Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Da li su bica koja nazivamo "andjeli chuvari" ili samo andjeli nishta drugo nego nasha secanja na proshlost. Mi u buducnosti?
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Pitali jednom Scully u X-fileu šta misli o vampirima. Ona na to reče: "Sem činjenice da ne postoje...". E, pa to i ja mislim o anđelima-čuvarima.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa vampiri postoje...
ima ih tri vrste od kojih jedna uglavnom napada ptice, jedna uglavnom sisare, a za treću mislim da je toliko retka da se ni ne zna (ali najverovatnije samo džinovske pozemne lenjivce za koje se misli da su izumrli, pa zato i jeste toliko retka).

Emisija "Lov na lovce - šišmiši" bi trebalo da bude emitovana 13.9.2007 u 17h na National Geographicu (ali do tada ima još dosta pa možda promene programsku šemu)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Morgana, do you still practice witchcraft? :vestica:

Mene chuvaju iskustva iz proshlosti koja se ukorenjuju u moja moralna nachela, a "andjelima chuvarima" mogu se nazvati samo u krajnje metaforichkom kontekstu... (ako bih, recimo, o njima pisao pesmu, pa ih tako nazovem)...
Korisnikov avatar
By EYA
da, sasvim je moguce da je tako... koga cu paziti, ako ne samu sebe :andjelak:
mada, pored mog svetleceg tela, cesto i razni oblici visih svesti, paze na pojedine duse u ljudskom oblicju :sunce:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kazu da je moguce nacrtati svog andjela cuvara...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by EYA
cesto i razni oblici visih svesti, paze na pojedine duse u ljudskom oblicju :sunce:
True.

@B.B: ofc..
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Nego htedoh da pitam a da ne otvaram posebnu temu za to...

Da li kod zivotinja postoji samoubistvo?
Korisnikov avatar
By svejedno
Zanimljivo razmisljanje..da li cu POSTATI (eventually) svoj andjeo cuvar, tzv. vise ja, ako sam te dobro razumeo?

..

Ne znam, no licno ne verujem da bi se bas mogli POISTOVETITI sa unutrasnjim vodicem... mozda ce moj andjeo cuvar postati JA, odnosno, mozda ce doci trenutak kada ce se potpuno integrisati 'ON' u moju licnost.
(sto je sasvim malo, ali sushtinski drugacija ideja - mozda i jesi bas na to mislio?)

..

^ To da, verujem.
Korisnikov avatar
By frivolus
Originally posted by EYA
mada, pored mog svetleceg tela, cesto i razni oblici visih svesti, paze na pojedine duse u ljudskom oblicju :sunce:
slazem se potpuno, svako ima svog "andjela cuvara", neko i vise njih...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by frivolus
Originally posted by EYA
slazem se potpuno, svako ima svog "andjela cuvara", neko i vise njih...
Postoji razlika izmedju termina 'andjeo cuvar' & drugih oblika svesti koji uzimaju pojedince pod protekciju.
Korisnikov avatar
By frivolus
da. slazem se.
zato sam i stavila pod znake navoda " " da to bude siri pojam koji ce obuhvatiti i to drugo.
ali upravu si ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!