Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by l.carvel
pa dobro ... svako iz svog iskustva verovatno..
a sto se tice 'raspolozenja' mislila sam na 'quod me nutrit me destruit' a to je valjda tetovaza a.jolie...a da li od toga pucas it's beyond my knowledge:)
Originally posted by MeaCulpaE bas to htedo da kazem: muvas, smuvas a onda moz da se opeces zestoko a mozda i ne moras ako ti je bilo samo do zezanja
Ja muvala, smuvala... I opekla se zhestoko![]()
Originally posted by bigirl
Moram ponovo da odgovorim na ovo pitanje...![]()
Sačekam da prestane da bude str8.![]()
Originally posted by MomoDefinitivno nisu.. Chim su pristale da budu smuvane, ili chak u mom sluchaju - da one smuvaju mene!
E bas to htedo da kazem: muvas, smuvas a onda moz da se opeces zestoko a mozda i ne moras ako ti je bilo samo do zezanja![]()
Mada mislim da te koje smuvas i nisu bas str8, pre bi ih nazvala- neautovane![]()
Originally posted by andjelatMozda ima, a mozda i nemaOriginally posted by bigirl
Moram ponovo da odgovorim na ovo pitanje...![]()
Sačekam da prestane da bude str8.![]()
Koliko treba da se ceka da neko prestane da bude str8,
i da li treba da se ista osoba tretira nekim medikamentima,
muzikom (takovima), pricama... da bi se taj period
skratio?
Iskreno sam zainteresovana za ovu problematiku,
jer imam licni zivotni problem, sa osobom koja nije
bila str8 kad smo se upoznale, a sad je odjednom
postala str8.
Da li ima leka?
Originally posted by Azdaja2
..sve u svemu naravoucenije ne petljati se sa str8erkama, tako?![]()
Originally posted by arwen_evenstarDesava mi se cesce nego sto zelim.
Da li vam se cesto desava?Imate li poseban pristup? Dobra iskustva:love:, losa iskustva...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!