Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
[quote]Originally posted by Sutekh
A u chemu je problem imati seks pa razviti vezu nakon toga? To je skroz legitimna stvar, po meni. Ajde sad mi reci kako seks nije bitan faktor koji utiche na stabilnost veze, pogotovo dok je ista u formiranju.
[quote]

Jeste legitimna stvar, ali ne volim ljude koji su iskljucivi i koji u startu kazu "samo sex i nista vise". To malo vise sucks, ali dobro...
Korisnikov avatar
By Sutekh
A ko voli?

Ne treba mi neki krastavac u turshiji.. Ne volim iskljuchivost ni u kom obliku, pa ni u tom.

Kompleksi straha od vezivanja ne zhelim da se leche na meni
Korisnikov avatar
By Dirrty
Po meni je to skroz ok, ali kada krenes samo sa sexom i ni u jednom trenutku u pocetku ne pominjes nesto ozbiljnije...

A kada se navuces na sex i neko ti se svidi, krenes da ga smaras za nesto ozbiljnije... meni je to bezveze!

Takodje je pokazatelj i neodlucnosti...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Prenosimo polemiku sa druge teme na ovu...

Shta znam,

Ne delim to mishljenje; ako postoji verovatnocja da cje osecjanja da mi se razviju u uzorku od 1 prema x(a to je stvarno, jako retko), onda shto da ne. Josh ako se ispostavi da je taj neko kvalitetan materijal, onda je to za mene :up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ima tu odredjene logike :)

Mada u ovoj temi je previse izrazen stav odbojnosti prema svemu sto odudara od "trazenja veze".

Po meni se to bas i ne moze traziti, a i najbolje je kada se desi spontano... bez ikakvog planiranja.

A takodje mi je fantasticno i ako ostane na samo super sexu...

Sve je to za ljude i sve su to divne stvari :blush:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nije emotivna veza stvar koju mozhesh kupiti u Maxiju u obliku od 250 grama, pa da mozhesh tako da je trazhish.

Smatram da cje veza pre da se desi ako je ne trazhish, zato shto ako je trazhish, u vecjini sluchajeva cjesh smoriti drugu stranu sopstvenim tripovima (onim navedenim).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slazem se u potpunosti.

I ne treba sebe nikada ogranicavati u bilo kom smislu.

Iskreno ne volim pitanja tipa:

-Sta trazis?
-Kakve tipove volis?

Kao prvo ne trazim nista odredjeno... sta bude, bice, meni lepo!
A drugo pitanje mi je jos odbojnije... jer je takvo ogranicavanje potpuno debilno!

Zasto ljudi sebe da ogranicavaju, pogotovu pre upoznavanja razlicitih i drugacijih ljudi...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Takva pitanja su turn off.

Glupo mi je shto ovoliko spominjem sledecju stvar, ali zaista je neshto konkretno shto se desilo na tom polju u poslednje 4-5 godine (shto sa mojih soon-to-be-23 predstavlja nezanemarljiv vremenski period).

Elem, pocheli smo spiku, razmenili fotke, prichali smo o stvarima nevezanim za seks, nije pitao koju ulogu volim, niti koliki mi je i sa time je postigao to da sam zheleo da nastavim razgovor. Chuli smo se telefonom (razmenili fotke prethodno). Prichali smo o svemu i nismo spomenuli seks ni u jednom momentu, mada sam mu ja rekao kasnije da ne trazhim vezu (nisam rekao da je ne zhelim) i da sam za opushteniju varijantu.

I takvo neshto po meni je skroz okej. Ne zato shto je to moje iskustvo, vecj zato shto mislim da bi normalan razgovor izmedju 2 zrele osobe tako trebao da se odvija (ne moralishem btw)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne znam, tema je veoma delikatna.
Ja sam uvek za iskrenost. Necu bas odmah eksplicitno traziti od ribe koja me privlaci da me kresne, ali cu to jasno da joj dam do znanja konkludentnim radnjama.
Pogledom, izazovnim hodom, odabirom skakljivih tema za razgovor, ovlas otkrivenim bedrom, jezikom kojim blago dodirujem nepce...

A ako hocu samo druzenje, istog momenta potenciram price o turshiji, kuvanju, reumi itd.
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Egon
... a tako sam mlad.

elem ... sad evo ... na prste brojim ... broj istopolnih "poznanstava" u protekle dve tri godine i svega uspeh 4 da nabrojim ... ( al brojka nije bitna) ....

od tih 4 .... jedan je bio normalan ( vrlo bitna karakteristika)
jedan je bio na samoj ivici normalnosti, dok su preostala dvojica kandidata savrshen primer za "Onostrano od Razuma "...

i taj jedan sto je bio normalan je postao dosadan ...

ali vratimo se na preostalu trojicu kandidata ...

Ne znam ... ali kod mene u kraju ( shiri krug gradskog jezgra Beograda) kad neko nekog upozna, prvo idu na neko picje, pa porpichaju, vide dal imaju zajednichka interesovanja, humor, senzibilitet, pa tek onda hopa cupa u krevetu ...

sa ovom trojicom ... scenario identichan ... kao da su klonirani ili su se dogovorili .... nakon prvog upoznavanja ( da pojasnim: nije on line upoznavanje, dakle face2face) posle nepunih POLA SATA iznedreno kao grom pitanje: "-A sta volish?"
" Volim ... volim ... jagode i shlag, volim"
" Ma neee .. mislim u krevetu ... jel si aktivan ili pasivan"
(na sta meni inache se okrecje utroba kad chujem to pitanje)

i tako ... nista prvi date sa nabrajanjem glumaca iz predratnog perioda ... nishta o nepostojanju postojecje srednje klase u Srbiji ... nishta emotivna otvaranja o srednjoshkolskim tuchnjavama i bivshim ljubavima ... nishta o umecjima spravljanja koktela i kuvanja .... nishta ...

Onaj drugi me je pitao ( tj posle jedva primetnog razgovora tokom upoznavanja gde mu se na licu videlo da jedva cheka da se okoncha) koliki mi je kurac, da prostite ... i to mi je poslao SMS (?!?) ... nepunih dva tri sata posle razgovora ....

Ne znam ...
Mozda ja nisam normalan ... mozda je to vreme proshlo ... mozsda se zaista ljudi tako upoznaju, ja ne znam vishe ...

Ja znam da sam stidljiv generalno i sramezhljiv ( kad su upoznavanja u pitanju) , al ovo je way beyond ...

Jel greshim ja u nechemu?
nije ni vazhno vishe .... nashao sam devojku sinocj ...

ma bre lakshe sve to nekako :nokti:

IZDAJA!!!!! :lol:
By ~ Le Saint X ~
Devojka?????????????????????????

are U serious??????????????
Korisnikov avatar
By SeoskiLola

What?!
Ali kako...zasto...mora je "nesto" ubacila u :kafica:
:egzorcist:

;) Srecno Egone.
Nemoj samo da skroz zapostavis nas muske :placko: :lol:
By Çâðê_DUP
procitah samo 1 stranu ovoga i moram da deklarisem nesto:

1. posle tri godinice provedene na ovom sajtu, citajuci stavove "gay" komune i temice, od strastvene devojke postala sam frigidna i aseksualna

2. druzeci se sa divnim primercima, gledajuci prizore na sceni X-a i ex Lotosa, polako sam na putu da od nekadasnje lezbejke postanem biseksualka, a mozda i strejt.

Druzite se sa prosecnim gej primercima kruga dvojke, izlecenje je moguce.

amin! :saksofon:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by blabla-baby

What?!
Ali kako...zasto...mora je "nesto" ubacila u :kafica:
:egzorcist:

;) Srecno Egone.
Nemoj samo da skroz zapostavis nas muske :placko: :lol:

pa eto ... :cigareta: .... sluchajno ... proveli smo prichajucji jedno 6 sati
i bio je divan razgovor shirokog spektra interesovanja i emocija

nakon toga zastali i ... poljubili se ....

vrlo prosto ...
Korisnikov avatar
By Sunce
Za Egona:

Slika
Slika

Podsetila me na njega ova fotka.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Egon
... a tako sam mlad.

elem ... sad evo ... na prste brojim ... broj istopolnih "poznanstava" u protekle dve tri godine i svega uspeh 4 da nabrojim ... ( al brojka nije bitna) ....

od tih 4 .... jedan je bio normalan ( vrlo bitna karakteristika)
jedan je bio na samoj ivici normalnosti, dok su preostala dvojica kandidata savrshen primer za "Onostrano od Razuma "...

i taj jedan sto je bio normalan je postao dosadan ...

ali vratimo se na preostalu trojicu kandidata ...

Ne znam ... ali kod mene u kraju ( shiri krug gradskog jezgra Beograda) kad neko nekog upozna, prvo idu na neko picje, pa porpichaju, vide dal imaju zajednichka interesovanja, humor, senzibilitet, pa tek onda hopa cupa u krevetu ...

sa ovom trojicom ... scenario identichan ... kao da su klonirani ili su se dogovorili .... nakon prvog upoznavanja ( da pojasnim: nije on line upoznavanje, dakle face2face) posle nepunih POLA SATA iznedreno kao grom pitanje: "-A sta volish?"
" Volim ... volim ... jagode i shlag, volim"
" Ma neee .. mislim u krevetu ... jel si aktivan ili pasivan"
(na sta meni inache se okrecje utroba kad chujem to pitanje)

i tako ... nista prvi date sa nabrajanjem glumaca iz predratnog perioda ... nishta o nepostojanju postojecje srednje klase u Srbiji ... nishta emotivna otvaranja o srednjoshkolskim tuchnjavama i bivshim ljubavima ... nishta o umecjima spravljanja koktela i kuvanja .... nishta ...

Onaj drugi me je pitao ( tj posle jedva primetnog razgovora tokom upoznavanja gde mu se na licu videlo da jedva cheka da se okoncha) koliki mi je kurac, da prostite ... i to mi je poslao SMS (?!?) ... nepunih dva tri sata posle razgovora ....

Ne znam ...
Mozda ja nisam normalan ... mozda je to vreme proshlo ... mozsda se zaista ljudi tako upoznaju, ja ne znam vishe ...

Ja znam da sam stidljiv generalno i sramezhljiv ( kad su upoznavanja u pitanju) , al ovo je way beyond ...

Jel greshim ja u nechemu?
Ajoj, tako je i meni bilo dugo, pa krenulo na bolje.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Izgleda da sam i ja staromodan onda... A ja sam se samozavaravo da sam pristojan... Ruku na srce kapiram da se mnogo bolje snalaze oni shto su,kako moja baba poetichno kaze, proshli vuku kroz dupe nego pristojni suzdrzhani ljudi...

Reshio sam da se prokurvam...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by m..
Ajoj, tako je i meni bilo dugo, pa krenulo na bolje.
sta, pitale te kolika ti je sisa? :giggle:
ne znam sta mi je ovih dana, samo na sise mislim... vreme je za podoj, vidim ja :roflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Ma ne, nego sve dizasteri neki. Pitale me svakave gluposti.

Omiljena pitanja su mi "Koliko ti je trajala najduza veza?" (mislim sve da sam sa nekim bila od rodjenja to nije nikakva garancija, zar ne?) "U kom si fazonu?" (wtf? u svom :D ) i slicno. Ma.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!