Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
vip je pustio i nek telefone u prodaju... video sam kroz izlog da su preko 30.000 :shok:
Korisnikov avatar
By andjela
da imas nokia 8800 siroko gold za 99.999 :)
Korisnikov avatar
By EnRage
Jesu, oni su fancy i cool, pa VIP, sta to ne govori i sam naziv :lol:
Korisnikov avatar
By Pipin
Ipak odlučio da otvorim sebi pederfon. Daklem, VIP ili 064?
Nemam pojma dal će mi više trebati sms ili pozivi. Koga god pitam za savet svi su nešto polovični, pa rekoh ajd da vidim šta pederi kažu.
Korisnikov avatar
By Marvin
Nego, znali li iko nekoga ko prešao na VIP?
Ja nikog živoga.
A sprovodio sam anketicu.
Korisnikov avatar
By Rei
VIP josh uvek koriste samo oni koji nemaju kredita na 'glavnoj' kartici...

A telenor snizio cene razgovora u mrezhi u paketu 'pricha' na 2.9 dinara...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Pipin
Od ta dva 064...

... a povrh svega Telenor... :)

Ja uzeo 061 pre par nedelja... Slabi su, mreža je užasna (valjda malo predajnika, šta li)... Tehnički (usluge) zaostaju još uvek za MTS-om i Telenorom...

Vratiću se MTS-u ili uzeti Telenor, konačno... Bum videl... :shmi:
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Paki
Slabi su, mreža je užasna (valjda malo predajnika, šta li)... Tehnički (usluge) zaostaju još uvek za MTS-om i Telenorom...
Slaba mrezha? Naravno. Tek su doshli. Odaberi ruchni odabir mrezhe i registruj se na mt:s-ovu mrezhu. Radicje bez frke. Meni tako radi vecj dugodugo.

Josh jednom, zaostaju?

mt:s-u radi gsm i 3g.
vip-u radi gsm, 3g je u planu.
telenoru radi gsm.

Samo radi uopredjivanja...

Korisnik Jazzva mozh da vam da izvor ka ovoj informaciji. :)

Meni se dopada kako radi.

Kopam po mt:s-ovom sajtu, kao i po Telenorovom, ne mogu da nadjem ni jedan postpaid, kamoli prepaid paket koji bi mi odgovarao vishe od vip-ove izuzetno jednostavne i takodje izuzetno jeftine ponude.

na mt:s pljujem, Telenoru veliki respect, vip najvishe volim i koristim do daljnjeg. :)
Korisnikov avatar
By andjela
a koji postpaid paket ima vip ?

taj 3g vidim koristi koliko procenata stanovnistva... 0..0000001%
kada 90% njih "cima" i ne prica duze od minuta, bacace pare na high streaming i video calling... yea right

ako si na vip-u koristi vip mrezu 220:05, a ne mt:s ili nemoj da pljujes po mt:s, da nije njega ne bi bilo ni vip-a

pogledaj telenorov paket sa prenosenjem besplatnih minuta u sledeci mesec, zar ima nesto bolje od toga?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne postoji nista bolje od juniora na telenoru. poruka 85 para, minut 3 din a svako vece 1h free...
i telenor je pustio 3 g... a radi i hsdpa (sto je bolje i od 3g)
tako da...
posto imam kartice od svih operatera... 063 koristim poslednje 4 godine... a da ne pricam o kvalitetu zvuka...
a ja u pocetku hejtovao 063 zbog karica... ali sada... :D
Korisnikov avatar
By EnRage
@Allkey, ima i Telenor 3g i u BG i u NS, to sam i sam provjerio i radi, no jos ne nude nikakve usluge.

VIP nece skupiti zamjetniju masu korisnika ukoliko jos ne spusti cijene.
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by EnRage
@Allkey, ima i Telenor 3g i u BG i u NS
i u Nishu
By Sixto
Ocekivanja su mi bila izgleda visoka, po pitanju cena, brige o korisnicima, popustima i sl!
Sad bi samo voleo da imaju pristojan signal i da ne puca veza u sred razgovora!
E tugo, sta ti je trziste zemalja treceg sveta, niko nista nije obavezan, za fukaru moze i daj sta das!
Korisnikov avatar
By ns.happy
kada nekog zovem sa vip-a, pocne da mi krci telefon, kao ono kad slusate neki radio pa odjednom iz nekog razloga nastanu smetnje... i tako uvek kad zovem, pa prekinem i ponovo nazovem, tada je u redu. mislio sam da je do telefona, pa sam stavio i 062 karticu i nije se desilo. pa sam stavio 061 u drugi fon i opet se ponovilo krcanje. sa 063/2 se ne desava... da li je to samo kod mene slucaj ili i vi imate te smetnje? :pop:
Korisnikov avatar
By Pipin
Originally posted by Paki
Originally posted by Pipin
Od ta dva 064...

... a povrh svega Telenor... :)
Ako uzmem jedan od onih Telenorovih paketa za sms ili priču, jel mogu ja to da menjam? Npr. ako uzmem SMS, a ispostavi se da mi više treba priča, mogu li ja da taj paket preobrnem?
Mislim da mts to dozvoljava, nisam siguran. I oni imaju one tipi topi tupi pakete.
Koja zbrka.
Korisnikov avatar
By erkondisn
mozes na telenoru takodjer jednom promijeniti besplatno... nazoves sluzbu za korisnike i to je to :D
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by ns.happy
kada nekog zovem sa vip-a, pocne da mi krci telefon, kao ono kad slusate neki radio pa odjednom iz nekog razloga nastanu smetnje... i tako uvek kad zovem, pa prekinem i ponovo nazovem, tada je u redu. mislio sam da je do telefona, pa sam stavio i 062 karticu i nije se desilo. pa sam stavio 061 u drugi fon i opet se ponovilo krcanje. sa 063/2 se ne desava... da li je to samo kod mene slucaj ili i vi imate te smetnje? :pop:
Kada je veliko opterecjenje mrezhe, deshava se... Prebaci se na SCGTS mrezhu. :P
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Telenor nudi 3G i van ta tri nabrojana grada. za sada imaš mogućnost bržeg prenosa podataka i video poziva. mada ako uporedimo to sa mt:s koji osim ovoga još nudi i TV, ja ne bih rekao da Telenor uopšte zaostaje po tom pitanju.
Korisnikov avatar
By Allkey
...

3G. Malo mi je nejasan pojam... Trecja generacija. Dobro.

mt:s ima GRPS i 3G, s tim shto nisam siguran kojim protokolom 3G prolazi... Bicje da je HSDPA, buducji da nude 2mb/s...

Telenor, opet, ima GPRS i EDGE. A EDGE je protokol koji potpada u 3G, mada dosta sporiji (236kb/s).

Dakle, tachno, Telenor ima 3G, samo slabije brzine od mt:s-a... Nije mi najjasnije zashto to ne reklamiraju.

Stream televizije je aktivan i kod Telenora, naravno, na telefonima koji to podrzhavaju i strimuje se isto kao i preko rachunara. Dakle, ako postoji stream B92-ke (a postoji), radicje. S tim shto je 1 minut otprilike 30 dinara... Preko EDGE-a radi relativno dobro i vidljivo, mada je kvalitet slike loshiji.

Mondo web portal je zapravo taj koji nudi televiziju, dakle, distribuira televizijski signal preko wap-a.

Uf, morao sam da rezimiram. Sad je jasnije.
Korisnikov avatar
By andjela
EDGE je 384kbps

reci mi samo ko ce da nesto downloaduje (dali preko EDGE ili HDSPA ili WHDSPA) pa ceni od 4 pare za 1kB ?

imas i telenorov portal za 3G, ne znam sada napamet adresu :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa ne reklamiraju zato što nisu "ljakse" kao ovi iz Telekoma. one reklame za 3G su po meni dno dna. Telenor je izdao saopštenje za medije po tom pitanju, ponudili su tarifni paket za tzv. "mobilnu kancelariju" i to je to. pa kome to treba, taj će i sam da nađe, zar ne?

nisam siguran da Telekom koristi HSDPA, s obzirom da brzine prenosa jedva dostižu i ove za EDGE. mreža im je definitivno preopterećena, ali mislim da je pre razlog sporoće zapravo korišćenje isto EDGE protokola.
By Swanheart
Telenor je najboljiiiiiiiiiii bwe...skoro 8 godina na 63 mrezi i ni jednu zamerku nemam
VIP stoji u telefonu sa istim iznosom kredita koji je bio i kada je kupljena kartica...da me neko pita sto sam je kupila ne bih znala sta da kazem
Korisnikov avatar
By ns.happy
hsdpa je i kod telenora, molim vas...
Korisnikov avatar
By KiWi
očekujem da uvedu internet provajding i da bude skoro džaba ... kad uvedu postpaid, prelazim na postpaid
Korisnikov avatar
By andjela
ocekujem da mi kupe kola.... a kada dobijem stan prelazim kod njih :)
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by 2Q2Bstr8
nisam siguran da Telekom koristi HSDPA, s obzirom da brzine prenosa jedva dostižu i ove za EDGE. mreža im je definitivno preopterećena, ali mislim da je pre razlog sporoće zapravo korišćenje isto EDGE protokola.
mt:s nema edge... barem ne za korshcjenje van 3g-a za koji treba prijava...

kada je telenor doshao probao sam njihovu karticu, i umesto zaokruzhenog G kada pristupam internetu, pojavilo mi se zaokruzheno E. Ukapirao sam shta je.

Kasnije sam pozvao mt:s, prvo im je trebalo 5 minuta da skapiraju shta hocju da im kazhem (IDziPiArEs, EDDzI, EDDzE i EDGE i slishni idiotizmi), da bi mi rekli da taj protokol nije podrzhan.

A ako mt:s za 3g koristi EDGE, onda su zaista jadni. 2mb/s? My ass.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!