Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Da li imate problem da ostvarite vezu sa osobom koja ima dete?

Ako je odgovor pozitivan, volela bih da cujem neke od razloga...

Kod nas jos uvek postoje predrasude o osobama koje su bile u braku, pa razvedene, a posebno prema onima koji imaju dete iz rasturenog braka. Mnogi roditelji znaju svojoj deci da `savetuju` da se ne upustaju u vezu sa takvom osobom jer je `svet prepun ljudi koji su slobodni i bez tereta na vratu`.

Sta vi mislite o tome? Da li je i vama takva osoba na dnu liste pozeljnih?

Istina je da roditelji imaju izvesne obaveze i odgovornosti pa cak i ogranicenja, sve dok im deca dovoljno ne odrastu, pa cak i tada ih muce brige nepoznate onima koji to nisu.

Da li vam to smeta?

Ja cu, naravno reci ponesto i sama, ali do tad vas molim da prokomentarisete i vi.
Korisnikov avatar
By unic0rn
(zanimljiva tema..)

Nikada nisam razmisljao o tome, jer u 99% slucajeva bi to dete trebalo biti plod pretvaranja da je heterosexualac. I ne bi bilo dete problem (sem ako nije Demian :lol: ), nego chinjenica da su takvi ljudi 0 u mojim ocima.

A da, za onih 1% gde to nije pretvaranje/kamuflazha... why not..

edit 55: mada ja zaista ne volim decu...
Korisnikov avatar
By Zoe
Cekaj, kasno je pa ne kapiram.........kako bi dete bilo plod pretvaranja da je heteroseksualac?
Korisnikov avatar
By unic0rn
umm.. pa mozda samo ja zivim u svetu gde pederi jos ne mogu medjusobno da prave decu?

a sta dosta ljudi radi? ozeni se, napravi decu, i trazi klince na gayserbia chatu. :regan:
Korisnikov avatar
By Zoe
Aaaaaaaaa, dobro. Ja nisam bila jasna.

Ja govorim o gay osobi (osobi koja je ocigledno imala hetero odnos i ima dete), ili bi osobi..........u svakom slucaju o osobi koja zeli da bude samo sa svojim polom, bez obzira na to sa kim je bila u proslosti (da ne ulazimo u detalje i razloge).
Korisnikov avatar
By mili86
:bj:
kako mi se svidja ovaj unic0rn :)
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by unic0rn
ozeni se, napravi decu, i trazi klince na gayserbia chatu. :regan:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by unic0rn

a sta dosta ljudi radi? ozeni se, napravi decu, i trazi klince na gayserbia chatu. :regan:

A, jebi ga, sad kad ste se vec uhvatili toga - pa ja se gnusam bre takvih licemera, takve stoke kukavicke, takvih mekusaca........to nije upitno uopste! :elektro:

Ja govorim o nekome ko je gay ali ima dete (sto - to cak i ne mora biti `preobraceni` heteroseksualac, to moze biti cistokrvni gay koji je stupio u hetero sex samo da bi doslo do oplodnje, nista drugo). :zid:
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam upravo krenula da izlazim sa zenom koja ima dete i nije mi problem, dete je tinejdzer pa ona ne mora da sedi s njim non stop

jedini mali problem je sto je malo nezgodno da idemo kod nje, bar sad na pocetku kad ne znamo u kom pravcu ovo sve ide ali od svih mogucih "prtljaga" koje ljudi sa sobom donose dete mi je najmanji problem

bolje dete nego manijakalna bivsa koja nije bivsa i koja pravi scene
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Zoe
Aaaaaaaaa, dobro. Ja nisam bila jasna.

Ja govorim o gay osobi (osobi koja je ocigledno imala hetero odnos i ima dete), ili bi osobi..........u svakom slucaju o osobi koja zeli da bude samo sa svojim polom, bez obzira na to sa kim je bila u proslosti (da ne ulazimo u detalje i razloge).
Pa shvatio sam ja dobro, zato sam i rekao da bi meni verovatno bili zanimljivi motivi tog predjashnjeg odnosa ako bi ta osoba bila gay.

Sto se tice bi osobe, mozda cu sad debelo ogresiti dusu ali ja jos nisam sreo musku bi osobu, samo muske gay osobe koje pokusavaju (i uspevaju u tome, te se nazivaju bi) da dokazu par hiljada godina star vic 'glup si ko qrac' tako sto isprobavaju dal ce im se dici na nadrazaje suprotnog pola. No sa bi osobom bi vec bilo drugacije, motiv ranije veze ne bi bio zanimljiv (jasan je, lozi se na zene takodje).
Zoe

Ja govorim o nekome ko je gay ali ima dete (sto - to cak i ne mora biti `preobraceni` heteroseksualac, to moze biti cistokrvni gay koji je stupio u hetero sex samo da bi doslo do oplodnje, nista drugo).
Da, to je vec razumljiviji motiv od onog gore...

Da ne ispadne sve crno, verovatno bi i ta informacija izgubila na vaznosti ako bih se zatelebesao kao idiot.

No, kao sto rekoh, ja zaista zaista ne volim decu :(
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne volim decu, tako da bi samo iz tog razloga to bio veliki problem.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by tramp
ali od svih mogucih "prtljaga" koje ljudi sa sobom donose dete mi je najmanji problem

bolje dete nego manijakalna bivsa koja nije bivsa i koja pravi scene

Bravo, to si odlicno rekla, ovo za `prtljag`mislim :up:

Ja sam neopterecena predrasudama, uzasavam ih se, a posebno ovakvih malogradjanskih i neutemeljenih.

Ja bih odlepila da sretnem predivnu, nasmejanu, posebnu i drugaciju mamicu, jer mi ta neka zrelost, osecaj za odgovornosti i obaveze uzasno deluju privlacno kod drugih, ali sa dozom lucidnosti naravno.....to su osobe koje brinu istinski o drugom bicu, pune su ljubavi i topline.........pa koga to ne bi privuklo?!? :) :love:

Nikako ne zelim da to bude zenturaca koja se samo drekenja, panici zbog zimskih cipelica koje nece moci kupiti i sl........Ali takvih imas i da nemaju dece........:bljak:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, sta vi imate sa decom? Vi se zaljubljujete u taticu, a odnos sa decicom se sam vremenom vaspostavlja...
Niko nije rekao da morate da volite njegovo dete.......sami se ti osecaju tkaju izmedju svih subjekata tu, a deca lako nadju put do srca ljudi. Ne treba se opterecivati time. Stvari se odvijaju mnogo prirodnije i brze nego sto to na prvi pogled izgleda.:yes:
Korisnikov avatar
By Zoe
NE volim ni ja decu po defaultu , bre! Volim svoje, jer je moje.........Za neko drugo mi treba vremena kao i vama i kao i svima. Ti sto trucaju da su ludi za decom mislim da jedu govna.........
Ja kod dece volim njihovu nevinost, neuprljanost, tu cistotu i esencijalnu iskrenost.........ali ne mogu skakati na svako dete i voleti ga, zaboga!
By Sixto
Originally posted by Kiborg
Ne volim decu, tako da bi samo iz tog razloga to bio veliki problem.
Ma pametan ko da je u chkole isao!

:up:
Korisnikov avatar
By anche
mislim da je pravo bogatstvo za jednu zrelu lezbejku kada pronadje partnerku sa detetom. ukoliko je mamaN isto tako zrela u svim odgovornostima koje imanje potomstva nosi, naraFno :trep:
Korisnikov avatar
By Khons
ne bi mi bio nikakav problem, mada iskreno malo bih se plashila, jer recimo, dete se veze za mene, a ja ustanovim kako njegova/njena majka i nije bash najbolji izbor za mene, ja odem i dete je opet "iznevereno"
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zoe
Ma, sta vi imate sa decom? Vi se zaljubljujete u taticu, a odnos sa decicom se sam vremenom vaspostavlja...
E pa dok sam ja došao da kažem kako ne volim decu, ti si već stavila disclaimer... pa neću tako...

VEOMA je važno, ako ne voliš decu, da ti se ne petljaju oko nogu kada hoćeš da radiš nešto drugo. Kao što možda ne želiš da imaš 23 mačke koje gamižu po patosu kada hoćeš da trkneš do WC ili kujne. Ako hoćeš da imaš vreme za sebe, da ne moraš stalno da cvikaš da se klinac u drugoj sobi ne polomi.

Smeta mi i odgovornost koju onda imaš prema detetu 24/7, jer ako mali krene da radi samoubistvene radnje - skakanje sa ormara, guranje viljuške u šteker, ili šta već moderna deca rade (pošto u naše vreme mi nismo vezivali bundeve, kako kaže Sofronije Leghorn Voluminozni Pevac) a ti si odrasla osoba u domaćinstvu, ti si odgovoran da se dete ne ubije i ne polomi, čak i u slučajevima kada je klinac najveći mogući gabor i kada bi za čovečanstvo bilo poželjno da već jednom malo deluje prirodna selekcija.

A ima gadne dece... svačega sam se nagledao po školama... nema šanse da me nateraš da sa nekima od njih delim prostoriju a da mi ne platiš... u nekim slučajevima ni pare ne bi bile dovoljne da čas ne traje samo 45 minuta... zamisli da maloletnog majmuna moraš da trpiš celo prepodne ili poslepodne i ceo vikend i tako godinama...

A tu je i dodatni podsvesni guilt prema ostalim potencijalnim lgbt roditeljima jer će u medijima reći "eto još jedan gay očuh dozvolio da se dete upiše na listu za Junior Darwinove Nagrade, dakle gejevi ne treba da imaju decu".
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja bih bio i sa muskarcem koji ima dete iz braka, iskreno.
Korisnikov avatar
By drladylove
Vrlo kompleksna tema.U principu ako sretnes osobu iz snova,poslednja stvar koja te zanima je sta ide sa njom u "paketu".Mada ne smatram da su deca prtljag,vec individue,koje zahtevaju odgovornost i konstantnu brigu.Mislim da bi mi bilo skroz ok da pronadjem takvu partnerku i ne bi mi smetalo da joj dete uvek bude na prvom mestu,sve dok sam ja odmah ispod na listi.No to su dve potpuno razlicite vrste ljubavi.Najbitnije je da osoba sa kojom si bude svesna sebe i svojih zelja.Nikada ne bih bila sa nekom koja eksperimentise.S druge strane ukoliko bi se dogodilo da se izmedju mene i odredjene osobe koja ima deta izrode stvarne i cvrste emocije ne bih razmisljala uopste o njenoj proslosti,jer svi smo mi nesavrseni i prolazimo kroz najrazlicitije faze u zivotu.All in all bitna je iskrenost i sadasnji trenutak.
Korisnikov avatar
By frivolus
mislim da mi ne bi smetalo...
svakako bi to bila jedna vrsta izazova i bilo bi razlicito u zavisnosti od toga da li je to dijete jos beba/malo ili vec tinejdzer npr...
ali ako bih se ja zaljubila u mamu ili tatu, mislim da to sve negdje ne bi bilo puno vazno i da bi se prirodno samo od sebe regulisalo... ili mozda ja imam neki previse optimisticki pogled na sve to...
Korisnikov avatar
By EYA
s obzirom da i sama imam decu, ne da mi ne bi smetalo, vec bi bilo divno i na taj nacin prosiriti familiju :grouphug:

moram da dodam da je moje iskustvo apsolutno pozitivno i da niko nikad nije pravio problem oko dece. zapravo su svi bili (na razlicite nacine) odusevljeni i dodatno tom cinjenicom privuceni, bez obzira da li pricam o periodu kada sam zivela sama sa decom, ili kasnije kada su deca presla kod oca, a ja postala vecim delom free.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne, ne bi mi smetalo... Kada odlucis da budes sa nekom osobom, valjda je najbitnije da se nekako "prihvatite" sa svim sto emotivno "donosite" u tu vezu , bilo to dete, rastureni brakovi, duge veze, "problematicna" istorija i sl.
Meni je dete nekako i pozitivna stavka u necijem zivotu... Nekako su mi ozbiljnije i odgovornije osobe koje moraju da razmisljaju jos o nekom u zivotu, osim o sebi.

P.S. A i deca me obozavaju! OBOZAVAJU!!! Od beba pa do tinejdzera!!! :love:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by jukie
Originally posted by Zoe
E pa dok sam ja došao da kažem kako ne volim decu, ti si već stavila disclaimer... pa neću tako...

VEOMA je važno, ako ne voliš decu, da ti se ne petljaju oko nogu kada hoćeš da radiš nešto drugo. Kao što možda ne želiš da imaš 23 mačke koje gamižu po patosu kada hoćeš da trkneš do WC ili kujne. Ako hoćeš da imaš vreme za sebe, da ne moraš stalno da cvikaš da se klinac u drugoj sobi ne polomi.

Smeta mi i odgovornost koju onda imaš prema detetu 24/7, jer ako mali krene da radi samoubistvene radnje - skakanje sa ormara, guranje viljuške u šteker, ili šta već moderna deca rade (pošto u naše vreme mi nismo vezivali bundeve, kako kaže Sofronije Leghorn Voluminozni Pevac) a ti si odrasla osoba u domaćinstvu, ti si odgovoran da se dete ne ubije i ne polomi, čak i u slučajevima kada je klinac najveći mogući gabor i kada bi za čovečanstvo bilo poželjno da već jednom malo deluje prirodna selekcija.

A ima gadne dece... svačega sam se nagledao po školama... nema šanse da me nateraš da sa nekima od njih delim prostoriju a da mi ne platiš... u nekim slučajevima ni pare ne bi bile dovoljne da čas ne traje samo 45 minuta... zamisli da maloletnog majmuna moraš da trpiš celo prepodne ili poslepodne i ceo vikend i tako godinama...

A tu je i dodatni podsvesni guilt prema ostalim potencijalnim lgbt roditeljima jer će u medijima reći "eto još jedan gay očuh dozvolio da se dete upiše na listu za Junior Darwinove Nagrade, dakle gejevi ne treba da imaju decu".

Kada tako predstavis decu, zaista ni meni nije do njih! :lol:

Ali mislim da si ti to ipak vise posmatrao iz ugla prosvetnog radnika/nastavnika, a kada ih iz tog ugla gledas, oni i jesu mali divljaci sa kojima ne zelis nista da imas.......

Druga stvar je kada se ti zaljubis u nekog divnog taticu, koji verovatno poseduje izvesne kvalitete kao osoba (cim si se u njega zaljubio, je l`), pa cu pretpostaviti da u tom duhu i vaspitava svoje dete, tako da to dete nikako nije divljak, nego je mozda lepo vaspitano, zanimljivo i inspirativno. Ako nije sve to, makar je dovoljno pristojno da tebi ne skace po glavi.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by EYA
s obzirom da i sama imam decu, ne da mi ne bi smetalo, vec bi bilo divno i na taj nacin prosiriti familiju :grouphug:

moram da dodam da je moje iskustvo apsolutno pozitivno i da niko nikad nije pravio problem oko dece. zapravo su svi bili (na razlicite nacine) odusevljeni i dodatno tom cinjenicom privuceni, bez obzira da li pricam o periodu kada sam zivela sama sa decom, ili kasnije kada su deca presla kod oca, a ja postala vecim delom free.

To je divno, bas takva iskustva me zanimaju, iz prve ruke. :up:

Kod mene je malo obrnuto: ja sam prvo sama zivela sa detetom par godina, pa je onda dete zivelo sa babom i dedom (i ja sam isto tako bila prilicno free, no to mi se svidjalo samo u pocetku, kasnije mi je sve bilo dosadno i bzvz), i sada, od nedavno, opet je sa mnom. Ja se licno osecam odlicno, upotpunjenije i smirenije.
No, zivo me zanima kako cu se kotirati na `trzistu` lezIbejki! :zvizdi:
Korisnikov avatar
By frivolus
^ pa ono, kao, brate, mislim, slatka si, zgodna si, pametna si... ne vidim problem :D :D

:hmm:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
:smeh: :smeh: :smeh:

Prve reakcije su pozitivne, vidim.......

Dalje....... :hekla:

:lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja imam utisak da ne bih mogla... Nemam pojma. Kod mene taj materinski instinkt poprilicno oscilira, uopste nisam volela decu, pa sam onda jako, jako zelela da ih imam, a sad se opet vracam na ono da ih ne zelim. Ne zelim svoje, zasto bih zelela tudje, sve i da je u paketu sa Angelinom Jolie (ili, jos gore - cetvoro dece, koliko ih ona trenutno ima).

:neto:
Korisnikov avatar
By drladylove
No, zivo me zanima kako cu se kotirati na `trzistu` lezIbejki! :zvizdi:
[/quote]

Sve zavisi od tebe!Dete moze da bude samo plus.Oni koji to shvataju kao minus verovatno nisu dovoljno zreli i kompletirani kao licnost,pa i nije narocito inspirativno upustati se u vezu sa istima.Dakle go for it :peace:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Zoe

Dalje....... :hekla:
:pokazuje:
silly me, nisam na vreme shvatila da je ovo zapravo tema sa nazivom:

'moje ime je zoe, imam dete i trazim devojku - pa smatarajte konkurs otvorenim!'

mogu dodati da zoe spada u kategoriju MILF*

:cigareta:

*ko je gledao weeds razumece :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!