Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By frivolus
ja sam tek na osnovu ove teme ukapirala da je Zoe ustvari majka :radosnice:

uh, znam ja sta znaci MILF i bez "weeds" :D ;) :lukavi:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by drladylove
No, zivo me zanima kako cu se kotirati na `trzistu` lezIbejki! :zvizdi:
Sve zavisi od tebe!Dete moze da bude samo plus.Oni koji to shvataju kao minus verovatno nisu dovoljno zreli i kompletirani kao licnost,pa i nije narocito inspirativno upustati se u vezu sa istima.Dakle go for it :peace:
[/quote]

Tnx! :klap:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by anche
Originally posted by Zoe

Dalje....... :hekla:
:pokazuje:
silly me, nisam na vreme shvatila da je ovo zapravo tema sa nazivom:

'moje ime je zoe, imam dete i trazim devojku - pa smatarajte konkurs otvorenim!'

mogu dodati da zoe spada u kategoriju MILF*

:cigareta:

*ko je gledao weeds razumece :D

C,c,c....... :evilwait:

Naravno, vecina mojih tema je vrlo licna.

WTF is MILF?!?! :puzzle:

:osama:
By жњ
Nisam se jos nasla u takvoj situaciji, u smislu da mi dete bude prepreka do veze. Ali da vidimo... Volim decu, ali ipak za svojih 25 godina ocekujem da ne budu u istom paketu sa vezom.
Korisnikov avatar
By frivolus
off:

MILF = mom i'd like to fuck

:D
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by frivolus
off:

MILF = mom i'd like to fuck

:D

:pucaodsmeha:

Joooj, Anche, kad te Mom dohvati..... :federi:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by жњ
... Volim decu, ali ipak za svojih 25 godina ocekujem da ne budu u istom paketu sa vezom.

Dobro, mnogi ljudi nisu dovoljno zreli ni za svoju sopstvenu (a imaju ih) a kamoli za tudju.....ne mogu sve to da `iznesu`.

Ja opet kazem da ne volim svu decu (naravno da volim ono iskreno, cisto i nevino, obozavam to), kao sto ne volim sve ljude, ali sam oduvek, oduvek (davno pre nego sto sam imala svoje) obozavala kada vidim npr.nekog prelepog, mladog, autenticnog, otkacenog i neobicnog tatu ili mamu sa detetom, za koje okolina nikada ne bi rekla da su mu roditelji, sto zbog stila, sto zbog mladosti, sto zbog stava.... :love: Obozavam kada su takvi ljudi roditelji, kada nisu deo mase, kada odudaraju od svega na sta smo navikli da roditelji `treba` da budu ili da rade.......a ipak su tako pozrtvovani, odgovorni, puni ljubavi i topline :love: Obozavam to :love:

E, pa, ja sam jedna od njih....... :right:

(Mogu sad zlobnici da seru do sutra da se samoreklamiram, ali ja govorim istinu, i necu da se ustrucavam. Ja, prosto moram i zivim na nacin koji sam gore opisala; nista ne radim namerno, sve je u srzi moga bica........Ja, koja mogu da budem i posmatrac sa strane, to primecujem i sad ovde iznosim.A i iskustvo mi govori sta ljudi komentarisu kada nas dvoje ugledaju bilo gde. Nikad niko na svetu nije mislio da sam mu ja majka, iako je fizicki isti ja (?!). ).

Dakle, kada bi takve ljude, zanimljive i autenticne, ljude koji bi vas inace privukli, sreli, a oni imaju klinca (istog takvog autenticnog, naravno :) ), da li bi vam bilo prepreka?

(Moj sin je veliki, almost teeneger.......istina da su manja deca zahtevnija, ali svejedno, pri odgovoru ogranicite to, ako vam nesto znaci).

Nije meni zaista namera bila da otvaram konkurs, ali vidite kako je zanimljivo glediste mladih ovde na ovu temu!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zoe
Dakle, kada bi takve ljude, zanimljive i autenticne, ljude koji bi vas inace privukli, sreli, a oni imaju klinca (istog takvog autenticnog, naravno :) ), da li bi vam bilo prepreka?
Ma prestani da postavljaš generička pitanja :evilgrin: :alikako: pa da moram da ti odgovaram

Evo ovako. Dakle, moja imaginarna verzija takve osobe je neko ko je mek, pitom i dobar
a takav neko nema šanse da vaspita dete kako treba
dete ima da ga gazi kako hoće i da bude mali tiranin
e pa ja sa malim tyrantom ne želim da delim životni prostor
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by jukie
[
Evo ovako. Dakle, moja imaginarna verzija takve osobe je neko ko je mek, pitom i dobar
a takav neko nema šanse da vaspita dete kako treba
dete ima da ga gazi kako hoće i da bude mali tiranin
e pa ja sa malim tyrantom ne želim da delim životni prostor

E, jebi ga sad..........

Moze biti da si u pravu, ali ipak to dete mozda negde njega u nekom smislu `gazi` ( a koji roditelj ne misli to?!), ali vaspitavano od takve jedne osobe mora biti da je ipak kulturno, fino, vaspitano.....
Imas sad milion varijacija, razne dece i roditelja, (dobro, mozda ja sad malo previse po svom primeru postavljam stvar), ali hajde da nekako ostavimo malo na stranu to baksuz-dete koje ti izvlacis! :smeh:

Jbt, Jukie, moram sad ovako postaviti pitanje:

Ako je dete iole normalno, da li bi vam bila prepreka u vezi?

:doh:

:smeh: :smeh: :smeh:

:nope:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jbm mu misa, vrtim se oko ove teme danima, nikako da se oglasim...

Elem, moja devojka ima potomka... malog, slatkog prvachica, jos mushkog roda...
Nije se udavala za oca, 'desilo' im se dok su jos bili jako mladi da znaju da li su jedno za drugo, ali je to nije sprecilo da bebu zadrzi, a bogme i prilicno dobre odnose sa nesudjenim muzem.

Samo dete je najmanji problem u uovakvim situacijama. ona vas prihvataju na nekim drugim talasnim duzinama, ili se razumete i druzite ili ne, ne postavljaju pitanja o tome ko si, sta si, sta ti trazis sada tu i kakve su tvoje namere sa mamom/tatom. Ja sam se vrlo brzo zblizila sa malim, vec skoro mesec dana ostaje sa mnom ako devojka radi i nema ko da ga cuva i ok nam je.

Ono sto jace boli su procene onih 'odraslih'.
I razmisljanja o tome sta kasnije... Sta ako veza kao veza ne uspe, treba posle pojasniti klincu zasto stvari nisu kao pre... Sta kad bude postavljao pitanja... Ali o tom potom...

Vazno je da... deca nisu prepreka... ni u kom smislu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa dete ne bi trebalo da predstavlja prepreku pod uslovom da je ta osoba srecno RAZVEDENA( pod uslovom da je bila u braku)!
U svakom slucaju da bude slobodna sto se tice ljubavnih partnera.

Znaci nikakvo svrljanje i slicno... nego da je razvedena i spremna za nove ljubavne poduhvate, i pritom priznaje da ima dete...

Smatram da onda treba prihvatiti i dati sansu toj osobi, ako ti prethodno odgovara po svim normalnim kriterijumima.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hajde da ja sada otvorim kontra-pitanje, a u vezi je teme...

Zasto gay people with children misle da bi to moglo biti nepremostiva prepreka?

Mislim, iz licnog iskustva, odmah nakon imena svoje drage saznah da ima sina i da ima macku i da uskoro krecu u prvi razred (sinak direktno, ostatak posredno).
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Zoe

(Moj sin je veliki, almost teeneger.......istina da su manja deca zahtevnija, ali svejedno, pri odgovoru ogranicite to, ako vam nesto znaci).

Nije meni zaista namera bila da otvaram konkurs, ali vidite kako je zanimljivo glediste mladih ovde na ovu temu!
Uh. A, koliko godina ti imas? :nokti:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by MinaHarker
Jbm mu misa, vrtim se oko ove teme danima, nikako da se oglasim...

Elem, moja devojka ima potomka... malog, slatkog prvachica, jos mushkog roda...
Nije se udavala za oca, 'desilo' im se dok su jos bili jako mladi da znaju da li su jedno za drugo, ali je to nije sprecilo da bebu zadrzi, a bogme i prilicno dobre odnose sa nesudjenim muzem.

Samo dete je najmanji problem u uovakvim situacijama. ona vas prihvataju na nekim drugim talasnim duzinama, ili se razumete i druzite ili ne, ne postavljaju pitanja o tome ko si, sta si, sta ti trazis sada tu i kakve su tvoje namere sa mamom/tatom. Ja sam se vrlo brzo zblizila sa malim, vec skoro mesec dana ostaje sa mnom ako devojka radi i nema ko da ga cuva i ok nam je.

Ono sto jace boli su procene onih 'odraslih'.
I razmisljanja o tome sta kasnije... Sta ako veza kao veza ne uspe, treba posle pojasniti klincu zasto stvari nisu kao pre... Sta kad bude postavljao pitanja... Ali o tom potom...

Vazno je da... deca nisu prepreka... ni u kom smislu.

E, bravo! Opet iz prve ruke :klap:

A to sto si rekla na kraju, sta posle ako se mozda razidjete.......well, to je sastavni deo zivota i medjuljudskih odnosa. Kada bi ljudi samo o tome razmisljali, deca se ne bi ni radjala, posto ih je masa razvedenih roditelja. Ja sam dete razvedenih roditelja, moje dete je dete razvedenih roditelja, dete tvoje devojke takodje..........razumete sta hocu da kazem?

Idealno bi bilo kada bi sva deca imala tu srecu da zive sa oba roditelja, a jos vecu ako bi ti roditelji bili normalni i puni ljubavi i jedno za drugo i za svoju decu, ali nije tako.

Ovako, kad se ljudi razidju, bar ostaje sansa da iole sacuvaju dostojanstvo i pruze detetu ljubav iako ne zive sa njim u zamenu za svadje i nesuglasice a u braku.

Zanimljivo je koliko zaista gay ljudi ne vole decu.......tj., ne zele da se petljaju sa njima ni sa onima koji ih imaju..........
Je li to `priroda` udesila tako? Da li, da treba da ih vole bi bili sa zenama (ili pak muskarcima, mada vise devojaka kaze da im ne smeta) ?
(Ovo je pitanje koje je meni neko postavio mnogo davno)
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Myself
Originally posted by Zoe

29. Almost 30 :tetka:
Korisnikov avatar
By Zoe
I, to - sta kad bude pocelo da postavlja pitanja! Pa samo kukavica ce da se toga uplasi, samo nezrelo, nesvesno, nedotupavno bice ce da ustukne pred tim.........

Treba da postavlja pitanja! I mi treba da se potrudimo da mu damo odgovore. I mi treba da ga podsticemo cak da ih postavlja i da saznaje.

Mislim, stvarno.........:nope:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Zoe
Originally posted by Myself
Originally posted by Zoe

29. Almost 30 :tetka:
Cekaj, cekaj!
Po tome ispada da si rodila dete sa 16-18 godina?
Dete tek sada zivi sa tobom?
Znaci, ti si novopecena mama. Dobro.

Da odgovorim na temu. Dete sa sobom nosi gomilu obaveza i maminu-tatinu proslost. Ukoliko nekoga ko ima dete zavolim, znaci da dete nije prepreka.
Korisnikov avatar
By Zoe
@Myself: dete sam rodila sa 20 godina.

edit: vec sam napisala istoriju koliko je i kad zivelo gde.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Zoe
I, to - sta kad bude pocelo da postavlja pitanja! Pa samo kukavica ce da se toga uplasi, samo nezrelo, nesvesno, nedotupavno bice ce da ustukne pred tim.........

Treba da postavlja pitanja! I mi treba da se potrudimo da mu damo odgovore. I mi treba da ga podsticemo cak da ih postavlja i da saznaje.

Mislim, stvarno......... :nope:
Svakako.
Vec je postojala tema o lez parovima i deci i tu sam naisla na mnogo stvari sa kojima se ne slazem, a opet, ne zelim i necu da bilo kome dokazujem da su i homosexualci ljudi koji mogu i umeju da se nose sa roditeljskim obavezama i da to uspesno rade. Opet, jos je rano, ja se u toj situaciji uslovno receno druge mame nalazim jako kratko, tako da se jos 'adaptiram'.
Ono sto ne bih volela je da moju devojku jednog dana sin zbog bilo cega osudjuje. Cak i ona smatra da je smesno uopste razmisljati o tome, ali nemam pojma... sredina i drustvo su pogana rabota, svasta se moze izroditi iz toga, ali hajde, recimo da sam totalno iracionalna... :elf:

Sto se tice gay ljudi i dece, moze biti i da se odbojnost radja iz toga sto je taj roditeljski instinkt jaci i od svesti. Ja sam se refleksno drzala za stomak gledajuci slike svoje devojke u drugom stanju ili dok doji i drzi malu bebu. A pri tome se moj stav o tome da ne zelim svoje dete, koje cu ja roditi, jos uvek nije promenio, odnosno i dalje to ne zelim... Tako da, moze biti i da je klinja svojevrsni 'podsetnik' na prenos gena :)

Mada, kada sam sa njima dvoma, nema nikakvih problema... Istina je da ne izlazimo previse, a i ako izadjemo gledamo da se vratimo pre nego sto mali zaspe, a i da ne maltretiramo njenu mamu da ostaje celu noc pored njega.
Korisnikov avatar
By Zoe
E, sad, da li ce je osudjivati ili ne, to ne mozete predvideti. Ono sto mozete je da se trudite (svaka ponaosob, a i zajedno) da mu pruzite kvalitetan odnos, zasnovan na ljubavi i razumevanju, a sta ce od svega ispasti i na koju stranu ce se dete `odmetnuti` to niko ne zna.............Cak iako kasnije bude osudjivao, ona (vi) ce znati da je ucinila sve kako je najbolje znala i nece samu sebe kriviti.
Deca inace prolaze kroz razne faze, pa cesto kasnije ipak shvate da nisu bili u pravu. Sve stvari uvek legnu na svoje mesto, samo ako je covek dobar i korektan.
Korisnikov avatar
By Zoe
:doh: O, Boze!

Ova tema treba da ide u "Gej brakove i roditeljstvo". Moja greska :peace:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!