Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
... a tako sam mlad.

elem ... sad evo ... na prste brojim ... broj istopolnih "poznanstava" u protekle dve tri godine i svega uspeh 4 da nabrojim ... ( al brojka nije bitna) ....

od tih 4 .... jedan je bio normalan ( vrlo bitna karakteristika)
jedan je bio na samoj ivici normalnosti, dok su preostala dvojica kandidata savrshen primer za "Onostrano od Razuma "...

i taj jedan sto je bio normalan je postao dosadan ...

ali vratimo se na preostalu trojicu kandidata ...

Ne znam ... ali kod mene u kraju ( shiri krug gradskog jezgra Beograda) kad neko nekog upozna, prvo idu na neko picje, pa porpichaju, vide dal imaju zajednichka interesovanja, humor, senzibilitet, pa tek onda hopa cupa u krevetu ...

sa ovom trojicom ... scenario identichan ... kao da su klonirani ili su se dogovorili .... nakon prvog upoznavanja ( da pojasnim: nije on line upoznavanje, dakle face2face) posle nepunih POLA SATA iznedreno kao grom pitanje: "-A sta volish?"
" Volim ... volim ... jagode i shlag, volim"
" Ma neee .. mislim u krevetu ... jel si aktivan ili pasivan"
(na sta meni inache se okrecje utroba kad chujem to pitanje)

i tako ... nista prvi date sa nabrajanjem glumaca iz predratnog perioda ... nishta o nepostojanju postojecje srednje klase u Srbiji ... nishta emotivna otvaranja o srednjoshkolskim tuchnjavama i bivshim ljubavima ... nishta o umecjima spravljanja koktela i kuvanja .... nishta ...

Onaj drugi me je pitao ( tj posle jedva primetnog razgovora tokom upoznavanja gde mu se na licu videlo da jedva cheka da se okoncha) koliki mi je kurac, da prostite ... i to mi je poslao SMS (?!?) ... nepunih dva tri sata posle razgovora ....

Ne znam ...
Mozda ja nisam normalan ... mozda je to vreme proshlo ... mozsda se zaista ljudi tako upoznaju, ja ne znam vishe ...

Ja znam da sam stidljiv generalno i sramezhljiv ( kad su upoznavanja u pitanju) , al ovo je way beyond ...

Jel greshim ja u nechemu?
Korisnikov avatar
By Egon
otkad je tzv. gay scena postala berza mesa ?
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa gay ljude uglavnom povezuje upravo zelja za seksom sa istim polom, to je ono sto nas sve ovde okuplja, i po tome se razlikujemo od heteroseksualaca. ako ti se prica o pecanju, ides na forum za pecarose, kapiras... a to sto si ti naleteo na 4 jako zagorela momka, jbg, i to je nesto sto si evo kreativno iskoristio da otvoris ovu temu... ko zna, mozda ti neko posalje u2u da te utesi, pa se to pretvori u nesto vise...
cheers!:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Sunce
Izmislio si rupu na dnu saksije. Da si živ i zdrav Egone, ali izgleda da patimo od istog sindroma!
Divan si takav "staromodan", nemoj da se menjaš.
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by ns.happy
pa gay ljude uglavnom povezuje upravo zelja za seksom sa istim polom, to je ono sto nas sve ovde okuplja, i po tome se razlikujemo od heteroseksualaca.

:tras:

ajte molim Vas mladicju, nije srpski lupati ....

sada cju da ti otkrijem Veliku Istinu ( El Trutho Grande)

sex sam za sebe ne znachi nishta ... to je samo jedna od stvari koje otvaraju mnoga druga vrata i pitanja u odnosu dvoje ljudi ... mozda cje procji nekoliko godina pa cjesh shvatiti to, mozda necje, nije ni vazhno ...

gay ljude ( dakle nisu pingvini ili Volgonci, to su ljudi) povezuje zhelja za ljubavlju i bliskosti koja rezultira sexom, a to opet rezultira nechim mnogo vecjim i jachim shto je potpuno ISTO kao kod heteroseksualaca ...

ja tu ne vidim ni jednu razliku tu ....

gde si bre Sunce od blata cju te praviti !!! :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Egon

i tako ... nista prvi date sa nabrajanjem glumaca iz predratnog perioda ... nishta o nepostojanju postojecje srednje klase u Srbiji ... nishta emotivna otvaranja o srednjoshkolskim tuchnjavama i bivshim ljubavima ... nishta o umecjima spravljanja koktela i kuvanja .... nishta ...

Ne znam ...
Mozda ja nisam normalan ... mozda je to vreme proshlo ... mozsda se zaista ljudi tako upoznaju, ja ne znam vishe ...

Ne gresis. Svet je otisao do djavola...

Ja sam single (a nista mi ne fali, veruj mi) upravo zbog pomerenih vrednosti, tj.zbog nedostatka bilo kakvih vrednosti, a seks sam za sebe me ne fascinira.

Dosla sam do toga da sam se cak i pomirila sa tim da cu ostati sama, i radije biram to nego dusu da izgubim :drama:
Korisnikov avatar
By Zoe
pa gay ljude uglavnom povezuje upravo zelja za seksom sa istim polom, to je ono sto nas sve ovde okuplja, i po tome se razlikujemo od heteroseksualaca. ako ti se prica o pecanju, ides na forum za pecarose, kapiras... a to sto si ti naleteo na 4 jako zagorela momka, jbg, i to je nesto sto si evo kreativno iskoristio da otvoris ovu temu... ko zna, mozda ti neko posalje u2u da te utesi, pa se to pretvori u nesto vise...
cheers! :cvetduga:

Ovo sto si napisao je toliko odvratno, toliko oslikava ono najuzasnije i najnize kod gayeva ali i ljudi uopste da nemam reci! :novine:

Strasno.
Korisnikov avatar
By Paki
... i sad ovde Paki sam sebe pita zašto je plakao u sred autobusa na auto-putu negde kod Velike Plane ...

... i sam sebi daje odgovor - zato što mu užasno nedostaje dečko kog viđa jednom u tri nedelje na po dan do dva, kog jedva da uspe da čuje telefonom jednom u dva dana i čiji mu zagrljaj (!) i osmeh (!) raspršuju sve brige, muke i probleme i čije ga prisustvo (!) čini najsrećnijim dečkom na svetu...
Korisnikov avatar
By Zoe
@Paki: kakva je to sad emocija.....? Zar ti kao gay nisi samo radi seksa sa njim, bre?
Meni sad nista nije jasno :cekam:

:lukavi:

:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, procitaj post od ns.happyja :ubise:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
gay ljude ( dakle nisu pingvini ili Volgonci, to su ljudi) povezuje zhelja za ljubavlju i bliskosti koja rezultira sexom, a to opet rezultira nechim mnogo vecjim i jachim shto je potpuno ISTO kao kod heteroseksualaca ...
:up: :sweet:

gresis jedino u izboru tih deckonja koje upoznajes, ocigledno :giggle:

a ako smem da pitam...gde ste se upoznali pre upoznavanja? :smeh:
mislim, preko prijatelja, slucajno u klubu, preko chata...nije bilo nicega sto bi te navelo da posumnjas da bi komunikacija na sastanku mogla otici u tom smeru?
zna i meni zeludac da se okrene od tog cuvenog - a/p? ali ni ne osudjujem mnogo osobe kojima je to prvo pitanje.
Neko je vec rekao na forumu da jednostavno ne zele da gube vreme...ali opet, to onda moze da znaci da im je seksualni aspekt veze, ako se uopste i moze govoriti o vezi, najvazniji. Dakle bez bliskosti, ljubavi, svega onoga sto ide iz tvog posta.
I sto bi bilo lose "gubiti vreme" sa nekim ukoliko bi to dovelo do istinske povezanosti? Dodushe ja ne priznajem strogu podelu na a,p,uni. Radi se prosto o razmeni i privlacnosti odredjenih energija or whatever

Enivej...moja taktika posle par takvih dejtova :zid: svela se na to da daviiiim i daviiiim dok se ne odlucim da nekog upoznam. Vreme sve pokaze i stavi na svoje. Oni koji se sustinski razlikuju i traze drugacije stvari od mene vrlo brzo odustanu :farewell: Postedim i sebe a i njih nepotrebnih tangiranja

i da, ko sto rece Sunce, NEMOJ da se menjas ;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa grešiš u tome što eto nisi naišao na ljude kao što si ti, odnosno koji imaju ekvivalentan pogled na svet, iskreno, na osnovu onog što sam pročitao potrajaće dok to ne nađeš, ali bože moj, svaki lonac nađe poklopac, tako da nema razloga da se menjaš i odustaješ. Sve je to što si napisao lepo, boriš se za prave vrednosti i tako to. Lepo, mada nimalo jednostavno.

Ja sam po tom pitanju potpuno drugačiji od tebe, kod mene stvari obično idu obrnutim tokom, ruku na srce, sramota me je da pitam "koliki ti je", a i nije mi to toliko bitno, ali da li je a/p/u, to pokušavam da saznam, nekako izokola :D Po meni odsustvo adekvatnog seksa poništava mogućnost veze, jer je, prosto rečeno, seks meni bitan. A dovoljno sam iskusan da znam šta mi treba i da znam da li to mogu da dobijem ili ne, zato i ne bežim od takvih razgovora.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kiborg... i ja isto!

Mada... obicno to lako saznajem...

Ako mi udele najvise komplimenata za dupe... znam da su moja ciljna grupa! :smeh:

Ako ne... onda Boze moj... idemo dalje...

Mada se iz mog izlaganja jasno primecuje sta sam i sta trazim... tako da druga strana moze lako da proceni... pa su konkretna pitanja retko potrebna.

Ja otkad znam za pederluk... oduvek je bilo tako... tako da ja to dozivljavam prirodno i normalno...
Korisnikov avatar
By gorilica
Apsolutno razumem, i slazem se sa Kiborgom.
Sex jeste jako bitna stavka, i zashto praviti sada chitavu famu oko toga shto te neko pitao shta preferirash u krevetu?
By Swanheart
80% berza svezeg mesa :lol: i nemoj sad neko da mi kaze da nije tako :lukavi:

zasto bi se ti menjao...pa nisi jedini...jednom ces naci istomishljenika i to je to ...nema potrebe za dramom
Korisnikov avatar
By decko

Ne znam ...

Ja znam da sam stidljiv generalno i sramezhljiv ( kad su upoznavanja u pitanju) , al ovo je way beyond ...

:potapsava:

Polako, polako...
To su samo trojica. Kad upoznas jos kog creepy lika i cujes bolesnije stvari ovi ce ti delovati kao premija! :lol:
Salim se...
Savet - pazljivije samo biraj osobe s kojima se upoznajes :)
Korisnikov avatar
By mishicavo mache

Onaj drugi me je pitao ( tj posle jedva primetnog razgovora tokom upoznavanja gde mu se na licu videlo da jedva cheka da se okoncha) koliki mi je kurac, da prostite ... i to mi je poslao SMS (?!?) ... nepunih dva tri sata posle razgovora ....
eto a ja mislio da smo se siti isprichali. na gut:alexis:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hm.... pa on je pristao da se vidi sa tobom ne znajuci da li si a/p/uni i koliki ti je kurac?!

U pravu si, ovaj svijet ide dodjavola:drama:

salim se:D Stvar je u tome da mi malcice smeta nacin na koji si iznio cijelu situaciju. Zasto mislis da on tamo nije nekom pricao o tebi kao o wannabe svetici koja se zgrazava na obicno pitanje, a pritom je jasno da ti kurac (o, Boze, koliko puta sam napisao rijec KURAC:doh: ) nije nista strano? Po kom osnovu je on jedan od onih koji su zastranili, a ti ne? Kontas, opet se vracamo na pitanje tolerancije (ono, kao, gay ljudi treba da budu tolerantniji, jer su vec kao takvi marginalizovani), gdje si ti ocigledno propustio poentu.

Pitanje je, da li si ti njima jasno stavio do znanja da si tip koji ceka romansu, i u medjuvremenu ne zeli da dokolicu goni ubiranjem kurceva (opet ja:roll: ) po Beogradu?
Jer sumnjam da bi se takvi i sreli sa tobom da jesi:shrug:
By ~ Le Saint X ~
pa gay ljude uglavnom povezuje upravo zelja za seksom sa istim polom, to je ono sto nas sve ovde okuplja, i po tome se razlikujemo od heteroseksualaca.
Boze...moze li neko neku gluplju stvar da kaze!

:shock:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Zoe
cheers! :cvetduga:

Ovo sto si napisao je toliko odvratno, toliko oslikava ono najuzasnije i najnize kod gayeva ali i ljudi uopste da nemam reci! :novine:

Strasno.
Upravo...
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao kako ste fini u pm. mislim, ne serite. prvo polovina forumasa ovde se nabucej jedni drugima, renoir ti prvi. :flasher:
drugo, stojim iza svog stava. da, jeste jako grubo ali to je tako.
naravno, i ja se slazem da to ne mora biti tako. postoji ljudi kojima je stalo do romantike i svega tog o cemu su sunce i egon pricali, ja sam isti takav. ali vecina ljudi zeli seks. i naravno da zeli da ga dobije sto pre...
i verujem da se svi postavljamo u jednoj situaciji ovako a u drugoj onako. kada mi se seksa, a nemam decka tj nisam u vezi, i ja cu preko chata ili kako vec naci nekog za seks i pitati da li je a/p , ali cu kada mi se glava ohladi ponovo poceti da trazim svoju romanticnu polovinu koja ce me zadovoljiti i samom setnjom...
By ~ Le Saint X ~
prvo polovina forumasa ovde se nabucej jedni drugima, renoir ti prvi. :flasher:
Oh, sta cu...

sav crvenim sto si me otkrio sad
:blush:

:lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
@ o prijateljstvu i seksu kao povezanosti...
najboljeg prijatelja sam stekao tako sto se on jebao sa mojim cimerom, i sada su u vezi. dakle, da nije bilo seksa, ja ga ne bih upoznao i ne bi se sada ovoliko druzili.

i hajde, priznajte, da li vi to mozda ne zelite seks?
Korisnikov avatar
By Tot

od tih 4 .... jedan je bio normalan ( vrlo bitna karakteristika)
jedan je bio na samoj ivici normalnosti, dok su preostala dvojica kandidata savrshen primer za "Onostrano od Razuma "...

Originally posted by blabla-baby
Neko je vec rekao na forumu da jednostavno ne zele da gube vreme...ali opet, to onda moze da znaci da im je seksualni aspekt veze, ako se uopste i moze govoriti o vezi, najvazniji. Dakle bez bliskosti, ljubavi, svega onoga sto ide iz tvog posta.
Evo izdvajam ova dva odlomka radi ilustracije onoga što želim reći.

Najpre, šta je normalno u kategorijama današnjeg brzog i konzumentskog društva je sasvim upitna stvar. Bojim se da bi se nekom analizom došlo do toga da su upravo oni normalni a ti nespecifičan sa idejama koje bi ova, recimo, većina okarakterisala kao relikt strejt ljubavi sa svim njenim karakteristikama vezivanja, vernosti i odgovornosti koje iz toga proizilaze te kao takva treba biti zatrta sa svim drugim ostacima nazadnih i sputavajućih ljubavnih običaja. Jer tebi se čini da je romantični prilaz lakše rešenje, pri čemu je ljubavna pozadina odnosa nešto što se podrazumeva i daje smisao tom odnosu. Ali romantičan period ljubavi ili ono što zovemo zaljubljenost je jedna faza koja ti onda nudi dalje načine da osnažiš zajednicu sa nekom osobom te otvara otvara novi smisao romantike nakon potvrde puta koji si sa nekim zajedno prešao. Drugim rečima zaljubljenost kao jedan fenomen ulaska u vezu treba da pređe u ljubav prema realnom objektu, a ne onome iz fantazija ali upravo nakon tog procesa stvara se jedan mnogo jači temelj nekog odnosa.

Ovo je jedan pristup koji zahteva vreme i posvećenost a to ćeš naravno nesebično dati osobi koju voliš. Ali u toj kategoriji vremena kojim raspolažemo, koristimo ga za svoju samoizgradnju i darujemo drugima zato što ih volimo krije se empirijski nivo problema sistema ljudskih vrednosti. Ne moraju svi ljudi težiti onome čemu i ti. Ako dobro razmisliš videćeš da je ulazak u vezu na prethodno iznesenim osnovama za nekoga težak put koji traži određenu samodisciplinu i na koji će se odlučiti oni koji su u tome pronašli sebe. Dakle ne svi.

Osim toga živiš u jednom konzumentskom društvu; ljudi imaju jedno slobodno vreme koje će iskoristiti kako žele: ne da se troše u onome što doživljavaju kao sputavanje(nekakve veze i vernosti) nego potrošnji onoga što im se čini najpoželjnijim da se troši: meso i što više mesa dok još imaju vremena(uočavaš li opet ovde problem vremena?). Društvo i komercijalne vrednosti ih u tome podstiču i ti nemaš prava na zamerku.

Praktično gledano, verovatno usled prirode svih okolnosti u gej svetu, sa statusom u društvu kakav on već ima, bićeš verovatno suočen sa dve situacije: da prosto zadovoljiš seksualnu potrebu ili da budeš istrajan u traženju partnera za ozbiljniju vezu. Štaviše ovo su faze koje se ne isključuju, odnosno moguće je da budeš i u jednom i u drugom raspoloženju. Ali kako po svemu sudeći imaš jači ovaj drugi afinitet ka stabilizaciji života u vezi sa nekim, onda ćeš toga sve više biti svestan i ja ti predlažem da tu budeš istrajan u svom idealu.

Kada su u pitanju slučajevi koje navodiš, ma koliko to tebi brutalno izgledalo - taj pristup je barem iskren. Ljudi ti tačno kažu ono što žele i znaš na čemu si. Ta situacija je jednostavna. Komplikovanije su one situacije kada ti u startu nije jasno šta neko hoće i kada se najobičnija seksualna potreba prikriva romantikom. Moraš znati da je i romantika postala komercijalizovana i upotrebna.

Svakako postoje ljudi kao što si i ti pa ćeš već nekoga naći. Sve najbolje!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Tot
Kada su u pitanju slučajevi koje navodiš, ma koliko to tebi brutalno izgledalo - taj pristup je barem iskren. Ljudi ti tačno kažu ono što žele i znaš na čemu si. Ta situacija je jednostavna. Komplikovanije su one situacije kada ti u startu nije jasno šta neko hoće i kada se najobičnija seksualna potreba prikriva romantikom. Moraš znati da je i romantika postala komercijalizovana i upotrebna.

Svakako postoje ljudi kao što si i ti pa ćeš već nekoga naći. Sve najbolje!

slazem se sa ovim u potpunosti, narocito sa delom o komercijalizaciji romantike....prave emocije se vrlo cesto reklamiraju, a iza njih stoji prosta nesigurnost i ocajnicka zelja za pripadanjem nekome ili necemu..ili bar dopadanjem! e to je najnize sto moze kod ljudi bilo kakve seksualne orjentacije!
Korisnikov avatar
By ns.happy
tot, hlae :up:
ali ovi lazni moralisti ce se verovatno konfrontirati :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!