Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Sixto
Na stranu kad su ovih dana velike temperature i svi gledamo kako da se rashladimo, kakvom se vodom tusirate!?

Ja volim izrazito verlu vodu da melte ne dlake otpadaju s ruku, ko prasitj za svinjokolju! :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
Ja isto volim vrelu vodu, chak i kada se tushiram da bi se rashladio :D

Tushiranje mlakom vodom mi je nekako ... bljak, lol
Korisnikov avatar
By malecka
ili ledenom ili vrelom (nista izmedju)... zavisi od toga koliko je meni hladno/toplo, raspolozenja... kolicine tople vode u bojleru... :shmi:
By RACABG
da przi, bez bola nema uzivanja ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Tusiram se mlakom vodom.
Tusiranje vrelom vodom nije dobro!
Korisnikov avatar
By gorilica
Predlog za Sunce i Kiborga:
Shta mislite o tushiranju utroje? :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
:roflmao:

Neću da se tuširam sa Suncetom, pretvoriće vodonik u helijum, pa ćemo da pričamo smešnim glasićima pod tušem. To je veliki turn-off :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Kiborg
:roflmao:

Neću da se tuširam sa Suncetom, pretvoriće vodonik u helijum, pa ćemo da pričamo smešnim glasićima pod tušem. To je veliki turn-off :lol:
:giggle: Bice potrebna ledena voda da ohladi...
By Dragonite
Ja se tuširam isključivo vrelom vodom. Takoreći kipućom :mljac:

Pokušao sam da napravim kompromis sa svojim momkom, zarad zajedničkog tuširanja, ali nije išlo. On se, što se mene tiče, tušira jezivo ledenom vodom temperature 35 - 45 stepeni C.
Korisnikov avatar
By 2kune
tuširam se u moretu :P
:roni:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja gotivim vrelu vodu, dok my significant other voli mlaku, te chesto dolazi do konflikta. Mada se na kraju uvek ja smrznem. :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Leti hladom (dobro de, ne ledenom... mlakacko hladnom) a zimi toplom (isto ne vrelom, ali bliže vrelom nego srednjem)
Korisnikov avatar
By IriS
leti mlakom vodom, bliže hladnoj.

u toku ostalih godišnjih doba, vrelom vodom... da se napravi tako dobra para, te onda mogu da ostavljam ljubavne poruke na ogledalu :lol:
By Sixto
COvece koliko nas je ljubitelja tople!
Tacno nas vidim na zajednickom queer okupljanju u nekoj banji u Madjarskoj kako ko babe blazenog pogleda se cvarimo u termalnim bazenima sa sumporom! :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Termalni bazeniiii :hypno:
Mađarskaaaaa :hypno:
Pederi ko babeeeee :hypno:

:blenta:
By superfly
samo nek je mokra... i prohladna!
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Ja volim vrelu vodu u kadi kada legnem i bukvalno se shurim.E onda moram da prevucem kozicu preko glavica jer je voda toliko vrela da moze da mi opece pishu. :panker:
A kada se tusiram onda je voda mlaka.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by ^RAY^
Ja volim vrelu vodu u kadi kada legnem i bukvalno se shurim.E onda moram da prevucem kozicu preko glavica jer je voda toliko vrela da moze da mi opece pishu. :panker:
A kada se tusiram onda je voda mlaka.
you're disgusting sometimes, you know?:tetka:
Korisnikov avatar
By malecka
u engleskoj za tusiranje postoji hladna voda i onda 9 (ako se tacno secam) razlicitih vidova VRELE vode... ta voda je nemoguce vrela... ne znam kako se oni tamo tusiraju preko godine (ja bila tokom leta kad je hladna voda bila sasvim odgovarajuca).... :roll:
Korisnikov avatar
By Pauceti
od mlake do hladne tako nesto :duh:
Korisnikov avatar
By blenta
ladna ko zmija

ili naizmenicno ladna, vrutja

posle toga budem :eya:
Korisnikov avatar
By Dominion
vreeeeeela voda :) posle 15 minuta nista ne vidish u kupatilu od pare :D
Korisnikov avatar
By M M and I
Mlakom koja tezi hladnoj...Ne prijaju mi vrucine. Za mene je sve preko +15 toplo a preko + 18 vruce...

A volim i da izadjem iz saune i bucnem se u onaj bazen sa ledeno hladnom vodom ispred saune :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!