Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
July 04, 2006
Catfight! Myskina Disses Jankovic
"She's a really strange player," Myskina told reporters.
"Let's put it that way. She walks on the court. I don't think she really care about the way she plays. She cares more about how she looks. That was kind of strange. She was touching her hair, whatever, her skirt."
http://www.protennisfan.com/anastasia_m ... index.html
Originally posted by LunjaNe zna se koja mačka bolje igra: Anna Chakvetadze, Nicole Vaidisova ili Lucie Safarova. Bas su opasnice!
@ Sunce
Ne znam za Venus, igrala je samo u San Diegu i izgubila od Ane Chakvetadze (?). Not impressed.
Serena je ponistila svoje ucesce i na poslednjem turniru pre USa zbog povrede koju vuce sa Wimbledona, tako da je pod znakom pitanja njena fizicka spremnost.
![]()
Originally posted by SunceSlazem se. Kad je u formi, ima najjaci servis, a i forhend joj je jak, tu kao Anin. Pregojena Monika (Bartoli) je povredila zglobove u finalu Wimbledona.
Ako Venus bude kao na Vimbldonu, bice gusto, zaista!
"She served 120mph on first serve. Sometimes it was hurting my wrist so bad because the ball was coming so fast."
Originally posted by MarvinEvo za tebe da se osvezis, malo o JJ:Originally posted by Lunja
Pregojena Monika (Bartoli)![]()
Originally posted by kiss addictEvo i za tebe nesto, da nasa i tvoja Ana pobedi na US openu! Ja mislim da ce za godinu, dve biti medju prve tri!
ja sam glasala za Anu![]()
nekako baš intuitivno verujem u to dete.
i slažem se da će medj' ženama biti veća konkurencija![]()
Originally posted by Kruela_de_VilOvde se ne bih slozio sa tobom, po vise tacaka.
Ana Ivanovic. Mada su joj sanse minimalne . Malo jos da poradi na igri i daleko ce da nam dogura. Jelence ima vece sanse na US open-u
A i kao musko mi je.Meni je![]()
Jeleni je važnije da dobro izgleda nego da igra tenis. Potpuno je čudna. Stalno namešta kosu, a da ne pričam kako posle svakog poena traži peškir. Znamo se dugo i dobra je teniserka, ali, jednostavno, ponekad ne mogu da je prepoznam - jadala se pobednica Miskina.Zaista ruzno i najblaze receno neprofesionalno. Ali se na vreme presaltala u druge vode. Ko zna cime ce njih da cascava.
Originally posted by Kruela_de_Vil
Henan ne podnosim. Jeste odlican igrac, ali kao da je dopinguju. Ima snagu, ALI NE I ODLICNU TEHNIKU. Gubi poene na najgluplji moguci nacin. A i kao musko mi je.![]()
Originally posted by Kruela_de_Vildečko ima emocije, i to je pokazao mnogo puta... pa i suze (ali njih ne u toku meča). ne razumem zašto ljudima smeta što je staložen?
Federer jeste neustrasiv i trenutno najjaci, ali godine su ga stigle iako ima samo 26. Polako gubi na rutini. Mislim da je dos`o period da ga neko zameni. Njega apsolutno ne volim jer decko nema emocije. Nema smeha, ni placa niti bacanja reketa za vreme meca, vec je totalno hladan. Znam da je sa severa, ali ipak bre...
Originally posted by Kruela_de_VilAna Ivanović... da poradi na igri? pa dobro, jeste mlada... ali znatno manje bi trebalo da "poradi na svojoj igri" od Jelene (već je neko gore rekao ponešto o Ani, pa se neću ponavljati).
A zene? Hmmm... Ana Ivanovic. Mada su joj sanse minimalne . Malo jos da poradi na igri i daleko ce da nam dogura. Jelence ima vece sanse na US open-u, ali bice iscrpljena zbog predhodnog turnira, te ne verujem da ce da dodje do polufinala.
Henan ne podnosim. Jeste odlican igrac, ali kao da je dopinguju. Ima snagu, ali ne i odlicnu tehniku. Gubi poene na najgluplji moguci nacin. A i kao musko mi je.![]()
Originally posted by kiss addict
.....
zanimljivo je to da ti se dopada Nadalov inat i borbenost i pokazivanje emocija... pa preporučujem da na te stavke obratiš pažnju i kad Ana igra![]()
Originally posted by LunjaOriginally posted by Marvinpa, to si ti rekao. "mala pregojena monika". da te citiram?Originally posted by Lunja
Pregojena Monika (Bartoli)![]()
![]()
Originally posted by Kruela_de_VilMa nemoj da se potresaš.
A Svajcarska? Moja greska. Znam geografiju. Ali, sve sto nije u vezi sa Balkanom, a severnije je od nas, ja ih licno kategorisem kao hladne ljude. Glupost je znam. Videh te narode, tj. osetih na sopstvenoj kozi kada sam bila posetilac. Znaci, Svajcarska, Ceska i (naravno cist sever) Norveska, Svedska i Finska----) ledeni ljudi. Nije tema topik-a, ali morala sam da prokomentarisem.
Originally posted by MarvinNisam nikog vredjao, casna Titova!
![]()
Zar stvarno?
Svejedno.![]()
Ja sam to rekao sa ljubavlju- mala pregojena Monika![]()
A ti tako surovo... Da je navratila ovde mogla se i uvrediti.![]()
Originally posted by Kruela_de_VilI ja imam simpaticne i one "manje simpaticne" tenisere. Zar nemaju svi?
Zvucace krajnje suludo, ali teniseri moraju da mi osvoje i dusu i srce. A, Rodger-u i Justine nikada to nece poci za rukom u mome, krajnje komplikovanom, slucaju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!