, ali to ne mora da znaci da bismo funkcionisale u vezi, jer je za kvalitetnu vezu potrebno mnogo mnogo vise od toga. [/b] Anyways, meni visprija sve to kad je s nekim koga volim, al jebiga, ne mozes to uvek da imas pored sebe.![]()
A vodjenje ljubavi sa osobom u koju si sveze zaljubljen je nesto najlepse.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!