Raspolozenje mi oscilira izmedju svetle i tamne faze.Jedini razlog je sto sam trans i ftm logo crtao u tamnoj.Crtanje mi je samo hobi.Ovo je privremeno resenje dok neko strucniji ne ponudi bolje. Da biste znali o cemu pricam evo 2 moja crteza vila(svetla faza-euforija),krivica(tamna faza-kad se osecam kao da me je neko premlatio,depresija..i molim da se suzdrzite BDSM misli

)..nije u pitanju nikakav bipolarni poremecaj ili nesto slicno..samo sam emotivac...

krivica

Vila
Sto se tice mtf Matt(otoko) je smislio zanimljiv logo(pogledati majicu mtf devojke).

Svidja mi se ideja m kao srce.Ipak predlozio bih nesto nashe, sa dubljom simbolikom. Nacrtao sam samo osnovu

(m u obliku leptira koji je simbol transformacije.f Cvet koji predstavlja zivot,srecu. Leptir je na cvetu(mogu i dva cveta) ali koren f preko slova t prodire u zemlju.Tu govorim o genetskoj osnovi transseksualnosti..koren(osnova,urodjeno).Eh jos kad bih nesto slicno(bolje znacenje) smislio za ftm (iako sam ftm). Cisto radi razjasnjenja(kad sam vec kod simbolike) obrnuti krst NEMA veze sa satanizmom,kao sto ni oko na haljini devojke NEMA veze sa masonima. Dodatak SERBIA se odnosi na trans populaciju ovde,u Srbiji..posto postoje internacionalna udruzenja..ali naravno,svi smo mi jedno srce:) Smislicemo i za Sloveniju nesto

Nadam se da cemo imati vise clanova sa prostora stare Juge. Pozdrav.Budite kreativni..
Andrej