-  03 Avg 2005, 20:45

Originally posted by zimizamizumKad smo ve? kod toga, mislim da postoje masovne periodi?ne migracije Amerikanaca i Kanadjana preko granice kako bi kupovali lekove i vra?ali se nazad. Bila je i pri?a o nekim šoping turama za penzionere gde odu da se nakupuju leki?a.
Tylenol (americki andol i

nece da mi ga prepise jer po istrazivanjima koliko je efikasan antidepresiv toliko se u izvesnom broju slucajeva javio kontraefekat pa su ti 'pacijenti' bili skloni samoubistvu...
  nece da mi ga prepise jer po istrazivanjima koliko je efikasan antidepresiv toliko se u izvesnom broju slucajeva javio kontraefekat pa su ti 'pacijenti' bili skloni samoubistvu... 

.A ni pepeljaru nisam mogla da pogodim-ludilo...
 .A ni pepeljaru nisam mogla da pogodim-ludilo... pa ceo dan nisi nizasta-samo ti se spava i to je to.I zalim se vec mesecima mom shrinku ali nista...Verovatno jer sam imala par puta neke histericne napade pa mu je sistem da me skuca koliko moze.A meni to nimalo ne odgovara jer sam po prirodi zivahna pa me ta fizicka nesposobnost jos vise cini nervoznom.
  pa ceo dan nisi nizasta-samo ti se spava i to je to.I zalim se vec mesecima mom shrinku ali nista...Verovatno jer sam imala par puta neke histericne napade pa mu je sistem da me skuca koliko moze.A meni to nimalo ne odgovara jer sam po prirodi zivahna pa me ta fizicka nesposobnost jos vise cini nervoznom. 

...
  ...   .....
  .....   
  ...
  ...   ...
  ...