Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 2007

Federer
3
8%
Nadal
1
3%
Roddick
Nema glasova
0%
Djokovic
16
42%
JJ
7
18%
Ana
6
16%
Serena
1
3%
Venus
2
5%
Henin
2
5%
Sharapova
Nema glasova
0%
drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Sunce
....nastavak...o sestrama Vilijams i JJ i Ani

Koga li ce zakaciti sestre Vilijams, Anu ili Jelenu? Ako Venus bude kao na Vimbldonu, bice gusto, zaista!
Korisnikov avatar
By Lunja
@ Sunce
Ne znam za Venus, igrala je samo u San Diegu i izgubila od Ane Chakvetadze (?). Not impressed.
Serena je ponistila svoje ucesce i na poslednjem turniru pre USa zbog povrede koju vuce sa Wimbledona, tako da je pod znakom pitanja njena fizicka spremnost.
:fige:

@ oziris
Nisam nasao na youtube, ali sam iskopao sledece:
July 04, 2006

Catfight! Myskina Disses Jankovic

"She's a really strange player," Myskina told reporters.
"Let's put it that way. She walks on the court. I don't think she really care about the way she plays. She cares more about how she looks. That was kind of strange. She was touching her hair, whatever, her skirt."

http://www.protennisfan.com/anastasia_m ... index.html
:lol:
Zgrozen sam. Cime se ona bavi... (da je govorila o Golovinki, pa i da joj dam sansu... :D salim se)
Korisnikov avatar
By Oziris
Mora da su sklonili sa youtube-a... Ma da bre, budala... Sta te briga da li se pipka i gde se pipka?!?!?!!?:flaming:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
@ Sunce
Ne znam za Venus, igrala je samo u San Diegu i izgubila od Ane Chakvetadze (?). Not impressed.
Serena je ponistila svoje ucesce i na poslednjem turniru pre USa zbog povrede koju vuce sa Wimbledona, tako da je pod znakom pitanja njena fizicka spremnost.
:fige:
Ne zna se koja mačka bolje igra: Anna Chakvetadze, Nicole Vaidisova ili Lucie Safarova. Bas su opasnice!
Korisnikov avatar
By Lunja
Da, sve tri su super.
Vaidisova mi deluje najtalentovanije, samo da sredi povrede. Ta mala ce brzo biti u top5.
Chakvetadze ima lep stil.
Safarova mi je najdraza - nejeksplozivnija je. :meda:
Korisnikov avatar
By Lunja
US Open Series standings

1. Roger Federer (SUI) 170^
2. James Blake (USA) 117
3. Andy Roddick (USA) 112
4. Novak Djokovic (SRB) 100

1. Maria Sharapova (RUS) 122^
2. Jelena Jankovic (SRB) 107
(3. Justine Henin (BEL) 100)
4. Patty Schnyder (SUI) 97

Mirkin decko i opatica su osvojili US seriju.
JJ moze da osvoji max bonus od 500.000$ (ako pobedi na US Openu).
Cestitamo!
Korisnikov avatar
By Lunja
Sad moj omiljeni deo.

Sarapova ce u USOpen uci sa........... 3145 poena.*
JJ sa ................3115.*

Ako Jelena prodje jedno kolo dalje, bice #2. :fige:

Jao! 30 poena samo?

:cheer: :cheer: :cheer:

Biće biće!
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
Ako Venus bude kao na Vimbldonu, bice gusto, zaista!
Slazem se. Kad je u formi, ima najjaci servis, a i forhend joj je jak, tu kao Anin. Pregojena Monika (Bartoli) je povredila zglobove u finalu Wimbledona.

She's also been struggling with an injury to her right wrist that's been bothering her since battling the powerful Williams at Wimbledon.
"She served 120mph on first serve. Sometimes it was hurting my wrist so bad because the ball was coming so fast."

:wow:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pregojena Monika (Bartoli)
:testerica:
Korisnikov avatar
By Kruela_de_Vil
Moj favorit je definitivno Nadal. Po meni, najbolji teniser svih vremena. Ta snaga, inat i tehnika su apsolutno ocaravajuci. I kada ima zutu minutu ne posustaje, rodjeni je borac. To jako cenim kod tenisera!
Federer jeste neustrasiv i trenutno najjaci, ali godine su ga stigle iako ima samo 26. Polako gubi na rutini. Mislim da je dos`o period da ga neko zameni. Njega apsolutno ne volim jer decko nema emocije. Nema smeha, ni placa niti bacanja reketa za vreme meca, vec je totalno hladan. Znam da je sa severa, ali ipak bre...

Novak je posle Nadala moj favorit. Decko napreduje veoma brzo. Lepa mu se karijera smesi... :eu:

A zene? Hmmm... Ana Ivanovic. Mada su joj sanse minimalne . Malo jos da poradi na igri i daleko ce da nam dogura. Jelence ima vece sanse na US open-u, ali bice iscrpljena zbog predhodnog turnira, te ne verujem da ce da dodje do polufinala.
Henan ne podnosim. Jeste odlican igrac, ali kao da je dopinguju. Ima snagu, ali ne i odlicnu tehniku. Gubi poene na najgluplji moguci nacin. A i kao musko mi je. :bljak:

Ja navijam za Nadala i Djoku na jednoj strani, a na drugoj za Anu i Jelenu naravno. Premda i Sharapova-u jako cenim.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by kiss addict
ja sam glasala za Anu :D
nekako baš intuitivno verujem u to dete.
i slažem se da će medj' ženama biti veća konkurencija :yes:
Evo i za tebe nesto, da nasa i tvoja Ana pobedi na US openu! Ja mislim da ce za godinu, dve biti medju prve tri! :kiss: za kiss addict, :kiss: za Anu! Ona ima tek 19!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Ana_Ivanovi%C4%87
http://www.anaivanovic.com/
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
pa, to si ti rekao. "mala pregojena monika". da te citiram?
:evilwait:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Kruela_de_Vil
Ana Ivanovic. Mada su joj sanse minimalne . Malo jos da poradi na igri i daleko ce da nam dogura. Jelence ima vece sanse na US open-u
Ovde se ne bih slozio sa tobom, po vise tacaka.
Mislim da je Ana veca favoritkinja, i to bas iz "tehnickih" razloga. Servis i forhend je dovela maltene do savrsenstva, i po preciznosti i po snazi. Ta dva oruzja su joj dovoljna da fizicki nadjaca bilo koju teniserku na turniru. ALI, ostaje jos da poradi na psichickoj snazi. Mislim da joj je to slaba tacka, iako je i tu napredovala. Npr, videlo se da je bila uplasena u finalu RGarrosa, a do tada je igrala odlicno. Odjednom joj je stao i servis, i forhend, i sve - prvo GS finale, nervoza, protivnica trostruka sampionka...
Dok je Jelena neverovatno izdrzljiva i dobro igra, ali ima nekoliko teniserki koje je konstantno pobedjuju, te mi deluje da ce dogurati samo do prve na koju naleti u kosturu - a to su: Henan, Ivanovic, Chakvetadze. Mentalne barijere su joj vece nego kod Ane - u stanju je da iz potpune dominacije u mecu predje u fazu "predajem mec, izgubicu narednih 10 gemova" (US 06 SF vs. Henin).
A i kao musko mi je. :bljak:
Meni je :down: komentar. Kakve to veze ima sa njenim tenisom?
(Ne moraju sve zene da budu feminizirane. :njanjanja: )
Korisnikov avatar
By Doxar
@ Lunja
Ti se vec nasao, ali, evo, stavicu deo iz Blica, isto od 4.6.06.

Jeleni je važnije da dobro izgleda nego da igra tenis. Potpuno je čudna. Stalno namešta kosu, a da ne pričam kako posle svakog poena traži peškir. Znamo se dugo i dobra je teniserka, ali, jednostavno, ponekad ne mogu da je prepoznam - jadala se pobednica Miskina.
Zaista ruzno i najblaze receno neprofesionalno. Ali se na vreme presaltala u druge vode. Ko zna cime ce njih da cascava.

Mada je bila prilicno solidna teniserka, i s onim markantnim ocima i nekako krhkom gradjom, negde mi je bila zanimljiva.
Interesantno je da je ona predstavljala glavni razlog dolazaka Jeljcina na teniske meceve.
Korisnikov avatar
By Doxar
Henan ne podnosim. Jeste odlican igrac, ali kao da je dopinguju. Ima snagu, ALI NE I ODLICNU TEHNIKU. Gubi poene na najgluplji moguci nacin. A i kao musko mi je. :bljak:

Niko nije imun na glupo gubljenje poena, tj. pravljenje neiznudjenih i nepotrebnih gresaka, stvar je koliko neko moze popraviti i usavrsiti odredjeni udarac.
Stvarno ne vidim ko ima bolju tehniku od Justine. Njen bekhend je suvo savrsenstvo, udarac kakav nema 99% tenisera, uz odlican servis za svojih ni celih 170cm, kao i forhend i volej.
Mozda se ponekad i ispromasuje na svom forhendu, ali je i odatle konstantno opasna i pravi direktne poene.

Ona je prakticno prva razbila dominaciju sestara i sustigla strahovit tempo koji su one nametnule zenskom tenisu, bas zato sto je dostigla takav kvalitet svojih udaraca ( i naravno, ne samo to). I prilicno sam siguran da nije imala toliko povreda i izostanaka da bi vec sad imala dvocifren broj GS titula.

E sad, potpuno je druga stvar da li je neko simpatise i gotivi ili ne. Odgovor je, barem kod nas, prilicno jasan.

I slazem se sa Lunjom za komentar o muskom izgledu.
Korisnikov avatar
By IriS
uhuh, odakle da krenem :nerd:

Federer jeste neustrasiv i trenutno najjaci, ali godine su ga stigle iako ima samo 26. Polako gubi na rutini. Mislim da je dos`o period da ga neko zameni. Njega apsolutno ne volim jer decko nema emocije. Nema smeha, ni placa niti bacanja reketa za vreme meca, vec je totalno hladan. Znam da je sa severa, ali ipak bre...
dečko ima emocije, i to je pokazao mnogo puta... pa i suze (ali njih ne u toku meča). ne razumem zašto ljudima smeta što je staložen?
uostalom, skoro je jedan komentator rekao da je Federer bio neverovatno nervozan dok je bio na početku (nešto slično vremenski kao Nole sada)... i da se posle umirio.
i da, nisam znala sa je Švajcarska na severu :nesiguran:

A zene? Hmmm... Ana Ivanovic. Mada su joj sanse minimalne . Malo jos da poradi na igri i daleko ce da nam dogura. Jelence ima vece sanse na US open-u, ali bice iscrpljena zbog predhodnog turnira, te ne verujem da ce da dodje do polufinala.
Henan ne podnosim. Jeste odlican igrac, ali kao da je dopinguju. Ima snagu, ali ne i odlicnu tehniku. Gubi poene na najgluplji moguci nacin. A i kao musko mi je. :bljak:
Ana Ivanović... da poradi na igri? pa dobro, jeste mlada... ali znatno manje bi trebalo da "poradi na svojoj igri" od Jelene (već je neko gore rekao ponešto o Ani, pa se neću ponavljati).
zanimljivo je to da ti se dopada Nadalov inat i borbenost i pokazivanje emocija... pa preporučujem da na te stavke obratiš pažnju i kad Ana igra ;)

Henin ima snagu ali ne i odličnu tehniku :puzzle:
dios mio! :nope:
ja bih rekla da ona nema toliko veliku snagu, koliko ima dobru tehniku :yes:

a za komentar o izgledu ću se složiti sa Lunjom :yes:
Korisnikov avatar
By Kruela_de_Vil
Originally posted by kiss addict
.....
zanimljivo je to da ti se dopada Nadalov inat i borbenost i pokazivanje emocija... pa preporučujem da na te stavke obratiš pažnju i kad Ana igra ;)

Obrati paznju na prvi post. Obracam i te kako paznju na Anu...

U pravu ste, priznajem gresku. Dok je Ana servis dovela do samog savrsenstva, Jelena je spavala u poslednjem mecu i svela ga na minimum (dodala bih samo to da je to samo zbog iscrpljenosti). Ubila sam se od grickanja noktiju za vreme meca sa Henan. U svemu ostalom se slazem sa Lunjom.

Jos uvek stojim iza sopstvenog misljenja o Henan. Ukusi su razni. Ima nesto sto me ne privlaci da navijam za nju kad god gledam tenis.

A Svajcarska? Moja greska. Znam geografiju. Ali, sve sto nije u vezi sa Balkanom, a severnije je od nas, ja ih licno kategorisem kao hladne ljude. Glupost je znam. Videh te narode, tj. osetih na sopstvenoj kozi kada sam bila posetilac. Znaci, Svajcarska, Ceska i (naravno cist sever) Norveska, Svedska i Finska----) ledeni ljudi. Nije tema topik-a, ali morala sam da prokomentarisem.

Aha. U pravu si. Decko ima emocije. Kada? Kada osvoji turnir, pa nam se isplace kao curica? Dajte bre, znam da nije lako nositi se sa sobom u momentima kada te svi hvale i kada si objektivno jedan od najboljih tenisera svih vremena. Tu ga u potpunosti razumem. Ali, tu stalozenost tokom meceva jednostavno ne mogu. Kao da suze sprema za kraj turnira pa se tek tada posteno iskuka.
Mada, polako pocinje da me slusa. :eevil:Kako se samo nervira kada igra sa Nadal-om, a kada ga je Djokovic pobedio, pokazao nam je da poseduje bes i ogorcenost. Ljudski je izgubiti, ali ne smeti pogledati pogledati pobednika pravo u oci.... :(

Rekoh samo da Henan ima vecu snagu nego tehniku. Sto ne iskljucuje da nema dobru tehniku. Samo joj uvek prednjaci snaga! Lepo ona isplanira udarac, i perfektno ga odradi (kao niko drugi), ali sta se tada desi? Snazan udarac, te joj loptica cesto predje belu liniju...

Zvucace krajnje suludo, ali teniseri moraju da mi osvoje i dusu i srce. A, Rodger-u i Justine nikada to nece poci za rukom u mome, krajnje komplikovanom, slucaju.

P.S. Pravi sam novajlija. Nemojte se smejati. A kako se glasa? *stidim se*
Korisnikov avatar
By V25
Kruki, klikneš na prazno polje, tj. kružić koji ti je gore ponuđen ispred svakog odgovora, a potom kad si obeležila željeno polje klikneš na "GLASAJ":bic:
Korisnikov avatar
By Marvin
pa, to si ti rekao. "mala pregojena monika". da te citiram?
:evilwait:
Zar stvarno?
Svejedno. :durenje:
Ja sam to rekao sa ljubavlju- mala pregojena Monika :meda:
A ti tako surovo... Da je navratila ovde mogla se i uvrediti. :drama:
Korisnikov avatar
By Marvin
A Svajcarska? Moja greska. Znam geografiju. Ali, sve sto nije u vezi sa Balkanom, a severnije je od nas, ja ih licno kategorisem kao hladne ljude. Glupost je znam. Videh te narode, tj. osetih na sopstvenoj kozi kada sam bila posetilac. Znaci, Svajcarska, Ceska i (naravno cist sever) Norveska, Svedska i Finska----) ledeni ljudi. Nije tema topik-a, ali morala sam da prokomentarisem.
Ma nemoj da se potresaš.
Severno- visoko, šija-vrat.
Ti mora da si mislila Švajcarska- sve one silne planine... od toga je hladan :hvala:
Korisnikov avatar
By Lunja
Zar stvarno?
Svejedno. :durenje:
Ja sam to rekao sa ljubavlju- mala pregojena Monika :meda:
A ti tako surovo... Da je navratila ovde mogla se i uvrediti. :drama:
Nisam nikog vredjao, casna Titova!
Simpaticna mi je Bartoli, a tvoj komentar jos vise. Cross my heart! :opatica:
Korisnikov avatar
By Lunja
Zvucace krajnje suludo, ali teniseri moraju da mi osvoje i dusu i srce. A, Rodger-u i Justine nikada to nece poci za rukom u mome, krajnje komplikovanom, slucaju.
I ja imam simpaticne i one "manje simpaticne" tenisere. Zar nemaju svi?
Federer mi je dosadan, Sarapova i Hingis mi deluju arogantno, Marej (iz nepoznatih razloga) mi je odbojan...
Ali bez problema uzivam u njihovom umecu. Npr, Sarapova me odusevljava svojim forhendom i drive volley-ima. Hingis samo odluci da se ponovo bavi tenisom i vec je u top 10...

trivia______________________________
teniski recnik >>link<<
:tenis:
Korisnikov avatar
By spliff
zna li tko kako jj :love: stoji glede american series standings?

anchi je proshle godine bila prva sa 126 poena (ispred sharapove 125)
Korisnikov avatar
By Lunja
Pogledaj nekih 20 postova iznad. :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Sa Enankinog sajta:

"Justine battled the gusty Serbian storm of Jelena Jankovic"

U jeee.... gusty Serbian storm... :smeh:
Korisnikov avatar
By Oziris
Izgleda da je sve stvar simpatije... Eto, na primer, meni Ana ni izbliza nije toliko simpaticna kao JJ (cuj JJ simpaticna - adorable!!!!! :love: ) a da ne pricam koliko mi je Federer sladak - i kao sto neko gore rece - decko uopste nije hladan i bez emocija - ima stalozenost koja je i preko potrebna u odredjenim trenucima meca - a i brate ono divljanje i bespotrebno gubljenje poena bas u tim trenucima ume i mene da iznervira, tako da - Federer :love:
Sto se Henin tice, ona mi je trenutno i jedina koja zasluzuje da je jos uvek No. 1 - pristrasna sam kad je JJ u pitanju i volela bih da je vidim na vrhu, ali od svih ostalih, jedina koja zaista ima materijala da se nadje "gore", samo da jos malo psihicki sazre je Nicol Vaidisova! Kako ta devojka igra pametan tenis! :hail:
By High Maintenance
Uhh mnogo los zreb...Znaci Ili Ana ili JJ mogu da napadnu titulu...Nikako jedna protiv druge...A Henin u 1/2f....Tu je i Venus...Serena....LosOOO mnogo LosOOOO

Evo,uploadovao sam dve fotke zreba,pa ako je nekome lakse ovako neka pogleda...

Slika
Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!