Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Jelena je uzasno servirala. Ako tako bude servirala protiv TATI nece dobro proci.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Originally posted by Sunce
Henin nije u top formi.
Henin je UVEK u top formi. :misici:
Nije, nije onakva kakva ume da bude. Gledao ja! Grešila je više, slabije se kretala. Mada, podići će ona formu. :cheer: :domino:
Korisnikov avatar
By Lunja
"Welcome to Tatiana's world" :kosa:
Slika
Korisnikov avatar
By Lunja
@ :sunce:

nocas igra sa PetROvom, pa cemo videti. Jedva cekam! :cheer:
Mada, i Nadia je u formi, sve je moguce...
Korisnikov avatar
By Sunce
:giggle: Gde nadje tu slicku? Kao da kaze: "Baš sam lepa, zar ne? Moja kosa je poput klasja zita, presijava se jer pijem caj od lana. Pa procenite sami: Jelena ili ja?" :tetka:
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika

Inace, ovo devojce (ZI YAN) je iz kvalifikacija stiglo do polufinala. :wow:

:fige:
Korisnikov avatar
By Sunce
Baš je slatko dete, mada nema usne, bljak. Zapravo, nije slatko, izvinjavam se. Ja bih pre kinesce iz filma "Kuća letećih bodeža", mislim muško kinešče. Lunjo, nemoj da me zbunjuješ! :giggle: Ah, ta bezusna je pobedila Anu :crveni:
Korisnikov avatar
By Lunja
Evo, samo jos jednu i zavrsio sam. Ova mi je omiljena -
Tati u smedjoj fazi:
Slika
:giggle:
Korisnikov avatar
By Lunja
Odoh da gledam Henin.

Za kraj: slazem se sa high.m. da je Henin favorit, slazem se sa GuzomKoMeduzom da je JJ servis bio slab i slazem se sa :sunce: da se JJ sjajno krece.

:D

:bye:
Korisnikov avatar
By Sunce
Hvala, lici li malo na tebe? Nego, mene brine Federer, napalio se na falusnu kuglu i grabi li grabi. A Henin posle svakog udarca gleda u trenera. Da li ti ljudi znaju da gube?
Korisnikov avatar
By Lunja
Ah, ta bezusna je pobedila Anu :crveni:
Ana je sama kriva. (sad cuveni stih) "Da je Aqua Vivu pila, u polufinalu bi bila!"

:murkan:
Korisnikov avatar
By Lunja
Tko, lici li na mene? Tati? Zi Yan?? :shok2:
Korisnikov avatar
By Sunce
Tati, tati. Doduse, video te nikad nisam, kugla mi rekla. :carica:
Korisnikov avatar
By Lunja
Vise sam kao Sarapova. :opatica: Smerna, skromna plavusa.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ah, pa pogledas pre servisa kao zver, macka ljuta i opasna, a onda vrisnes. Da li ste gledali film "Ken Park"? U njemu jedan mladic bukvalno drka na stenjanje teniserke sa TV-a. Izvinjavam se na izrazu, ali :sunce: mora da bude malo direktno.
Korisnikov avatar
By Doxar
Zavrsi se upravo ovo mrcvarenje u vidu meca Henin-Petrova.
Bilo je dobrog tenisa, nije da nije, ali Justine kao da igra preslikane meceve protiv istih protivnica, pa je i rezultat prilicno predvidiv.
Ona 4 puta protiv JJ sa maltene identicnim tokom meca i kretanjem rezultata, sa Serenom najcesce bas gusto u 3 seta... a nocas po ko zna koji put je mucena Petrova povela u prvom setu rezultatom tipa 4:1, 5:2, da bi ova dodala gas, dobila u tesnoj zavrsnici i protutnjala kroz drugi set. Stvarno je dosadna, bas kao i Fedex.
Ako je sutra ona Kineskijnja u transu ne sredi niko nece. Sto se tice Jece, bojim se mrka kapa.
By High Maintenance
JJ igra drugi poplufinalni mech danas...tacnije u 1h posle ponoci.
Korisnikov avatar
By Lunja
Da li ste gledali film "Ken Park"? U njemu jedan mladic bukvalno drka na stenjanje teniserke sa TV-a.
Nisam film, samo tu scenu. :D Ali nisam provalio da ga je teniserka uzbudila (mozda i jesam, ali sam zaboravio).
:smeh: Verovatno je na Sarapovu drkao...

Dosta offtopica! Kiss ce da nas :noob:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Da li ste gledali film "Ken Park"? U njemu jedan mladic bukvalno drka na stenjanje teniserke sa TV-a.
Nisam film, samo tu scenu. :D Ali nisam provalio da ga je teniserka uzbudila (mozda i jesam, ali sam zaboravio).
:smeh: Verovatno je na Sarapovu drkao...

Dosta offtopica! Kiss ce da nas :noob:
Ma mi non-stop pisemo o tenisu i fenomenima koje on izaziva. Ko zna, mozda je napisana neka studija o teniskom stenjanju "Tenis - krici, šaputanja, stenjanja, predorgazmi". Ja sam se uvek pitao da li se teniski stenjači i stenjačice tako oglašavaju i u keksu. Inače, ja sam audiofil (pssst, pale me glasovi). :blush:
Nije offtopic sve dok nam je tenis kljucna reč. Nije drkao na Šarapovu, nego na neku nepoznatu. :sunce: Meni je ta scena u filmu jako potresna. Postavio bih temu na Kulturi i umetnosti "Masturbacija na filmu" al' mi glupo.

Postoji i film "Vimbldon". Nisam ga gledao :( .
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Dobra je JJ.
No, bolji su Ana i Nole, ne, neverovatni su... Iskreno verujem da su takticki odustali od ovih turnira da bi se odmorili za US Open...
Korisnikov avatar
By Marvin
Da, Vimbldon je navodno inspirisan onom Ivaniševićevom spektakularnom pobednom 2001.
Korisnikov avatar
By spliff
bravo jelena :love:

5/7 6/3 i 6/2

mislim da je krajnje vreme da uzme skalp i od henan :gatara:
By High Maintenance
Bravo JJ..Mogla je da zavrsi posao i u dva seta...ali dobro je...
Tati je Hit...U "spavacici" i sa nekoliko kg nakita, dobro se i kretala pod tim opterecenjem :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Bravo JJ! Opet se fenomenalno kretala, oduševila me je dubokim loptama! Samo da je sutra krene 1. servis, ma neka se naljuti i pobedi vec jednom Henin. :paradajz:
Korisnikov avatar
By Lunja
Bravo Jelena, dobro je forsirala tati's backhand (a ova JJ's forhand), ali joj je servis zabrinjavajuci. Golovinka je bila agresivnija, ali je preterala u 3. setu. Dobar mec, bolji od jucerasnjih.

Henin je bila impresivna. Mislim da je favoritkinja.

Sutra :fige:
Finale je u 20h CET. (proveriti)
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
Da, Vimbldon je navodno inspirisan onom Ivaniševićevom spektakularnom pobednom 2001.
Ua homofob! :bljak:
:ua:
:protest:

Sto nije inspirisan spektakularnim pobedama npr. Martine Navratilove? Jbt, 9 puta ga je osvajala (+ 6 u dublu + 4 u mixu).

:giggle:
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!