Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 2007

Federer
3
8%
Nadal
1
3%
Roddick
Nema glasova
0%
Djokovic
16
42%
JJ
7
18%
Ana
6
16%
Serena
1
3%
Venus
2
5%
Henin
2
5%
Sharapova
Nema glasova
0%
drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma u koliko sati igraju Ivanovic-Venus??? I na kom kanaluuuuuuuuu?
Korisnikov avatar
By Paki
Tinki, ne igraju na kanalu, igraju na betonu

:roflmao:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
:smeh:

Samo me ti zezaj.... :jezik:

Dakle da ponovim, na kom KANALU igraju?

:lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
Mila, zasto sam ja kopirao raspored meceva, mm?

Sto se tice kanala, prati Eurosport, RTS:barf:1 i RTS:regan:2 - niko ne zna ko ce i da li ce se smilovati za prenos.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pa dobro, pishe 11AM... kada je to kod nas? Oko 18? Ne znam tacno kolika je vremenska razlika :durenje:

:P
Korisnikov avatar
By Paki
Ona je smeđuša ... :giggle:
Korisnikov avatar
By Lunja
Pa kad se farba u smedje. :P

Uputstvo za plavuse, smedjuse, brinete, crnke, ridjokose, kuzdrave, celave, kratko osisane, emo,...

Razlika izmedju NY i Beograda je 6 casovnih zona.

:plavuso:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ Paki - hvala, smedjusa sam :D

@ Lunjoslava - :neznam: sta ti je i zasto me toliko napadas :rida:

I btw, koliko pratim i koliko sam upucena u ovaj turnir, nisam imala pojma da se igra u NY.... A inace ZNAM, da je razlika 6 sati! Dok je razlika izmedju npr. LA i nas 9 sati :P .. Tako da je moje pitanje bilo na mestu :durenje: Eto, jos jednom, nisam znala da je turnir u NY! Eto, napljuj me jos malo! :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by tinkerbell
:rida:
Poor baby, come to mama! :meda:

JAVNO IZVINJENJE, Tinki.
Korisnikov avatar
By Paki
Jel smem i ja?

:pljuje: :pljuje: :pljuje:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Lunja
:rida:
Poor baby, come to mama! :meda:
Pljuj odma' ! :sudija:
Korisnikov avatar
By Paki
Pakice, sto pljujes?
Smeđušoooo ... !!! :rotflmao:
... Eto, napljuj me jos malo! :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Ma :fuck: se!

Nisam jos saasvim cista s mozgom od jutros!

:durenje:
Korisnikov avatar
By Lunja
Dosta offtopica! :sudija:
Tuzicu vas kod addiktushe.
Sledeci vas post mora biti o US Openu.

GO, ANA, GO GO GO! :fige:
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Lunja
Izgleda da Eurosport NECE prenositi Bartoli Williams. :katemoss:

Marvine, moje saucesce. :(
Na TTX pise da ce biti prenosa, a na SBB-ovom sajtu da pocinje tek u 19h tenis. Cemu verovati :neznam:

U svakom slucaju je komentator Eurosporta juce rekao da od nocas pocinju da prikazuju i nocni program US Opena, tako da smo, sto se tice Noleta, mirni i ne zavisimo od obozavanog nam RTS-a.

A, je l neko slucajno juce video kraj meca Kirilenko - Vakulenko?
Znaci, Kirilenko gubi mec i nakon zadnjeg poena iz sve snage zabija reket u beton, i po izrazu lica i besu mislim da je umesto tog komada betona koje je pikirala zamisljala direktno svoju protivnicu. Nakon toga prilazi mrezi, sa 2 m pruza ruku, maltene samo ocese ruku protivnice i pritom joj nijednom Vakulenko nije usla u vidno polje.
I onda ko uvredjena frajla napusta teren.
Ko bi rek'o, onako ljupko i simpaticno izgleda na prvi pogled, a onako namcorasto i divlje.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Doxar
Ko bi rek'o, onako ljupko i simpaticno izgleda na prvi pogled, a onako namcorasto i divlje.
Video sam Vaidisovu pre neki dan kad je igrala protiv Penete - iz sve snage tresnula reketom po stolici onoj pored terena (zamisli, k'o da je njena!). Reket je "samo" iskrivila, stolica je delovala neosteceno. Takvo ponasanje je bas ogavno. Sto sebe ne udari reketom?

Inace, **exkluzivno** saznajemo da ce Ana veceras obuti OVE patike, sto je vrlo bitno! :giggle:
Korisnikov avatar
By IriS
jao, imamo iste patike, samo su moje crno bele :drama:

GO ANA GO!!!!!!!
By Bombina
e sad sam cula ima na programu posle 22 sati
igrace ivanovic protiv venusa
a na kraju jankovic ce igra ruskinjom
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Bombi
e sad sam cula ima na programu posle 22 sati
igrace ivanovic protiv venusa
a na kraju jankovic ce igra ruskinjom
Bombi, mozda Anin mec pocne ranije. Za svaki slucaj prati TV vec od 20-21h. Ili prati ovu temu. Neko ce dati info kad pocne mec.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa one patike i nisu tako lose :)
Gde da kupim jedne?
Korisnikov avatar
By svichky
ne verujem da je sharapita izletela...i hingis...a inace ce prenositi serenu protiv bartoli sigurno na eurosportu, samo ce biti kasnije prenos...inace, siguran sam da ce se mnogi zgroziti ali ja navijam za venus protiv ane...mada simpatisem anu, ali obozavam sestre williams jos odavno i uvek navijam za njih bez obzira protiv koga igraju...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Doxar

A, je l neko slucajno juce video kraj meca Kirilenko - Vakulenko?
Znaci, Kirilenko gubi mec i nakon zadnjeg poena iz sve snage zabija reket u beton, i po izrazu lica i besu mislim da je umesto tog komada betona koje je pikirala zamisljala direktno svoju protivnicu. Nakon toga prilazi mrezi, sa 2 m pruza ruku, maltene samo ocese ruku protivnice i pritom joj nijednom Vakulenko nije usla u vidno polje.
I onda ko uvredjena frajla napusta teren.
I ja sam pogledao samo kraj mecha. Temperamentna je mackica ta Kirilenko, nema sta! :lol:

Mech Ana Ivanovic - Venus Vilijams, po rasporedu koji je dat na eurosportu, pocinje u 20 casova, sto znaci da kod nas pocinje oko 21. Naravno, ovo su samo okvirni termini!

:sunce: se :molise: da Ana savrseno servira! Ipak navijam za Anu Ivanovic :srbin: Jedva cekam da gledam ritern na drugi servis crne gazele Venus! :klap:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by svichky
inace ce prenositi serenu protiv bartoli sigurno na eurosportu
nema. :barf:
Korisnikov avatar
By Sunce
Iz dnevnika Ane Ivanovic:

"Informacije o New York-u / August 23, 2007
Već se u New York-u osećam kao kod kuće.Ovde sam već skoro nedelju dana, a turnir ne počinje još četiri dana!

Put iz Toronta je bio noćna mora: naš let je bio odložen oko sedam sati. Bili smo u avionu i trebali da poletimo, a onda su nam rekli da se iskrcamo, a onda smo na kraju uspeli da pođemo drugim avionom kasno uveče. Naravno, naš prtljag se izgubio! To je uobičajeno – to nam se ovih dana dešava na skoro svakom putu!

Stigao je juče, ali to mi je bar dalo izgovor da odem u kupovinu. New York definitivno ima neke od najboljih prodavnica na svetu i jako je lepo što sam imala nešto slobodnog vremena da kupim nekoliko stvari.

Vreme je razočaravajuće, ali sam danas mogla da treniram nekih 45 minuta sa Safarovom. Padala je kiša, ali smo bile oprezne i nismo mnogo trčale. Lepo smo sparingovale.

Kao i uvek, radujem se početku turnira. Mada, do tada ima nekih zabavnih aktivnosti, kao što su zabava za igrače i Dečiji dan u subotu. Trebala bi da igram u mešovitim dublovima sa nekim poznatim ličnostima, pa se nadam da će vreme biti dobro i da neće biti otkazano. Pitam se ko će mi biti partner...

Juče je napravljen žreb. Mogu da razumem zašto se ljudi uzbuđuju zbog žreba i pričaju ko bi mogao da igra protiv koga, ali stvarno, za mene kao teniserku, ja čak ni ne želim da vidim žreb. Želim da znam samo protiv koga igram u prvom kolu, i to je to.

Ali nije lako! Juče sam srela samo nekoliko ljudi i dvoje od njih su hteli da mi kažu moje potencijalne protivnice u kasnijim kolima; a onda mi je danas jedan od ljudi koji me intervjuisao rekao više nego što sam želela da znam o potencijalnim protivnicama

Ako mogu da uradim ono što sam na French Open-u i Wimbledonu, da idem meč po meč, onda sam sigurna da ponovo mogu da napravim dobar rezultat. Ovde nikada nisam ušla u drugu nedelju, tako da to mora da mi bude cilj – posle pobede u meču prvog kola!

Voli vas
Ana"

"Novinar za veče! / August 30, 2007
Ovaj turnir je malo šašav. Toliko se razlikuje od ostalih Grand Slamova – mnogo je bučnije i čini se da ovde ima manje vremena, jer dolazak u klub, a onda povratak u hotel dugo traje.

Čudno je da putovanje, koje je u suštini samo sedenje i ne rađenje ničega, može da bude zamorno, ali je istina.

Nedelja je bila jako zanimljiva. Mnogo toga se desilo, pogotovo tokom vikenda. U subotu sam učestvovala u Dečijem danu, što je bilo veoma zabavno. Uoči toga sam bila prilično nervozna, ali na kraju sam jako uživala. Taj rvač John Cerna koj je igrao sa nama je ogroman. I Roddick, koji mi je tokom zagrevanja slao neke jako snažne servise!

Primetila sam da se Roddick šalio i pravio da se tuče sa njim. Mislim da je rvač trebao da ga podigne. To bi bilo zabavno.

U subotu uveče sam postala novinar – intervjuisala sam druge tenisere na zabavi Wilsona. Tennis Channel je snimio, i koliko sam razumela biće prikazano sledećeg meseca. Odlično sam se provela dok sam to radila: intervjuisala sam Federera, Venus Williams i Novaka Đokovića. Naravno, Novaka odlično poznajem, pa sam morala da mu postavim i neka svoja pitanja, pored onoga što su mi rekli da ga pitam.

Bilo je zabavno nalaziti se sa druge strane medija. Mogu da kažem, da sam novinar, teniserima bi postavljala teška pitanja – tako je mnogo zabavnije!

Ostala sam malo duže nego što obično ostajem na zabavama, pošto mi se dopala muzika. Bila je prilična gužva. Postojala je posebna oblast za igrače, koju su čuvali radnici obezbeđenja koji su izgledali veoma ozbiljno. Oni uvek svoj posao shvataju previše ozbiljno – naravno da treba da se postaraju da niko ne ide tamo gde ne treba, ali zar im u opisu posla stoji da im nije dozvoljeno da se nasmeše!?

Voli vas
Ana"
Korisnikov avatar
By Lunja
Iz dnevnika Ane Ivanovic:

Vreme je razočaravajuće, ali sam danas mogla da treniram nekih 45 minuta sa Safarovom. Padala je kiša, ali smo bile oprezne i nismo mnogo trčale. Lepo smo sparingovale.
Amazing! :klap:

Tennis Channel je snimio
Tennis Channel vec postoji? A mene nisu zvali. :balon:
Korisnikov avatar
By IriS
kako može neko da ne voli ovo divno detence :love:
iz nje prosto uvek isijava dobrodušnost... i kad je gledam i kad čitam šta piše na svom sajtu :love:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!