Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 2007

Federer
3
8%
Nadal
1
3%
Roddick
Nema glasova
0%
Djokovic
16
42%
JJ
7
18%
Ana
6
16%
Serena
1
3%
Venus
2
5%
Henin
2
5%
Sharapova
Nema glasova
0%
drugi
Nema glasova
0%
By High Maintenance
Koliko vidim JJ do susreta sa Anom nema neke ozbiljnije protivnice,dok Anu u 1/8 finala moze da ceka Venus.

Djokovic u prvom kolu protiv Anicica....U 1/2f Nadal...Mislim da Noletov zreb nije los...
Korisnikov avatar
By spliff
koliko se secam poslednji put je izgubio od maria, proshle godine na wimbledonu
mada anchitj nije u formi
Korisnikov avatar
By Doxar
Ne, ne i ne.
Bas steta.

Prvo njih 2 medjusobno cetvrtfinale, i to ako Ana prodje Venus, a onda polufinale protiv pobednice Justine-Serena (treci put zaredom 1/4f na GS).

Sarapova ima sve sanse da se provuce i zadrzi 2. poziciju, iako je vec jednom nogom bila korak nazad.

Noletov zreb je dobar. Najverovatnija i najteza opcija je 1/8f Hjuit, polufinale Nadal, i onda robot.

Ako psihicki bude fokusiran i ne lupi ga po glavi teret ogromnih ocekivanja, finale je potpuno realno, i sigurno je da je Federeru najtezi protivnik, a tamo je sve otvoreno.

Sto se tice devojaka mislim da Ana ima vece sanse protiv Justine od Jece, ali ona bi prvo trebala dobiti Venus(koju mislim nije nijednom dobila), a onda i Jelenu. I mislim da pored uvek nepredvidive Serene ima najvise sansi da je pobedi od svih teniserki.
By High Maintenance
Obzirom na par poslednjih susrete Henin i Serene verujem da ce i ovaj put biti isti ishod, posebno ako se uzme u obzir Serenina povreda koju vuce od Wibledona...

Mislim da protiv Henin, bez obzira na dosadasnji neuspeh, uvek ima vece sanse JJ...Za Anu,ona je previse brza...i dovoljno je da joj forsira backhand i da sebi obezbedi prednost...A nisam primetio da je Henin imala vecih problema sa nekom teniserkom osim sa JJ,kada su mecevi bili zaista neizvesni...Uvek sam subjektivan kada je JJ u pitanju pa malo i preterujem :D ali se iskreno nadam da nece biti iznenadjenja i gubljenja prakticno dobijenih mecheva.

Donji deo zreba je mnogo slabiji....Ali bez obzira na sve ove kalkulacije uvek su moguca iznenadjenja...

Sto se tice Noleta, skoro da sam siguran da je svesno odustao od poslednjeg turnira...Ocekujem da ce dogurati sigurno do 1/2 finala a samim tim verujem da moze i do kraja...
Korisnikov avatar
By Lunja
Vec vidim Sharapovu u finalu. SVE od kojih je izgubila ove sezone su na suprotnoj strani kostura. Ne vidim ko bi nju mogao da zaustavi - Kuznetsova NE, Chakvetadze NE, Petrova SUMNJAM...

Bas je bzvz ispalo. Tri najbolje teniserke sezone (Henin, JJ :superheroj: i Ana) u istom delu zreba! :sigh: Bas sam se smorio.

Henin i Ana su mi favoritkinje.
Ona koja prodje kroz gornju polovinu zreba zasluzuje da bude sampionka i #1.
:opatica:

edit: Sve top10 Ruskinje su u donjoj polovini. To je zavera!! Klasican primer ruskog centra moci skoncentrisanog u jednom delu zreba sa ciljem dobijanja jedne sigurne finalistkinje. Sigurno Jeljcin stoji iza ovoga...
:protest:
Korisnikov avatar
By Lunja
Muska konkurencija je dosta manja, a cine je Federer, Nadal i Djokovic. Trenutno samo njih trojica konkurisu za titulu, oni su i glavni nosioci, razmaknuti su u zrebu i ostaje samo da se ceka polufinale. Jedina neizvesnost je pitanje cetvrtog polufinaliste.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Lunja
Henin i Ana su mi favoritkinje.
Ona koja prodje kroz gornju polovinu zreba zasluzuje da bude sampionka i #1.
:yes:
By High Maintenance
The Open could offer a breakthrough for third-seeded Novak Djokovic, the 20-year-old Serb who beat Rafael Nadal and Federer in Montreal earlier this month.

Djokovic and the second-seeded Nadal are on the same side of the bracket and could meet in the semifinals.

"He's got pressure on him for the first time,'' McEnroe said.
Korisnikov avatar
By Sunce
Voleo bih da Serena napokon pobedi Henin, strepim od mecha Venus - Ana (ovo ce biti gusto). Odlično je što Nole u polufinalu čeka Nadala a ne Federera!
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
strepim od mecha Venus - Ana (ovo ce biti gusto).
Mee 2. :uplasen: Samo da servisima ne povrede zglobove jedna drugoj i da ne zaborave da ponesu pancir.

:fige:
Korisnikov avatar
By Sunce
Venus je moja miljenica, Ana jos veca... :) Baš mi je žao što se tako rano sreću! U svakom slučaju, ako neko zna kako se pobeđuje Venus, to je Jelena!
Korisnikov avatar
By Doxar
Meni je Mario miljenik. Decko mi je jako simpatican, a pritom je stvarno presladak.
Jos je ove godine zakacio mononukleozu i prakticno propustio celu sezonu, i taman sam se ponadao da bi na US Openu mogao da se konsoliduje i napravi neki bolji rezultat, ali sad te zelje ostavljam za kasnije.

Zanimljivo, on je prvi turnir u karijeri osvojio u Beogradu, doduse challenger i rekao da ce mu Bgd uvek ostati u jako lepom secanju.
Korisnikov avatar
By Marvin
Nije fer :durenje:
Šarapovoj tako lak put u finale. Baš nije fer. A nije joj tamo mesto.
Korisnikov avatar
By Marvin
Oni genijalci na Avali kažu kako Jelena i Ana imaju dobar žreb, ali Novak nije ima toliko sreće!
Carevi :smeh:
By High Maintenance
Da li moze neko da bude takav kreten pa da to izjavi

Kad se samo setim koliko puta sam pozeleo da mogu da iskljucim glas komentatora,koji me u mechevima koji su neizvesni, jos vise iritira...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma ajde da je komentator, da čovek pomisli ponelo ga, permutovao šta li...
U vestima! :doh:
Korisnikov avatar
By Lunja
Sjajan tekst o Ani. >link< Ako imate vremena, pogledajte i komentare.

Nista novo, ali i dalje zanimljivo. :sweet:

At a time when women’s tennis has been ravaged by indifference, injuries and shameless self-promotion, she may be just the player the Women’s Tennis Association desperately needs. She’s humble, smart, hungry and ridiculously attractive. Oh—and she has perhaps the best forehand in tennis.
Korisnikov avatar
By Doxar
:smeh:

Profesionalno, do srzi.

Ima li ikakvih kriterijuma na toj televiziji?

I oni teniski komentatori, bas na Avali, ono je strasno. Kao da su nekom coveku u depresiji ili barem na sedativima dali da vodi emisiju. Letargicno, tiho, usporeno, koji pritom o tenisu zna tek malo vise od tog koji je uredjivao vesti.

E, sta su nam oni stavili umesto BK. Iako je Bogi poznat po cestitosti i postenju, barem je dostigao neke standarde kada je rec o televiziji.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Doxar
Kao da su nekom coveku u depresiji ili barem na sedativima dali da vodi emisiju.
Dobro zapazanje.
:gotika: :tenis:

Najdraze mi kad su britanski voditelji na Eurosportu, obicno muskarac i zena, ali je to prava retkost.
Korisnikov avatar
By Doxar
Da, da, to dvoje su sjajni. Toliko su sharmon i toliko uzivaju u tenisu da ih je milina slusati.

A, sto se tice Ane, vrlo lep clanak. Potencirali su njenu prirodnost, spontanost i finocu, pa tek onda tenis. Ali, ona zaista zraci, i neke stvari se naprosto citaju sa ljudi.
Ne znam, ali meni se npr. na Hingisovoj vidi neka tiha zloba, na Sharapovoj prepotencija, a recimo kod Vaidisove suva i ogoljena ambicija; a ona je uz to pride i djavolski talenat.

I da, interesantno mi je bilo poredjenje Aninog forhenda sa Stefi Graf. Nisam zapazio, ali definitivno ima slicnosti u samoj tehnici, iako je Anin forhend prodorniji i jaci.

A, jesi li zametio reklamu (ne znam kako se to strucno zove) na vrhu strane?
Korisnikov avatar
By Oziris
Jooooj, JJ ima grozan zreb... :( Stvarno joj drzim fige i uz nju sam svim bicem... Bice joj tesko...
Korisnikov avatar
By Lunja
@ Doxar
Nope. Koju reklamu?

@ Oziris
Mila, idemo u nedelju u crkvu da se pomolimo i zapalimo svecu. Idemo i u utorak, crveno je slovo.
:molise: :opatica: :sveca:
Korisnikov avatar
By Oziris
@ Lunja: Da znas... Nego, sve se nesto nadam da ce neka makar da se povredi i ili da odustane ili da pruzi losu igru (zloba na n-ti!!!) :D pa ce to da koristi JJ. :)
Korisnikov avatar
By Doxar
Sad kad otvorim link toga nema, tj. neka druga reklama je u pitanju, ocigledno to brzo menjaju.

Znam samo da mi je sinoc kad sam otvorio stranicu, na vrhu, u prvi plan izbilo nesto tipa 100% Gay Fitness Center sa slikama dva raspucana tipa. U prvi mah sam pomislio da sam pogresio adresu, tj. da nas navodis na neke druge vode. :lol:
A, ono ispod lepo pise The New York Observer i naslov clanka.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Ozzy
sve se nesto nadam da ce neka makar da se povredi
MAKAR da se povredi?
Zlobnice! Vestice! Rospijo! Aspido! Boginjo podzemlja! Krunisana kraljice medju prorocima!
Ali, mila, zar nije najvece zadovoljstvo da POBEDI i to kad je protivnica u najvecoj snazi? :superheroj:

@ Dox
Pa... navodim vas. Na djavolji put...
Meni se non-stop pojavljuju reklame (sponsored links) sa GAY sadrzajima: hoteli, restorani, teretane... Valjda pretrazivac nekom tehnikom pamti pretrage koje pravimo i sajtove koje posecujemo, pa donosi zakljucak o tome sta bi nam bilo zanimljivo, a i korisno! :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Lunja

Zlobnice! Vestice! Rospijo! Aspido! Boginjo podzemlja! Krunisana kraljice medju prorocima!
:alexis: Uvek bila darlin', uvek bila... Once a bitch... ;)

Ali, mila, zar nije najvece zadovoljstvo da POBEDI i to kad je protivnica u najvecoj snazi? :superheroj:
Yeah sure... But whatever it takes to bring her to finals!!!! Finis santificat media ;)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ozi, ti onda možeš svim srcem biti i uz Šarapovu.
Imam utisak da ona i ćaća joj imaju po 4 pištolja spremna, čisto za slučaj da neko dozvoli ubijanje protivnica.
Ta bi pola sveta pobila samo ako njoj treba jedna čačkalica.
Korisnikov avatar
By Oziris
@ Marvin: E jbg, ima samo jedan problem u svemu tome: NAPROSTO NE MOGU DA SVARIM SHARAPOVU!!! Ide mi na sve glavne i sporedne, ma i na nepostojece nerve!!!!! :flaming:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!