Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 2007

Federer
3
8%
Nadal
1
3%
Roddick
Nema glasova
0%
Djokovic
16
42%
JJ
7
18%
Ana
6
16%
Serena
1
3%
Venus
2
5%
Henin
2
5%
Sharapova
Nema glasova
0%
drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By svichky
znaci vise ne mogu gledati onu enanovu i federera kao pobednike, mada su dobri, ali ljudi, sto smorise...
By жњ
sve sve, ali sve sto sam videla mogu da svarim, ali De Nira kod Noleta u boksu nikako... jebote, i dalje trljam ochi :yay: :drama: :drama: :drama:

De Niro :love: :love: :love:

Jeste znali da je u mladosti proveo neko vreme u Srbiji, tacnije u nekim selima oko Nisha, cak po onome sto sam citala na netu, isao sa domacinom kuce kog koga je bio u gostima, da prodaje sir i jaja na seoskoj pijaci :smeh:

A cjerkica mu se zove Drina.. dao joj je ime po Andricevom romanu :yes: nemam reci! Vazda sam ga voljela, al tek sad... :love:
By High Maintenance
Rankings
Sep 10, 2007

1 (1)HENIN, JUSTINE BEL 5200
2 (4) KUZNETSOVA, SVETLANA RUS 3780
3 (3) JANKOVIC, JELENA SRB 3365
4 (2) SHARAPOVA, MARIA RUS 3235
5 (6) CHAKVETADZE, ANNA RUS 2940
6 (5) IVANOVIC, ANA SRB 2925
7 (9) WILLIAMS, SERENA USA 2391
8 (8) PETROVA, NADIA RUS 2266
9 (14) WILLIAMS, VENUS USA 2215
10 (10) BARTOLI, MARION FRA 2067
By жњ
A za Noleta... jbg. Uvek sam iskrena, realna i kriticna, ali ovaj put mu je zaista manjkalo srece.

A i bio je nervozniji nego inace! Sve je nekako zbrzavao, cak i ono tapkanje loptice. Sto je i razumljivo. Jebote, pa mene bi strefio shlog da moram da igram dok me iz publike posmatra De Niro i bodri Sharapova :bale: :drama:

Inace se Federeru suprotstavio ravnopravno u svim segmentima igre. Zao mi je sto mu nije uzeo bar jedan set. Nije bio nista losiji od njega. Mlad je igrac, ovo mu je lekcija i iskustvo vise, a vec sledeci grend slem je njegov. Dominacija Federera upravo prolazi! Pazte sta vam kazem!!
Korisnikov avatar
By spliff
jbg. bit tje bolje sledetji put
By High Maintenance
ATP Rankings

1. Federer , R. 7605
2. Nadal , R. 5385
3. Djokovic , N. 4295
4. Davydenko , N. 3255
5. Roddick , A. 2540
6. Blake , J. 2290
7. Gonzalez , F. 2185
8. Ferrer , D. 1940
9. Berdych , T. 1925
10. Haas , T. 1880
Korisnikov avatar
By Doxar
Spusti se zavesa i na poslednji Grand Slam turnir ove godine.

Bilo je svega, i sjajnih pobeda, i ocajnih meceva, i imitacija, i suza, i ustaljene dosadne rutine glede pobednika...

Sharapova nam je rano isprashena, al je zato dobila tu chast da prati mech iz Novakove loze i to rame uz rame sa De Nirom. Kompenzacija adekvatna. :icequeen:
Sestre su dobrano uzdrmane, cak je mama Wiliams toliko besna da je optuzila trenera od Justine da ochijukanjem sa njom vodi mech, pa u stvari one igraju protiv dueta. Mosh mislit, jadne one.
S druge strane Mirka koja je bila porilicno vesela tokom mecha, pa chak i razgolicena za svoje standarde, je pridodala na konto 2,5 miliona dolara+najnoviji Lexus. Shiroko, mashala... Nasi, manje-vishe prema ocekivanjima, bice jos bolje next year...

Kad se uporedi sa RG-om i Wimbldonom i mi napredujemo, a ne samo nasi teniseri. :superheroj:
Nima se evidentno popravlja igra i hipertrofisu misici, a nama hipertrofisu stranice. :kosa:
Vec smo stigli skoro do brojke 20, sto je duplo vise od oba prethodna GS-a. A, kako se virus tenisa nezadrzivo siri, ne moze se ni pretpostaviti gde cemo biti nakon sledeceg US-a. :D

A, sada zatisje pred buru, tacnije Davis Cup. Do tada, pozdrav svima.
By жњ
E da, zaboravila sam da pomenem nashu shugavu seljacku nevaspitanu publiku. Cak su i Noletu smetali koji je u nekoliko meceva zatrazio od sudije da utisa NASU publiku koja ga je dekoncentrisala, a secam se i da se Jankovicka isto zalila na njih, cak i posle meceva na press konferencijama.

Ostao mi je u pamcenju momenat kada je u drugom ili trecem setu kada je bas zagustilo, neko uzviknuo pre noletovog servisa "AJMO NOOLEE!!", a sa noletovih usana se jasno moglo procitati "cuti malo picka ti materina"...

sta je to sa nasom dijasporom???? gde su im maniri? to je tenis jebote, a ne bacanje kamena s ramena.
By Storm
Originally posted by жњ
Dominacija Federera upravo prolazi! Pazte sta vam kazem!!
Isto sam i ja pomislio. S tim što neće to baš ići tako lako. Ima dobro da se namuče i Đoković i Nadal...
Korisnikov avatar
By IriS
moja procena je da i ako Roger bude prosečno dobro igrao do kraja karijere, neće ga ova dvojica stići...
otići će Rože kao pravi šampion, povući će se iz tenisa dok bude bio no.1 :P
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Storm
Originally posted by жњ
Dominacija Federera upravo prolazi! Pazte sta vam kazem!!
Isto sam i ja pomislio. S tim što neće to baš ići tako lako. Ima dobro da se namuče i Đoković i Nadal...
Potrajaće još malo Federerova dominacija. Iskreno, mislim da se obukao u crno jer mu je porastao stomak :giggle: , a i Mirka je gledala na sat kao da zna koliko Rodžer može optimalno da igra.

Vreme je da Ana Ivanović počne da igra na više turnira i povrati svoju poziciju. A Jelena da usavrši servis.
Noletu ne zameram ništa. Bio je sjajan zaista!
By pčelica
Originally posted by Sunce
Iskreno, mislim da se obukao u crno jer mu je porastao stomak :giggle: ,

Živeo Vimbldon i pravilo o minimumu
od 70% bele odeće! :pionir:
Korisnikov avatar
By Oziris
E, meni je bio gotivan u crnom... Iako mu mnoogo lepse stoji belo. :)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!