Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Emo

Yeah
22
29%
Svidja mi se
18
24%
Neutralno
12
16%
Ne svidja mi se
16
21%
Yakk!
8
11%
By XanaX
hitler was an emo boy...
Korisnikov avatar
By novy
To je samo sledeci korak u razvoju civilizacije. Kao sto smo pre tri godine diskutovali da li je ok da momci nose roze majice, tako sad diskutujemo o emosima.

E pa, danas "i kurta i murta" nose roze majice, pa ce se isto verovatno desiti i sa emo fazonom, ali cemo zato izmisliti nesto novo, sledece, itd...

licno, slatki su mi :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Deksi
Originally posted by hlaefdige
citav pokret mi je odbojan vrlo....

...a sam stil mi se dopada
:up:
:up:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by ogi_ns
decaci u tom fazonu su uber slatki, samo da ne pocne da nosi to i kurta i murta... :uplasen: onda nece valjati
Heh vec su pocheli da ga nose i kurta i murta :D
Korisnikov avatar
By malecka
jako mi se svidja stil.... :sweet:
htedoh ja jedno vreme da se imam takvu frizuricu... ali meni se kosa prirodno uvija i onda bi bilo tesko svaki dan je ispravljati... :rida: tako da sam odustala od toga...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by malecka
jako mi se svidja stil.... :sweet:
htedoh ja jedno vreme da se imam takvu frizuricu... ali meni se kosa prirodno uvija i onda bi bilo tesko svaki dan je ispravljati... :rida: tako da sam odustala od toga...
I ja....i da imamo isti problem....:nokti:
Korisnikov avatar
By Mosquito Stripe
Originally posted by Morgan Le Faye
U ovom trp-u Morgan je bio pre 5 godina.... ili Vi kasno palite, ili je Morgan ispred svog vremena...
oıɹısoɹd ǝs ıɾoʞ lɐʌıʌǝɹ oɯɐs ǝɾ ıɾusɐuɐp ɾɐʌo 'ouʌɐpo soɾ ɐɹıʇɐp lıʇs oɯǝ
By Tresh-grl
garderoba je ok....frizure tu i tamo neke....ostalo....FUJ!
Korisnikov avatar
By horus.
Meni sve to deluje nekako snaucerski...
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Sta znam... imam ortake koji diskretno upiru prstom u takav stil i one koji ga dobro nose - sve ushiceno mi na uvce saopstavajuci: TO mi se svidja! :love:

Ni ja (shame on me) do skora nisam znao kako se TO zove, dok na izvesnom gay sajtu nisam video da medju nabrojenim tipovima muskaraca nisam video EMO (tip) ... pomislih :wtf: onda sam se informisao ;)

Nisam im jos usao u infrastrukturu i ne znam sta im je u glavi ;) ali svejedno - nije taj za mene... dakle, glasao sam NE SVIDJA MI SE
Korisnikov avatar
By uninvited
swidja mi se.... stil najwise ...ali stwarno ne wolim kad neko gowori Emo NOT, a on forsira i moli Boga da je najweci Emotjanin ever! Brate lepo kazi :D
Korisnikov avatar
By pena za brijanje
Stil je izuzetno lep, ali cela ideologija je jako tupava (;

preporuchujem Jefree Star - I Must Be Emo [klip na you tube-u]

mada osvrnite se oko sebe, u svim prodavnicama je emo hiiit glavni...
sve je emo 2day

ja sam do skoro imao emo frizuru... vishee NOOT

[blink] :P P[/blink]
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Kao shto postoje face kojima stoje plastichne haljine, kurvinjske shtikle, etc.. , tako postoje i ljudi kojima stoji emo trip.
Jednostavno, svi se trude da budu ochigledne individue u danashnjem, oh, tako okrutnom svetu, shto je sasvim razumljivo. Naravno da mi vishe prija da vidim emo osobu nego grand production fan. Svi smo explicitni na neki svoj nachin.
Ideologija emo pokreta i nema nekog smisla, ali nemam nishta protiv javnog iskazivanja pichkastog duha individue. Svima treba uteha, shta sad.
Korisnikov avatar
By Minie
totalno istripovano... ne svidja mi se!
By Paris
meni deluje kao jedan od najnespontanije nastalih tj, fabrikovanih stilova. buntovnistvo mamine i tatine dece zaustavljeno u razvoju koje nema u sebi ono genuine buntovnistvo jednog viciousa ili cobaina. deca bi da sviraju rock, ali da ne bude previse glasan. nedostaje mu srz, odnosno sustina. i ne bih rekla da su oni deo kontrakulture vec deo mainsteema u samo malo drugacijoj garderobi. inace, ovaj pravac postoji dosta dugo, ali je izgleda neko trebao da mu da fancy naziv da bi postao poznat. kao klinacki fazon moze da prodje, ako neko ne zna za bolje. a i neke frizurice su bas slatke. ali mi i dalje bode oci cinjenica da imo klinac deluje kao zakrzljali panker.
Korisnikov avatar
By Minie
Originally posted by Paris
mislim da si vrlo malo razumeo, pa ti se cini da sam na necemu. :nokti:
:hail:
Korisnikov avatar
By monroefan
svidja mi se,ali bi se samo zadrzao na frizuri,eventualno garderobi,dok mi je,kako neko reche,ideologija bzvz...
poshto je moja ljubav prema camp i kich estetici poznata,reci cu samo da mi se frizura josh vishe svidja u izblajhanoj/komercijalnoj varijanti... :D ...pa evo u slici moja fascinacija frizurom Milana Stankovica... :)
Slika

a za uvodjenje ovog stila u komercijalu zasluzna je ko drugi nego Vicky Beckham... :D
Slika

i Rihanna...
Slika

emo guys & girls moracu da vas razocharam konstatacijom da i grandovci shtancuju emo frizure samo tako...pa uzivajte u MTV/Grand kolazu... ;)
Slika
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bez obzira na ovaj gore post, koji ne bih ni komentarisala...

update: i stil mi je dosadio.....
Korisnikov avatar
By monroefan

pa ti ga nemoj komentarisati,a samim tim shto si stavila da ga ne bi prokomentarisala vec jesi... ;)
zashto su neki ljudi uvek zeljni rasprave?...:roll:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by monroefan

pa ti ga nemoj komentarisati,a samim tim shto si stavila da ga ne bi prokomentarisala vec jesi... ;)
zashto su neki ljudi uvek zeljni rasprave?... :roll:
pa upravo to...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako Yakk znaci Bljak onda definitivnmo Yakk!
Korisnikov avatar
By decko
Oduvek sam znao da su Dara Bubamara i Mina Kosticu emo! :lol:
Korisnikov avatar
By monroefan
pa shto ne reche nego sam ja morao da otkrivam?...:P
Korisnikov avatar
By Azdaja
Zajebi ove od gore slike...
Ako znamo sta su emo osobe-ko ne zna neka pita..
uglavnom mi ih je zao,imam dosta prijatelja EMO-JEBEM VAS U...............sve ima svoje resenje,kakvo god da je govno....a patiti i patiti bez granice (heheh)ima li cilja-bilo koji cilj da je u pitanju...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!