Vise volim beli deo krema, i to omiljeni mi je "Cipiripi", a moram da priznam da mi se dopada i "Nugatta", opet beli deo krema, naravno!
E, moram sad da ispricam ovo (totalno je ontopic!):
Taj beli deo krema jednom prilikom me je spasio lezanja u bolnici - naime, u srednjoskolskom internatu imali su obicaj da nekako rucno mesaju/spravljaju taj krem za dorucak (mi smo ga, mukice, u sred kriza i bombardovanja zvali "eurokrem" - inace, bio je takvog kvaliteta da, ako bi slucajno odstajao desetak minuta serviran u tanjiru, iz njega bi pocela da se cedi neka vodica/ulje/sta god

), i posluzivali su ga u kombinacijama samo beli, samo crni i beli + crni mesano.
Toga dana, posto posluzise krem za dorucak, pocela je epidemija salmonele u nasem internatu (bilo je bas nezgodno, Republicka inspekcija je reagovala, od nas 280 bilo je 220 bolesnih, zavrsavali su po bolnicama u okolnim gradovima - u zrenjaninskoj vise nije bilo mesta!)...
Buduci da sam se cudom nasla u onih 60 neobolelih, prodjoh sve moguce i nemoguce testove (o tome ne zelim ovde

) na odeljenju za infektivne I TROPSKE

bolesti; ispunih brojne upitnike, nadavah se uzoraka.... I pogodite sta su otkrili?
Nas 60 je izabralo tanjir sa belim kremom.....