Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Sixto
Originally posted by ns.happy
lezbejak, priznaj da imas shanel kostim u ormanu... :alexis:
:lol:

Znaci u tom cucu grmi zec!

OT: prosao sam pored izloga Avenije, stajalo je neko odelo ili samo sako, ne secam se! To su takva govna da je to nevidjeno! Neupeglano kako treba, izguzvano, sastavljeno na jedivte jade sto manje da se potrosi, bez flizelina, ma ocaj!
Zextra ili Nicolas imaju tradiciju, pogone i pre svega umesnost u izradi tih stvari da ih ne bi menjao ni za 5 takvih! Ne moze se skrpiti, nategnuti materijal i napraviti odelo a da necemu vredi! Mozda je problem sto nasem kupcu, samo ako je etiketa MADE IN ........, mozes poturiti sve i svasta i biti siguran da ce on to odusevljeno da kupi!
Korisnikov avatar
By ns.happy
tu je sve made in china. slazem se sa gdinom Sikstom, i ja vise volim kada je made in Serbia, bez obzira koja je marka u pitanju... najvise garderobe imam od domacih proizvodjaca, todor, st george, ali bitan mi je i cinilac cena, nase stvari su po cenama tu kao i te brendirane kineske, i to me malo buni, jer, oni ne placaju carine i sta ti ja znam...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Imam jedan "Saner" i jedan "Sanelj", ali to su samo za izuzetne prilike. :lol:

Slazem se za Aveniju, cene astronomske, a kvalitet NULA!
St. George je ranije bio jako dobar, nesto su sad posustali.

Jagger je super, ali bas deru za domacu marku. Ali zato sam cuo da u Kragujevcu mozes da kupis to za smesne pare.
By Sixto
Pa znas zasto je ista cena!

Kineskinja ujutru kad dodje u halu na posao medju milion svojih koleginica prvo otpeva himnu za dobro jutro u kojoj pozeli dug zivot sefu i vlasniku kompanije i sedne da sije do mraka za 1dolar, dok nas proizvodjac placa radnika neuporedivo vise od te kineskinje, placa doprinose, visoke poreske stope i stosta jos!
To sve nakarika cenu u nebesa i onda bude kao i uzvozno! Problem je sto se ne stimulise proizvodnja i izvoz vec samo uvoz!

Al neka bude i cena kao i uvozna roba, znam da je Nikolasovo odelo od kvalitetnijeg stofa, sasiveno po PS-u i da ce trajati, al uvek biram pre njega!
Korisnikov avatar
By ns.happy
kasljuc siksto, ne mogu se sloziti da su nasi radnici u tekstilnoj industriji bolje placeni... nikako ne mogu da se slozim, jer moja mama radi u toj profesiji, i plata joj je kao kineskinji...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sixto, strane marke kod nas DERU, domace bi mogle da budu bar malo jeftinije.

Jagger jos i 'ajde, oni njihove stvari su dobre, ali onaj Legend je bezveze skroz, cene bi trebalo da budu bar 20% nize.

A ne stoji ti to za Kineskinje i nas, ne u ovom primeru, jer su kod nas neki brendovi skuplji nego bile gde u svetu.
By Sixto
Pa to sto je neki brend skup kod nas ne mora da znaci da je kineskinja dobila 300evra prvog u mesecu!
Inostrani brendovi su precenjeni jer jos moze da se lovi u mutnom! Marze su ogromne, konkurencija ne postoji!

Hepitj, ne znam koliko tvoja keva ima platu al kineskinja sigurno ne dobija od firme doprinose za stosta koji su za srpski minimalac malte ne jednaki neto zaradi!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ne "poznati brendovi", nego "ekskluzivni".
I HM je poznat brend, pa su stvari jeftine (poput NY, Zara, SPF i slicnih).
mislim da ni Sixto nije pričao o "tim" brendovima. i naravno da ih naćeš naći u tržnim centrima, jer onaj ko ide da pazari u Gucci ili Pradu se sigurno ne šmuca po tržnom centru tražeći takvu jednu prodavnicu. ili prostim jezikom rečeno: ta kategorija ljudi nije njihova ciljna grupa.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja samo mogu da sa tugom primetim da su i te cene koje nisu ekskluzivne, prilicno paprene...:grom:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by 2Q2Bstr8
Ne "poznati brendovi", nego "ekskluzivni".
I HM je poznat brend, pa su stvari jeftine (poput NY, Zara, SPF i slicnih).
mislim da ni Sixto nije pričao o "tim" brendovima. i naravno da ih naćeš naći u tržnim centrima, jer onaj ko ide da pazari u Gucci ili Pradu se sigurno ne šmuca po tržnom centru tražeći takvu jednu prodavnicu. ili prostim jezikom rečeno: ta kategorija ljudi nije njihova ciljna grupa.
Znam da nije, i nisam nista govorio kontra Sikstu, nego me nervira to sto je Merkator u Srbiji predstavljen kao luksuzni trzni centar u kojem treba biti vidjen...
By Sixto
Gledam ih ovih dana s prozora kancelarije, kanda su se malo presli u proracunu, covece ono je sablasno prazno!
U bg se otimaju za mesto u kaficu, ovde konobari i spremacice knjavaju za stolovima!
Korisnikov avatar
By ns.happy
stvarno??? :doh: pa rekosmo vec da je u ns previse trznih centara... pariski magazin jede samog sebe... bazar se zacudo dobro drzi...
By Sixto
Ja sma iskreno ocekivao malo vecu posecenost par ispocetka, al vec drugi dan po otvaranju si mogao videti prazan objekat!
Mislim da se na podzemnom spratu parkinga ni jedno vozilo jos nije parkiralo o otvaranja!

Sta ce biti sa New Nork-om!
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ogi_ns
off: da li ovaj forum odumire kad niko pre mene nije otvorio ovu temu a ja dve nedelje nisam buio u zemlji/ na netu...??? :piski:
Da, sigurno... :usamljen:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Znam da nije, i nisam nista govorio kontra Sikstu, nego me nervira to sto je Merkator u Srbiji predstavljen kao luksuzni trzni centar u kojem treba biti vidjen...
ma gde to?!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Normalno je da preko dana nema guzve u trznim centrima.
Vecina ljudi ide u shoping predvece i uvece a M centar je u to vreme prepun i guzva je od kako se otvorio i parking je uvece koliko zamjetih :D krcat.

Mislim da se ne trebamo mi brinuti za njihovu sudbinu bice njima dobro i bez potajnih zelja nekih forumasa da sve sto se otvori u gradu mora/treba da propadne jer se njima ne svidja koncept ili izbor robe ili sta vec :salut:

Bice u gradu mesta i za Bazzar i za Nork i za Merkator i za Delta City kada se otvori za koju godinu.
Nece propasti dok je god u gradu shoping-holicara.
A ima nas mnooooogo :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma samo mi javite kada se otvori da odem da pogledam ima li sta zanimljivo... :panker:

P.S. Mislim na Beograd... mrzi me da se cimam do NS-a.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja bila...videla jednu kosulju i dve haljine...nemam para....

sam merkator nije nista posebno, ali moze da bude prijatno...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zelis da kazes da je u Bg-u vec otvoreno?

Bas i nisam u toku...

Nego, recite mi gde se nalazi :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ah... ok, hvala!

Znaci ima jos da cekam... ah!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Dirrty19g
Zelis da kazes da je u Bg-u vec otvoreno?

Bas i nisam u toku...

Nego, recite mi gde se nalazi :D
O chemu ti sirota? :lol:
Ako pitas za M centar on ti je otvoren jos pre 4-5 godina u Bg.
Ako pitas za New Yorker njega jos nema u BG.Prvi ce se otvoriti u novom shoping centru Delta City 67 na NBG koji se otvara valjda sledecg meseca.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ajoj drti, sreca pa sam pijan pa ne bodem ova slova tako hitro...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lakiboy naravno da ne mislim na Mercator Center!

A sto se tice New Yorkera, super... Delta City mi je na 15ak minuta od kuce! :yay:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
jel se otvorio New Nork?

nisam obavesten...
Korisnikov avatar
By ns.happy
nije jos, prolazio sam danas tuda, jos nesto rade...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Aleksandar gradnja je probila rok od 1.09 za zavrsetak Norka.
Nece on biti gotov verovatno do kraja meseca tek su iskopali rupetinu pored gde prave fontanu.

I bolje za njih da ga otvore kasnije kada se zavrsi pomama za Merkatorom.
By Sixto
Mislim da ce biti gotov do narednog ponedeljka, ostalo je poplocavanje i fontana okolo koje ide jako brzo!

Pomama? Gde, sta, ko!? Ne vidim! :lol:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
obozavam ovu marku.Imaju ekstra haljine:fancyklap: :fancyklap: :fancyklap: :fancyklap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!