Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Sixto
Originally posted by Dušan Maljković
Ako vam je toliko bitan str8 acting (dakle rodna ekspresija), što onda ne padnete na butch lezbejke, ako je već pol sekundaran? Pa zato što je potrebno da postoji, bar za vas, poklapanje između pola i stereotipnog roda, što ne znači da svi tako funkcionišu. Kao što neko ko je gej nije manje muškarac zato što je gej, tako i neko ko nije macho i nema str8 acting pozu nije ništa manje muškarac. Jedina validna stvar jeste samoidentifikacija tj. kako sami sebe određujemo. Sve ostalo je sekundarno.
...
Znas kako, ne padam na butch lezbe, protiv kojih nemam nista, al ne mogu one biti dovoljno musko koliko meni to treba kao sto fem tipovi ne mogu da budu dovoljno zene strejtasima!
Meni ne treba poza, forma kao tanka opna preko neceg drugog sasvim!
Treba mi musko, koje ne vrti guzicom vec hoda da taj hod polazi iz ledja, treba mi musko koje ne trepce kapcima sa ajlajnerom i korektorom vec neko ko prostreljuje pogledom da mi trnci idu niz ledja, treba mi neko ko ima aktivan 'svestan sebe' govor tela a ne neko kilav, svilen, rasrafljen dok hoda i jedva drzi ista teze od cigarete. treba mi neko ko mrzi da se brije umesto da mu je to ritual od dva i po sata...jasno je sta zelim reci!
Ako postavljas temu: fetish ili diskriminacija? znaj da nisi pitao za problematiku izjasnjavanja pojedinca vec si pitao za dve suprostavljene kategorije koje su izricita stvar subjektivnosti konzumenta a ne onog ko nudi 'proizvod'!
Mozda sam stereotipno odgajen, tj znam da jesam, ali u mojoj koncepciji fem muskarci se ne priblizavaju negativnom delu skale vec ih posmatram totalno asexualno, ispadaju iz grafika! Na negativnom delu su fem zene, na pozitivnom su str8 muskarci, ostali, zao mi je al u nekom drugom zivotu! Ali to mi ne predstavlja prepreku da budem u svakoj drugoj vrsti odnosa sa butchicama ili femcicima osim sexualnom!
Acting i looking su, ko sto neko rece, kao dupe i oko!
Korisnikov avatar
By unic0rn
ceo taj koncept bi trebao biti fetis koji kod granicnih slucajeva moze da predje u diskriminaciju.

ono sto je zanimljivo kod tih granicnih slucajeva je sto se tu vidi sjebanost drustva i pojedinca koji nije dovoljno jak da se odupre onome sto se od njega ocekuje.

ko je upoznao nekog takvog 'baju' vrlo brzo je mogao da shvati da ne samo da je to prazna prica, nego cesto i poseduje odlike koje on zamera drugima i o kojima prica pogrdno.

baska sto ti apsolutno str8looking/acting likovi se mahom lako na ulici obeleze kao pederi.

u normalnim slucajevima bih govorio o fem/nefem :: fem/butch fetishu, a tu ne vidim nista problematicno...
Korisnikov avatar
By EYA
ja samo da dam podrsku dushmanki na ulozenom trudu u gimnasticiranju forumaških mozgova.... go go baby, razbij im sve iluzije :yay:

a nesto razmisljam o tom patrijarhatu.... kao da bi mama i tata i ostala family & friends lakse podneli da im se sin/drug zabavlja sa muskarcem samo zato sto je muzevan i pravi primer roda svoga... :drama:
mada znam za slucajeve gde su homosexulani muskarci bili prihvaceni kao takvi, a zatim odmah ulovljeni u zamku heteronormativnog razmisljanja, pa onda cujes: gledaj da nadjes nekog uspesnog, koji cete moci stititi i izdrzavati! :puzzle:

ubijte svoj ego, ali ucinite to nezno :tushe:
By RACABG
ne znam zasto se ljudi vataju za taj chat kao sumanuti ...svako ima pravo na svoj vid zabave
moje mishljenje je da na chat ne dolaze ljudi koji ne mogu bez recnika i vujaklije da napishu post (ali to je samo moje mishljenje)

i nisam se zalio na chat nego sam samo izneo dogadjaj sa chata ....

mogao sam reci i ovako, oglas sa neke tv stanice sms poruke "ozbiljan bi muskarac trazi obdarenog bi muskarca za susret pederi stop !!! " svodi se na isto .

ne smeta mi to sto je mushkarac previshe muzevan ili sto je previshe zenstven .....
kada je biranje partnera za vezu ili sex u pitanju, pod jedan je da me fizicki privuce ,pod dva da je ok kao licnost , trece nema ....
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
@Sixto

Samo fali momenat u kojem on usnama miluje tvoje nadrazene bradavice koje se presijavaju na mesecini? :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by RACABG
moje mishljenje je da na chat ne dolaze ljudi koji ne mogu bez recnika i vujaklije da napishu post (ali to je samo moje mishljenje)

isto kao shto si se ti uhvatio tog vujaklije, a treba ti prvo bukvar
ima neka teorija koja kazhe da je najjednostavnije reshenje i najverovatnije

da li stvarno mislish da svi koji su na forumu drzhe rechnike i vujaklije pored kompa zarad foruma, dok na chatu se shatro razmishlja na keca
(mislim shta tamo ima da se razmishlja-odakle si, a/p, koliki ti je.
eventualno ako cesh da slazhesh neshto pa da smislish)

ili je verovatnije da to rade mozda jedno ili dvoje a ostali nemaju potrebu za tim dok si ti polupismen pa ti svachiji postovi deluju kao iz vujaklije
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa sad, ja baš nešto ne volim fem tipove, ali ni ne palim se preterano na mačo muškarce. Volim umerenost i u svemu, pa i u ponašanju. Jednostavno ne volim ljude koji štrče fizički na bilo koji način. Kad je u pitanju psiha, volim stabilnost, to je glavno i ne cenim preterano višak tzv. ženskih osobina "emocionalnost, brbljivost, lepljivost, hvatanje za svaku reč, ljubomoru", ne volim neartikulisano ponašanje, međutim, ne volim ni suštu suprotnost ovoga, tj. odsustvo svega pobrojanog, na takve nazovi mačo muškarce, gledam kao na automate bez mozga i emocija. Mašine za seks i ništa više.
Pitanje fem vs. str8 look ne gledam tako binarno, kao pitanje diskriminacija vs. fetish. To je pre svega pitanje ukusa i ko se na šta pali. Nije to patika ili dildo ili stopalo, pa da bude fetiš. To je kompletan čovek i samim tim malo širi pojam od fetiša.
Uopšte, fetiš i diskriminacija su dva pojma u dve različite ravni koje se ne dodiruju uopšte, tako da ovakva dilema, zapravo i ne postoji.
Sixto
treba mi neko ko ima aktivan 'svestan sebe' govor tela a ne neko kilav, svilen, rasrafljen dok hoda i jedva drzi ista teze od cigarete. treba mi neko ko mrzi da se brije umesto da mu je to ritual od dva i po sata
Generalno, ovde bih se složio sa tobom, međutim, setio sam se nečega iz vojske. Bio je jedan vojnik koji je bio izuzetno feminiziran. Imao je smešan glas, bio je sitan, vrckao je dok ide toliko da su ga svi zvali "princeza". Međutim, to je bila vatra od čoveka. Dinamičan, pametan, mogao je da snađe u svakoj situaciji. Bio je i pomalo histeričan, kao što ti femići, jel te, znaju da budu, ali ne preterano :) Jednom smo išli na radove, da utovarimo i istovarimo neke metalne ramove za vojne krevete, dva kamiona puna ko oko. Zaprepastio me je koliko je imao snage. Bio je i čovek, znao je da se našali, da popije, da učini kad treba.
Elem, da zaključim, iako je fem do daske, smuvao bih se sa njim bez razmišljanja. Mada je on samo izuzetak.
Korisnikov avatar
By blenta
iseche me kiborg ko dzipom na slaviji

ontopik:

takodje ne shvatam shto je to toliko bitno kakav je neko
josh vishe zbunjuje shto mi chesto kazhu da sam mnogo strejt
i neki od tih koji mi to kazu to smatraju kvalitetom
dok druga polovina to kaze sa nekim gadjenjem

stvar je ukusa da li neko voli macho tipove ili svilenije tipove

i uglavnom mi se uvek dosad svidela osoba kao skup svih svojih kvaliteta i mana
neki su bili femy look, neki nisu, neki su bili underage ( :pucaodsmeha: )

dakle pitanje je ukusa, a ne diskriminacije to kakvi se nekom momci svidjaju(ukoliko je vec iskljuchiv po tom pitanju).osudjivanje nechijeg ukusa iz bilo kog razloga, a ponajgore zarad povredjene sujete je d i s k r i m i n a c i j a
Korisnikov avatar
By Kiborg
Evo

http://www.vokabular.org

sad i ti imaš Vujakliju.
By RACABG
Originally posted by Kiborg
Evo

http://www.vokabular.org

sad i ti imaš Vujakliju.
uh hvala ti puno sada cu biti pametan kao vecina ovde ;)
Korisnikov avatar
By blenta
:neznam:

F22 Persistent delusional disorders
By Sixto
:lol:

Afkice i Dudo, ne, post nema svrhu 'navatavanja' necega u nedostatku adekvatne ponude na Romeu!
Sasvim sam dovoljno emotivno i strastveno zadovoljen, ili sto bi Ruska Jakic rekla 'Srecno zaljubljena kao da imam 20god'!
By Sixto
Treba odvojiti ono sto je fem i sto potpada pod tu kategoriju i ono sto je sasvim normalna stvar u zivotu, a nije stvar ni metrosexualnosti ni exkluzivitet zena!
I takav muskarac kakvog sam opisao zna da se dotera, namirise, da pati, voli i pokloni paznju!
By Sixto
Jok, muzevno je grizenje, stipanje je ipak fem! ;)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Izvinjavam se u tom slucaju.
Potpuno se slazem sa Sixtom, takvi muskarci su najbolji frajeri (bar po meni), samo sto ja sada jurim nesto na prvi pogled muzevno, ali sa jako maznim glasom... :lol:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Sixto
Jok, muzevno je grizenje, stipanje je ipak fem! ;)
c c c... vidis, ja bas mislim obrratno :)
Korisnikov avatar
By blenta
aska osh preporuku kod tvog sopstvenog drugara :D
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Sixto
Meni ne treba poza, forma kao tanka opna preko neceg drugog sasvim!
Treba mi musko, koje ne vrti guzicom vec hoda da taj hod polazi iz ledja, treba mi musko koje ne trepce kapcima sa ajlajnerom i korektorom vec neko ko prostreljuje pogledom da mi trnci idu niz ledja, treba mi neko ko ima aktivan 'svestan sebe' govor tela a ne neko kilav, svilen, rasrafljen dok hoda i jedva drzi ista teze od cigarete. treba mi neko ko mrzi da se brije umesto da mu je to ritual od dva i po sata...jasno je sta zelim reci!
And in the meantime, Sixto, try not to sound like the latest novel.

Nadam se da se bolje oblačiš nego što pišeš. I da je i frizura takva. :tetka:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Kod mog sopstvenog drugara cu da trazim preporuku kad padnem u ocaj. :P
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Rece Maljkovic, koji kupi kucice lutalice po gradu.
By Sixto
Heh
zar je bitno to sto si napomenuo?

Uostalom ako jeste, da se zakljuciti da se ti Dudo zadovoljavas ambalazom!? How disappointing...
Korisnikov avatar
By blenta
ajd onda trazhi aska za mene
ochaj me je davno nacheo

:tornado:
Korisnikov avatar
By ns.happy
od ovog ksalola sto sam ga popio uz cedevitu u teatru, stvarno mi se pomalo vrti a vase reci mesaju... bla bla... koliko sam shvatio, afka i siksto ce se smuvati?
By ~ Le Saint X ~
a ja cu blentu d a vadim iz ochaja...

hapi..pa sto to urade sebi?
By Sixto
Hehehe
lose pratis, Afka i ja smo se davno kresovali, a sad izvlacimo sukob zbog loseg sexa iz naftalina na forumu i pickaramo se na finjaka na javno da svi vide!
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja ne znam sta se svadjate kad ste svi femi tetkice, hteli vi to da prihvatite ili ne.

:lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Zasto se svi secaju loseg seksa bas sa mnom...

Once a slut, always a slut... :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!