Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi

Eureka

Sreda, 22:30 Hrt 2

Najbolji svetski projektanti i planeri su angažovani da osmisle grad koji će biti savršen za život, koji će biti nastanjen najblijijantnijim naučnicima i ekspertima. Deca u ovom gradu imaju najbolji sistem obrazovanja, nenadmašno zdravstvo, a kvalitet života je na maksimumu zahvaljujući tehnologiji koja se može pronaći samo u Eureci. Kada vidite kadar iz ove serije pomislite da se radi o nekom malom prijatnom gradiću, poput mnogih širom Amerike. Jedina razlika je što ovaj grad nećete videti ni na jednoj mapi jer ga je Pentagon klasificirao kao jednu od najvećih tajni Amerike.

Spremite se da ugledate tehnologiju koja tek treba da se pojavi u ostatku sveta, a koja je prihvaćena kao standard u Eureci. Tu su antigravitaciona polja, novine koje su zapravo TV ekran, naočare za sunce sa više funkcija od mobilnog telefona (SMS, Email, Telefon, Projektor), čizme za lebdenje, neprimetni mobilni telefon koji ne može da se zagubi jer je ušiven u vašu odeću, aparat za miran san, magične tetovaže i još mnogo toga.

Official Site of the show - Eureka

See Tomorrow's tehnology today! - Made in Eureka

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Da li gleda neko?
Korisnikov avatar
By avalon
Ne pratim je redovno, ali mislim da je serija totalno cool :lizalica:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam počeo da gledam pilot epizodu i us*o se od straha, tako da ih sad izbegavam.
Korisnikov avatar
By KiWi
? Od čega? Baš je fina serija!
Korisnikov avatar
By jukie
Klinac je imao kuče i onda se stvorilo neko providno treperavo polje i klinac je gurao prste unutra a pas je gurao nos i sledeće je da se čuje eksplozija i da pola prikolice uopšte nema, i oni nalaze klinca u preostalom delu prikolice ali psa nema nigde, i posle nalaze u šumi ostatak prikolice u istom položaju i iz njega viri spaljen prednji deo psa (ugljenisani kostur)
a posle jedan ide kroz šumu i nailazi na spaljeno drveće prekriveno belom skramom i kravu koja navodno stoji na livadi, ali kada je obišao oko krave vidi se da joj na boku nedostaje ogromna "lopta" mesa i oko toga se puši, a onda se krava prevrće i pada mrtva na zemlju.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ajoj .... Ja sam gledao par epizoda i nije bilo takvih boleština .. Bilo je onih letećih platformi, magnetnih ograda koje te prikuju za sebe .... i još 300 svašta, ali takve boleštine ne :) Nadam se da večeras neće biti tako sa tim mesom
Korisnikov avatar
By Kiborg
Eto, meni to baš deluje interesantno :mljac:
Videću da skinem sa neta, danas mi crk'o TV :(
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Kiborg
Eto, meni to baš deluje interesantno :mljac:
Videću da skinem sa neta, danas mi crk'o TV :(
Mico, da si mi bliže mogao bi da gledaš kod mene ... Ja sledeće nedelje kupujem TV Karticu (prethodna neće da radi na ovoj konfiguraciji) pa ću da snimam :) Serija je fenomenalno :)

Inače, Kiborže, u prošloj epizodi je bio jedan kiborg :) Programer-Ljubavnik-Robot :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!