Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Večeras, tj, kada malo bolje pogledam na sat jutros, sam pogledao ovaj zaista sjajan film. Već dugo sam slušao samo reči hvale o njemu, ali se desilo to da ga nikako nisam mogao naći na DVD-u, dok se konačno nisam setio da sam ga još odavno video u VIDEOPOLIS-u, gde sam ga pre neki dan i kupio. Priča je delovala obećavajuće, trgovina ljudima, ali nisam ni naslućivao da je film ovako dobar. Bez previše patetike i bez deklamovanja suvoparnih činjenica, film je uspeo da prikaže ovu temu na najiskreniji, najrealniji i najsuroviji način. Scenario je isto sjajan. Svakako da film preporučujem svakome. Zaista jeste težak, i vrlo verovatno vas neće zabaviti, ali će vas dirnuti, šokirati i mnogo čemu naučiti.
Korisnikov avatar
By M M and I
Nesto se ne palim na svedske filmove snimljene u poslednjih 5 -6 godina... Ni ovaj mi se nije preterano dopao...
Korisnikov avatar
By Lunja
Cemo pogledati... (ako ga iskopamo negde)
Korisnikov avatar
By Escobar
Film je za pet zvezdica. Jasan, konczan i potresan. Obavezno pogledati!
Korisnikov avatar
By EnRage
Meni je odlican takodjer.
Korisnikov avatar
By Kruela_de_Vil
Bas se pitam ko te je terao da pogledas film? :D

Ekstremno depremirujuci film. Reziser nam, na jedan jako mastovit, a ipak i dirljiv nacin, prikazuje svu surovost trgovinom ljudima. Muzika upotpunjuje nasu impresijiu, tj. pesma "Mein herz brennt" od Rammstein-a. Sve reci hvale za ovaj film. 9/10 od mene dobija.
Taman kada sam pocela da cenim rad tog rezisera, odgledala sam film "Fucking Amal" i nisam bas ostala impresionirana... :(
Korisnikov avatar
By M M and I
Ni meni se nije dopao Fucking Åmål...(offtopic) a mesto Åmål jos manje...boze koja je to rupa...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam gledala samo kraj tog filma i ceo dan nisam mogla da se oporavim od teskobe i uzasa... tako da mislim da necu imati snage da gledam ceo film.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!