Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By pčelica
Originally posted by A.F.K.A.OB
Da, zato se ja ne jebem, cuvam se za pravog. :kesa:

:sweet:
Men' je svaki tvoj post na ovoj temi
vr'!
:smeh:
By Sixto
Upravo obrnuto!

Deca misle, po njihovoj skali sistema vrednosti, da je mladost a posle njega lepota adut koji je daleko ispred pameti, sposobnosti, obrazovanja, covecnosti etc etc. Divljaju, neizivljeni, non stop nesto novo, ne zele da se ukopavaju, da stoje, 'unovcavaju taj potencijal' dok mogu tj dok ga imaju!
Stariji znaju da im voz polako prolazi i da sve manje se ljudi okrenu na ulici, samim tim traze nekoga s kim bi da podele ono sto imaju u zivotu, al ne u vidu sponzorisanja vec u vidu dugotrajne veze tj ljubavi!
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja bum rekal da je to ravnomerno rasporedjeno i ne zavisi od godina nego zrelosti, iskustva i slicnih stvari...

a klincadija nije zrelija, nego je samo nasla bolje nacine da se prikazuje zrelijom..
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Dina
Snova je bolje resiti se na vreme... da ne bi zivot prosao u njima ;)
Ne, draga moja Dino. To što si napisala najvulgarnija je oda nekakvom kvazi-realizmu... Kao ne maštaj, ne sanjaj, privikni se na realnost i sl. Ali šta je realnost? Ti bi trebalo da znaš da je Kant očajavao nad činjenicom da filozofija do njega nije ponudila adekvatan dokaz postojanja "spoljnog sveta", problem koji se efikasno rešava, bar što se mene tiče, tek sa Heideggerom. Problem realiteta je takođe daleko od rešenog, bar u konsenzualnom smislu. Dodaj na to i određenje politike kao "umetnosti mogućeg", pripisane Bizmarku, koju Žižek prevodi u "umetnost nemogućeg" inspirisan revolucionarnom praksom i dobićeš da mesto "surovog realiteta" (ili pragmatizma, kako se političko često vidi) takođe može biti preobraženo snovima.

O čemu je sanjao Lenjin kada je izveo prvu uspešnu komunističku revoluciju? O boljem svetu, naravno, lišenom pre svega materijalne bede, a posledično i svih ostalih beda. I čitao je najvećeg, "apsolutnog" idealistu Hegela pred oktobarska zbivanja.

O čemu je maštao Andersen kada je pisao svoje divne bajke koje su umetničke par excellence i koje deci dobavljaju prvi susret sa art književnošću? O ljubavi, nemogućoj gej ljubavi prema izvesnom plemiću -- ime mu zaboravih! -- i od tuda imamo "Malu sirenu". Seti se: njena usta su obogaljena, a njena ljubav je love that dare not speak its name, kako reče lord Alfred Douglas za homoseksualnost svog vremena...

Čemu se nada Wilde u tamnici u Readingu? Poboljšanju uslova za decu zatvorima Njenog Veličanstva. I kada izlazi, on piše pismo novinama koje te uslove menja. I božanstvenu "Ballad of Reading Goal":

"And the bloody sweats and the wild regreats
None knew so well as I --
For he who shall live more lives than one
More deaths than one must die".

Itd.

Dakle, vlast mašti. Neka nikada niko ne prestanje da sanja. Živeo daydreaming. Živelo nemoguće. Bajka je vrhunac lične egzistencije, lepote i nežnosti. Samo tako -- kroz optiku mašte, kroz kristalnu prizmu snova -- može da se dostojanstveno živi.

Maštati o vanzemaljskim svetovima, da! Maštati o planetama iza linije vidljivog, o stvorenjima mitologija, o paralelnim svetovima duhova i utvara, o bogovima pre Boga -- Io Yog-Sothot! -- o da! Maštati o svim mogućnostima mašte bez granica, kraja i svršetka, o da!, sanjati o snovima koji su stvarni koliko i bilo šta drugo, o da!, živeti u svetovima od lične kreacije i učiniti tu kreaciju stvarnom zato da bi i čovečanstvu bilo bolje: to je jedini humanizam koji može biti stvaran samo kroz nestvarno!
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Beogradjanin18
Naravno da ljubav postoji, samo je ljudi traže na pogrešnom mestu. Uostalom, ne dopuštaju ljubavi da se jednostavno desi. Potencijalnu "hemiju" ubijaju "seksualnim narudžbinama" koje se sastoje od gomile momaka. Nisam siguran za mlade i ljubav. Mislim da je jebarnik jedino što oko sebe vidim. Najviše pak volim one što "vole" nekoga, ali u odsustvu istog skakuću sa kurca na kurac. A čiče, pa to je posebna priča. Plaše se da im se ne osuši pa ga meću usve što je šire od slamčice.
Posto sam trenutno u nekom 'hejt' mood-u, slazem se! Nekad mi se cini zaista da je ostalo jaaako malo onih koji traze ljubav na pravom mestu tj. koji je uopste i traze a ne uzimaju 'ljubav' kao izgovor za sex ili kao nesto sto se ne moze naci pa traze sve osim toga.
S druge strane, nije sve tako crno. Ne volim da stavljam etikete na ljude tipa 'ovi traze ovo - oni traze ono'. Nije svaki, sto rece Bg18, '' čiča'' pedofil niti je svi ovi do 20 jure samo ljubav. Ima ih raznih - ima nas raznih. Uvek bilo i bice.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dušan Maljković
Ne, draga moja Dino. To što si napisala najvulgarnija je oda nekakvom kvazi-realizmu... Kao ne maštaj, ne sanjaj, privikni se na realnost i sl.
...
Namignula sam na kraju posta tako da nije bio sasvim ozbiljan. Ne mislim da je dobro odreci se maste i snova. Ali bar ja, sto se mog zivota tice, ne bih bila zadovoljna da protice samo u sanjarenju i mastanju o nemogucem, zbog toga ipak ukljucujem i ono realno. Najcesce gledam da ostvarim onoliko koliko je moguce i da time budem zadovoljna. Tu mislim na ljubavne, porodicne, poslovne snove. Sto se tice razmisljanja i mastanja o raznim stvarima poput paralelnih svetova ili slicno slazem se sa tobom. Ovo ostvarenje u realnom svetu ne bi trebalo to da iskljucuje.
Korisnikov avatar
By V25
Ah, ja mnogo generalizujem, znam...
Korisnikov avatar
By HARP
Dakle, vlast mašti. Neka nikada niko ne prestanje da sanja. Živeo daydreaming. Živelo nemoguće. Bajka je vrhunac lične egzistencije, lepote i nežnosti. Samo tako -- kroz optiku mašte, kroz kristalnu prizmu snova -- može da se dostojanstveno živi.
Masta nas je odrzala, njoj hvala :)
Ljubav je duhovno stanje, zasto bi je bacali u realnost i od nje pravili materijalni oblik...
Svaki put kada mlad covek masta o ljubavi neko mu razbije taj san.
Sex dosadi i ako je stalna potreba.
Ostaje samo stanje koje ne moze da se objasni. Ljudi se vracaju u realnost obezbedjujuci sebi neku sigurnost, ali kracu za emociju.
Zar ne ostajemo celog zivota deca koja se trude da budu odrasli ljudi.
Nije stamota vratiti se mastanju i ljubavi, bez obzira sto su kriterijumi drugaciji...
Korisnikov avatar
By leobg
Evo moj komentar na tu pojavu da mladji traze ljubav. Moje misljenje iz iskustva je da ne traze oni ljubav, oni ne znaju sta je to ljubav. Oni misle da je ljubav kad se zaljubis u nekog, pa budes sa tom osobom duze od mesec dva, posto nisu imali duze veze. Oni ustvari traze momke u koje su se zaljubili i sa kojima su zeleli nesto vise, ali mladost ludost. Sto se tice likova od 25-30, oni su shvatili da u gay svetu ljubav u pravom smislu te reci ne postoji. Ako i postoji meri se promilima. Veze u gay svetu traju max 2 godine, preko toga je navika,interes i ljubav koja se meri u promilima. To je moje misljenje kao nekog ko ima preko 25 godina i koji je prosao sve faze od klinackog ludila do dugih veza.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by leobg
Evo moj komentar na tu pojavu da mladji traze ljubav. Moje misljenje iz iskustva je da ne traze oni ljubav, oni ne znaju sta je to ljubav. Oni misle da je ljubav kad se zaljubis u nekog, pa budes sa tom osobom duze od mesec dva, posto nisu imali duze veze. Oni ustvari traze momke u koje su se zaljubili i sa kojima su zeleli nesto vise, ali mladost ludost. Sto se tice likova od 25-30, oni su shvatili da u gay svetu ljubav u pravom smislu te reci ne postoji. Ako i postoji meri se promilima. Veze u gay svetu traju max 2 godine, preko toga je navika,interes i ljubav koja se meri u promilima. To je moje misljenje kao nekog ko ima preko 25 godina i koji je prosao sve faze od klinackog ludila do dugih veza.
lepo receno. mada prilicno mrko gledanje na ovu problematiku.
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by ns.happy
Originally posted by leobg
lepo receno. mada prilicno mrko gledanje na ovu problematiku.
Zasto mrko, zar to nije istina? Nabroj na prste koliko poznajes likova koji su u vezi preko 5 godina.
Korisnikov avatar
By Kittrie
'love is harder that crime'

:lol:

ma bre seX....
missim, onaj ko uziva u sexu (bez emocija),pa neK se jebe, to Je zdravo..
a istina je da ljudi , kako vRIme prolazi gube ilusije o zaljubljenosti i ljuBaFi (sto je zdravo), aLLi i nade (sad , but true).

a FIZIOLOSKE POTREBE, tj NAGONI OSTAJU DO KRAJA ZIVOTA.

toCHka.
By Çâðê_DUP
Ne, draga moja Dino. To što si napisala najvulgarnija je oda nekakvom kvazi-realizmu... Kao ne maštaj, ne sanjaj, privikni se na realnost i sl. Ali šta je realnost? Ti bi trebalo da znaš da je Kant očajavao nad činjenicom da filozofija do njega nije ponudila adekvatan dokaz postojanja "spoljnog sveta", problem koji se efikasno rešava, bar što se mene tiče, tek sa Heideggerom. Problem realiteta je takođe daleko od rešenog, bar u konsenzualnom smislu. Dodaj na to i određenje politike kao "umetnosti mogućeg", pripisane Bizmarku, koju Žižek prevodi u "umetnost nemogućeg" inspirisan revolucionarnom praksom i dobićeš da mesto "surovog realiteta" (ili pragmatizma, kako se političko često vidi) takođe može biti preobraženo snovima.

O čemu je sanjao Lenjin kada je izveo prvu uspešnu komunističku revoluciju? O boljem svetu, naravno, lišenom pre svega materijalne bede, a posledično i svih ostalih beda. I čitao je najvećeg, "apsolutnog" idealistu Hegela pred oktobarska zbivanja.

O čemu je maštao Andersen kada je pisao svoje divne bajke koje su umetničke par excellence i koje deci dobavljaju prvi susret sa art književnošću? O ljubavi, nemogućoj gej ljubavi prema izvesnom plemiću -- ime mu zaboravih! -- i od tuda imamo "Malu sirenu". Seti se: njena usta su obogaljena, a njena ljubav je love that dare not speak its name, kako reče lord Alfred Douglas za homoseksualnost svog vremena...

Čemu se nada Wilde u tamnici u Readingu? Poboljšanju uslova za decu zatvorima Njenog Veličanstva. I kada izlazi, on piše pismo novinama koje te uslove menja. I božanstvenu "Ballad of Reading Goal":

"And the bloody sweats and the wild regreats
None knew so well as I --
For he who shall live more lives than one
More deaths than one must die".

Itd.

Maštati o vanzemaljskim svetovima, da! Maštati o planetama iza linije vidljivog, o stvorenjima mitologija, o paralelnim svetovima duhova i utvara, o bogovima pre Boga -- Io Yog-Sothot! -- o da! Maštati o svim mogućnostima mašte bez granica, kraja i svršetka, o da!, sanjati o snovima koji su stvarni koliko i bilo šta drugo, o da!, živeti u svetovima od lične kreacije i učiniti tu kreaciju stvarnom zato da bi i čovečanstvu bilo bolje: to je jedini humanizam koji može biti stvaran samo kroz nestvarno!
gospode!

predivno :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!