Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Sixto
Joj da mi moj Z dodje za 10dana, bice pychvajz poljupcima!
Korisnikov avatar
By abusiveking
pa jesam ja na casu srpsko-hrvatskog ili na jebenom forum-u anyways back on topic
:offtopic:

a zasto za 10 dana?
zasto ste razdvojeni?
Korisnikov avatar
By KiWi
OnTopic: Volim ljubakanje .. ali ne baš sa svima. Sa nekima se ljubim tako da mi usne oteknu (bukvalno) i da bole na dodir ... jednom je bilo skoro 5 sati ljubljenja uz kratke petominutne pauze (Spark je bio svedok). Sa nekima ne mogu ni u obraz da se poljubim čestito (ne zato što mi se ne sviđaju, nego me ne inspirišu da se ljubakam) .. šta ja znam ... ljubakam selektivno.

OffTopic: Da se svo znanje primenjuje samo na časovima, ne bi ni nas bilo na ovom forumu ...
By Sixto
Originally posted by abusiveking
pa jesam ja na casu srpsko-hrvatskog ili na jebenom forum-u anyways back on topic
:offtopic:

a zasto za 10 dana?
zasto ste razdvojeni?
Zato sto je iscasio koleno pa je u guispu bio, a sad ide na terapiju u usta ga jebem! Kad to zavrsi vraca se za NS!
Korisnikov avatar
By abusiveking
super!
ja nemogu da prestanem kada zapocnem!
imala sam samo jedan slucaj kada smo se jebeno ljubile satima u njenoj sobi...bla!

Offtopic: pravo da ti kazem u americi sam vec 10 godina dosla sam sa jedanaest godina pa sam maternji dosta i zaboravila pa mi je to jos uvek friska nezarasla rana sramim se toga zato sto sam jugoslovenka u dusi a pola sam toga zaboravila a plus na sve ovo sranje baka mi je prosvetni radnik pa me konstantno ispravlja :-d predpostavljam da me je zato to pokodilo...drugo ono sto sam naucila u skoli nebi primenula ovde posto su nase skole tamo sto puta bolje od ovih ovde mada kada zavrsim studije na harvardu ona cu ti se javiti za sigurno :-D
Korisnikov avatar
By coka
ja ja ja ja ja ja ja ja ja :dance:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Izgleda da jesam!

Kada krenem... ne odvajam se od usana dok me drugi ne odvoje da predjem na nesto drugo :P

Ali naravno to u slucaju da se neko dobro ljubi... jer ne volim one koji me izbalave celog...

ZATVORI TA USTA JBT! :lol:

P.S. Meni su svi rekli da se bas lepo ljubim... to mi odmah kazu... a posle naravno kazu i da umem joj stosta sa ustima i jezikom... itd! ;)
Pa ko voli nek izvoli... ko zeli da se uveri i slicno... :D
Korisnikov avatar
By abusiveking
Coka ta slika/avatar ti rastura tako je jebno sexy it's fucking orgasmic!

P.S.
meni je receno da se super ljubim ajde ko je sledeci? jos uvek cekam J. a nje nikad nema jebem te gde je najsladje J. <333
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Dirrty19g
Izgleda da jesam!

Kada krenem... ne odvajam se od usana dok me drugi ne odvoje da predjem na nesto drugo :P

Ali naravno to u slucaju da se neko dobro ljubi... jer ne volim one koji me izbalave celog...

P.S. Meni su svi rekli da se bas lepo ljubim... to mi odmah kazu... a posle naravno kazu i da umem joj stosta sa ustima i jezikom... itd! ;)
:lol: nisu ti ovo licni oglasi!!!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zar nisu?!

VIdis da sam pokrenuo...

Ova neka sto te je pohvalila iznad se ugleda na mene...

Postao sam bitan faktor foruma! :smeh:
By Sixto
Originally posted by coka
Originally posted by Dirrty19g
Izgleda da jesam!

:lol: nisu ti ovo licni oglasi!!!
Link je ovde Drti!
http://www.gay-serbia.com/personals/
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sto ste zlobni!

Ja sam se samo salio.

Podaci su tacni ali namerno sam to tako sastavio! :dropdead:
Korisnikov avatar
By Rada Ivanovic
Volim da se ljubakam i cmachem.
Velika sam mazulja...
Korisnikov avatar
By tramp
off topik o jeziku itd prebacen u offtopike ... korisnici/ce se mole da se drze teme :alexis:
Korisnikov avatar
By 88
Sve ovisi od osobe do osobe... ali ako mi se netko i svidi, te ga upoznam, nikada se ne ogradjujem od ljubljenja. *pinkglasses*
Korisnikov avatar
By Henry Etta
moi moi moi moi moi moi moi......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ja volim. Ne mogu sa svakim, tako da se slazhem sa Kiwijem.

Moj rekord je 9 sati. Nisam merio nego sam potom doshao do tog zakljuchka. Usne su mi krvarile tad:)
By Çâðê_DUP
sramim se toga zato sto sam jugoslovenka u dusi
ja sam amerikanka u dusi i isto se sramim sto sam pozaboravljala engleski, ali redovno vezbam.

volim da se ljubim, narocito me uzbudjuju pune, culne usne. ali,
ne volim mnogo palacanje i izbacivanje jezika, guranje u grlo i krkljanje, balavljenje i mlaki poljubac, volim da se usne preplicu, sa blagim ucescem jezikas (nikako da ispadne napolje!)

takodje, odbija me miris (smrad) nikotina.

najduze sam se do sad ljubila 6 sati.
Korisnikov avatar
By Sutekh
endzi,
zar ti nisi konzument nikotina?

a shto se tehnike ljubljenja tiche, slazhem se. plus, lagan ugriz usne je mmm (donje usne :D )

edit: Shit, povlachim ono shto sam rekao da ne mogu sa svakim. mogu samo sa jednom osobom :teletabisi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!