Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 2007

Federer
3
8%
Nadal
1
3%
Roddick
Nema glasova
0%
Djokovic
16
42%
JJ
7
18%
Ana
6
16%
Serena
1
3%
Venus
2
5%
Henin
2
5%
Sharapova
Nema glasova
0%
drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Oziris
Kako se Kuznjecovoj posreciloooo... Iskreno, drzi me utisak da je ona next No. 2....

Justine - Serena... Jesam li ja jedina (ili jedna od retkih) koja gotivi Justine??? Navijam za Justine u svakom drugom slucaju osim kada igra protiv JJ. Prosto je trenutno najkompletnija i njena igra mi se najvise dopada jer ima najmanje "slabih tacaka"... A i, Boze me oprosti, sinoc sam sanjala :fuckbed: sa njom, i uopste nije bilo lose, pa sam valjda jos uvek pod utiskom sna. :D Tako da, goooo Justine!!!!!
Korisnikov avatar
By IriS
nisi jedina :D

posle Ane i Jelene, ona mi je omiljena... uvek navijam za nju (sem kad igra protiv pomenutih)
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Oziris
A i, Boze me oprosti, sinoc sam sanjala :fuckbed: sa njom, i uopste nije bilo lose, pa sam valjda jos uvek pod utiskom sna. :D
:smeh: ti si genije.
Sta li ce JJ:love: pomisliti kad vidi ovo? c c c

Pridruzujem vam se.

Go, Justin, Go Go Go!!
:fige:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa sta cu jbt, snovi su i tako nekontrolisana pojava... Ali kad me je Justine do'vatila ispod tusa :wow: ... Bas mi se nesto omilila od jutros... :roflmao:

Kontam da mi se to desava zato sto sam poslednjih dana nesto u "str8" prici... Ali sto bas Justine, da mi je znati... :neznam:
Korisnikov avatar
By Doxar
Svaka cast Noletu!

Ali, posebno za prvi set koji je bio san snova:

trajao 21 minut, :wow:
neiznudjene greske: samo 1, naspram 11 vinera, :wow:
proc. 1. servisa: 85% :wow:
:hail:

Sem ona 2,3 gema u trecem setu ceo mec je odigrao impresivno, i odmah se videla razlika u nacinu igre, agresivnosti i dinamici u odnosu na prethodni. Mada je, cinjenica, i protivnik bio osetno slabiji.
Korisnikov avatar
By Oziris
Jos Monaco, dvojica, Federer i US Open je Noletov! :D
Korisnikov avatar
By Doxar
Brisi Jeco, brisi kud te noge nose. Dok je vakat.

Bolje chasno povlacenje nego sramna pogibija.

Ali, zaista, koja je razlika bila posmatrati mech Anin i Jelenin. Dok je Jelena mucila i gnjavila onu lopticu u koordinaciji sa svojom protivnicom, sa po 20 izmena u poenu ( treba li komentarisati servis), dotle su ove dve nemilosrdno raspaljivale sa ogromnom preciznoscu. Da su kojim slucajem pogodile u glavu nekog pomocnog sudiju ili onog "ispodterenskog" kamermana, nedvojbeno bi zavrsio u bolnici.
Stoga, mislim da su Jelenine sanse jako tanke, jedino joj na ruku ide taj psiholoski momenat, zbog zadnje 3 pobede u medjusobnim duelima.

I zao mi Ane, bash. Ipak sam se nadao dosta boljem rezultatu. Al, dobro, ima vremena.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja verujem da Jelena imas sansu da pobedi Venus . Presudan ce biti njen servis. Jelena dobro riternira, pogađa linije, igra duboke lopte, savrseno se kreće i ne žuri da poen završi brzo. Venus će želeti da joj se osveti, videćete kojom jačinom će igrati.

A u meču Serena - Henin, navijam za Serenu! Dopada mi se kako igra i kako se bori za svaki poen! :novinar:
Korisnikov avatar
By Sunce
Da li ste spremni?

Slika
Korisnikov avatar
By leobg
Pa nema ih sutra na rasporedu... :neznam:
By High Maintenance
Program je bas cudan....Jedan mech 1/4finala...Henin i Serena . JJ definitivno ne igra

ARTHUR ASHE STADIUM 11:00 AM

1. Men's Doubles - Qtr. Finals
Paul Hanley (AUS)[5]/
Kevin Ullyett (ZIM)[5] v. Marcelo Melo (BRA)/
Andre Sa (BRA)

Not Before 12:30 PM
2. Men's Singles - 4th Rnd.
Ernests Gulbis (LAT) v. Carlos Moya (ESP)[17]

followed by
3. Men's Singles - 4th Rnd.
Juan Monaco (ARG)[23] v. Novak Djokovic (SRB)[3]
Korisnikov avatar
By Lunja
ARTHUR ASHE STADIUM 7:00 PM

1. Justine Henin (BEL)[1] v. Serena Williams (USA)[8]

2. David Ferrer (ESP)[15] v. Rafael Nadal (ESP)[2]

:kokice:
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika Slika

Slika Slika

Slika Slika

Slika Slika
Tko prolazi dalje? :D
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by High Maintenance
Program je bas cudan....Jedan mech 1/4finala...Henin i Serena . JJ definitivno ne igra
Vrlo cudan.
Ne secam se da su ikada, na bilo kom GS, ovako "lomili" meceve, da se jedno cetvrtfinale igra jedan dan, a preostala tri sutra; osim prisilno, zbog kise.

Mada mi je i u startu bilo nejasno da recimo Nole i Nadal igraju u utorak, pa tek onda u petak. Em sto se ohlade vise nego sto bi trebalo, em sto ce posle nepotrebno igrati dan za danom, a u slucaju da dojavi kisa, moze biti i vise dana za redom. Dobro, NY nije London, al svejedno.
Korisnikov avatar
By Lunja
Jedino sto moze da se zakljuci je da favorizuju Serenu/Henin u odnosu na Venus/JJ, jer ce pobednica prvog 1/4f biti odmornija za polufinale koje je u cetvrtak.

Ne bi me cudilo da JJ/Venus postave kao poslednji mec sutra, a gornje polufinale kao prvi mec prekosutra.

:lood:

:protest:
Korisnikov avatar
By IriS
ja mislim da će se polufinala igrati u vecernjim terminima, ali svakako se čini da favorizuju Serenu i Henin u odnosu na ove ostale :(
Korisnikov avatar
By svichky
goooo seereeenaaaaaa:D
just a hardcore fan:D
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Lunja
Jedino sto moze da se zakljuci je da favorizuju Serenu/Henin u odnosu na Venus/JJ, jer ce pobednica prvog 1/4f biti odmornija za polufinale koje je u cetvrtak.

Ne bi me cudilo da JJ/Venus postave kao poslednji mec sutra, a gornje polufinale kao prvi mec prekosutra.

:lood:

:protest:
Izgleda da je mec Venus-Jelena pomeren za sredu zbog manje interesantnih meceva u drugoj polovini zreba, pa valjda da s tim mechom privuku publiku. Uostalom, ovaj deo zreba i onaj drugi su nebo i zemlja.
E, sad, umor i nejednake startne pozicije za 1/2f, kao da to nekog interesuje, bitno je da se sto vise karata rasproda.

Citao sam da je i Nole zamolio organizatore da ga stave kao zadnji susret dana zbog iscrpljenosti, pa su mu izasli u susret, nisu to uradili sami od sebe.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Doxar
bitno je da se sto vise karata rasproda.
Pa, naravno. Kapitalizam ce nas sve progutati. :njami:

edit: mada, opet, karte su mogli da rasprodaju sa muskim mecevima...

(b)ludnica! :lood:
Korisnikov avatar
By leobg
Kako samo Nole stenje dok igra, uh uh, kako bih ga posedovao.
Korisnikov avatar
By Sunce
Jaoj, koliko se nerviram zbog Noleta. Došao sam ovde da se smirim. :opatica: Sve mislim da će pobediti ako dođem na forum.
Evo, Nole napravio brejk! Juhuuu!
Korisnikov avatar
By Sunce
:kesa: Ne mogu više da gledam! Pomozite!
Korisnikov avatar
By spliff
7/5 7/6 6/7 i 6/1 posle 3 sata i 53 minuta
Korisnikov avatar
By Lunja
Jeeeeeeee, bravo Noleeeeeeeeeee :opacupa:
By High Maintenance
Konacno
Bravo!

Mech mi je bio prilicno zamoran za gledanje, i pomalo dosadan, bez ozbira na rezultat...Nole je previse gresio,duplo vise od protivnika...

U svako slucaju uspeo je,svaka cast!!
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika Slika

A sad konacno ono sto cekam vec dve nedelje! :love:
Samo da bude dobar mec. :fige:
:love:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!