Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Swanheart
:hmm: zasto mi trenutno izgleda lakse da prodam dusu i prodjem gore nego Faust nego da nekom kazem da ga volim :lol: :trep:
By polarlicht4.1
M'da...Ali ako želiš da prodaš dušu, možemo da pregovaramo i oko toga...samo trenutak da nađem ugovor....kud li nestade onaj pergament od ljudske kože.... :evilgiggle:
By Swanheart
:hmm:
zanimljivo...mozda se ipak i dogovorimo za seriju...mada samo ako su uslovi oko prodaje duse povoljni
By polarlicht4.1
Od ljubavi, draga Swan, vajde nema - samo biznis! :lol:

Ma dogovorićemo se, ništa ne brigaj ;)
By Swanheart
ko spomijne ljubav :lol:
od mene tu rec ne ocekuj :smeh:
:kapitalistaubiti:

:lol:
By polarlicht4.1
Ali...ali...ljubav je SVE! :smeh:

Javit' ću se kada prikupim sve epizode pa da padne neki dogovor, važi?
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Užasna serija, uopšte mi se nija dopala. Biljana Srbljanović uopšte nije po mom ukusu.:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Katengl
Kako li sam ja propustio ovu temu?

Angelina: Samo, znas, Katarina, bolje da su te badzili. Dunav je danas vrlo zagadjen.

ili

"Gliser je oslobodjen carine....zbog brzine"
Korisnikov avatar
By Katengl
A sad mi ne gine da odlgledam jedno 6 epizoda veceras. Ehh...
By polarlicht4.1
Koliko sam video, ide i u 14h pa u 20h. Juče ili prekjuče bila prva epizoda u 14h...Ne razumem...
Korisnikov avatar
By Katengl
Krenuli iz pocetka? Ja imam na dva DVD-a, snimak nije preterano kvalitetan, ali je podnosljiv. A sta bi sa tim...zvanicnim, u nedostatku bolje reci, izdanjem , je l' ce biti toga?

Ja sam to jasno videla. Javio mi se jedan glas i rekao, "Nastace mrak na celom svetu ljudskom, i samo jedan narod od svih drugih naroda u tami ziveti nece..." Rece mi glas taj jos, "Podaricu im svetlost koju poslah iz kutija u kojima zivehu mali ljudi, da ih osvetli, dok svi ostali narodi u tami zivece....

:rotfl:

Ja mislim da treba krenuti iz pocetka. Znanje-to je prava dimenzija coveka, tu se sve ogleda. Izvinite, da li znate da citate?

Ti si ujkina pamet.
Nemoj da me vredjas!

Milice, idi smesta u sobu! Nisi ti duzna bas sve da trpis. Kad tvoja nemoralna majka ne zna za granice......Sta je, sta me gledas?
Sta si rekao?
Ma neeeeee....Nisi me razumela, ja sam hteo da te pohvalim. Da ti kazem da si kosmopolita u moralnom smislu.
By polarlicht4.1
Originally posted by Katengl
Krenuli iz pocetka? Ja imam na dva DVD-a, snimak nije preterano kvalitetan, ali je podnosljiv. A sta bi sa tim...zvanicnim, u nedostatku bolje reci, izdanjem , je l' ce biti toga?
Nemam pojma šta rade na RTSu ali nema veze - ovako dobijam duplu dnevnu dozu :smilegrin:

Ne znam za zvanična izdanja. Nikad ni čuo za to. Ali zato imam skoro sve epizode na jedno 6-7 DVDa a ostale treba da budu dobavljene uskoro :minibounce:
Korisnikov avatar
By TheTree
"...Bilo je bucno..ali poucno.."

"..cisto enigmatike radi...:

'...Napravio si mi od sina janicara..."

".....tu dirljivu ljudsku pricu.."

".....ima da ga docekam kao Deda mraza..."

"......vazno je da je devojka dobra..."

".....ko je ovaj strsljen i odakle je dosao?..."

"....izgledate kao istureno odeljenje neuropsihijatrijske bolnice..."

"...ko je ovaj covek,zasto je ovako lep,i ko mu je to omogucio?..."

Gledala sam ih ranije,i svidja mi se taj humor..
By Swanheart
*Cakana:”Vojislave dobicu rak glave od tebe”
Voja:”Mama ,nema veze,ja cu da te lecim” :lol:

*Zuca:“e Ana ti si lepa ja sam lep…sto da se ne priblizomo “ :puca od smeha

*Milica:”mama daj pivo”
Cakana:”kaze se :”molim Milice” “
Milica:”molim Milice”

*Zuca:”a ono flert,kafeterija,kafilerija” :lol: :smeh: :pucaodsmeha:

Joj odo` da cekam da se zavrse reklame :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi

Gospođa Mandić: Ko je Vojislav? Ko je Vojkan? Ko je Voja?
Vojkan: Ja sam Vojislav, Vojkan, Voja.
Gospođa Mandić: A-ha! Klasičan primer trostruke ličnosti!

Debeli1 (Obraća se Milanu): Daj ličnu kartu!
Debeli 2 (baca Milana sa ramena i vadi svoju ličnu kartu)

Korisnikov avatar
By Katengl
ALI!

Znate, ja bih da se malo izblaziram do sutra.
Da se šta?
Da se izblaziram. Mislim, Ana mi je rekla da vi držite tu školu, to "Steknite manire obrazovane žene za samo dva sata", pa... Ja sam mislila, da mu ga dam, ono malo, francuski, klavir, geo-grafija.

Ime?
Jovanka Broz.
Au, sine, kraljica!

Što je simpatičan gost.
Vidi, krava!

I onda sam ja tako krenuo da povraćam, i povraćam. Suze su mi tekle, jer je hamburger bio tako skup. A neke žene u autobusu su počele da se gade, jedna je počela da povraća, ja, šta ću, vidim njih kako povraćaju, pa povraćam i ja. I ceo autobus je povraćao. I tako...
A šofer, da li je on povraćao?

Nema, komšija, to je umetnost koja iritira. Evo pogledaj, molim te, ovo meče! Ja sam tolerantan čovek. Svi mečići su u redu, al' ovo meče gleda strogo, ono gleda urokljivo. Narod to iritira. I, naravno, organizuju se teroristi, i vidi sad.

I kada je mrak
I kada sve prestane da radi u vašoj kući
Ne očajavajte-gledajte nas!
TRINSI - ništa nas ne sme iznenaditi.
Mi imamo objašnjenje za sve!

Hrabro, nema šta.
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
Najbolja serija ikad ...
I kada sam bio mali sam je gledao i bila mi je super, i kasnije kad su je reprizirali svaki put ...
I danas je gledam... prakticno ja i moja najbolja frendica smo odrasli uz tu seriju koja je za mnoge shit... I love Biljana Srbljanovic way of thinking... :)
Ja i frendica cesto govorimo jedno drugom "Hoces me sad badziti?" Ona mene zove sine Dzone a ja nju Zaklina ...
Glumci ,scenario, scenografija,kostim,text, sve je savrseno odradjeno ... i urnebesno smesno .... :balon:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja ne volim domace serije ali ova je FENOMENALNA!!!

Imam na dvd-u prvih 24 epizoda...neko ima ostatak?

Meni omiljene epizode Turbo Caki i Zamena identiteta...Fenomenalne su!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
super je serija! opet je gledam.

samo što ne mogu da pohvatam sistem emitovanja epizoda. ne idu redom, mada to i nije neki problem, jer su ionako slabo povezane. ali onda ne znam kad će kraj serije. doduše, čini mi se da sve epizode u 14 h idu jedna za drugom, kao i sve one u 20 h. ali gde je tu logika?
Korisnikov avatar
By KiWi

Zonche, mislim da cela serija ima toliko epizoda. Koliko ceniš to blago? Ozbiljno pitam, spreman sam da pazarim.

Emitovanje je očajno ... Ja očekivao pesmu o ždrebetu, kad ono Ubistvo Kenedija (takođe dobra epizoda) ...
"Mene je publika u Barajevu na rukama nosila!"
"Istog momenta sam postavljena za doživotnog počasnog člana mirijevske drame." "Mirijevo ima dramu?" "Pa naravno, otvorili penzioneri kao dodatak uz hor"
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
Tako je islo i "Gore-Dole" ... znas da imas reprizu u 14 pa ne zuris da stignes u 20 na "premijeru" i onda u 14h gledas epizodu koja je bila recimo pre dve nedelje... Tacnije nema reprize... Kako rece 2Q2Bstr8 i u 20 h i u 14h idu redom samo ove u 14 h kasne za jedno 10ak epizoda... sto mi je dobro posluzilo da od pocetka snimim sve do sada emitovane epizode pa lepo slozim na DVDeve... :tehno:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
-Gospodjo,da li ste vi vlasnik ove mashine?
-Ne,ja sam njena zrtva.
:smeh:
Najbolji su!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako neko ima DVD kopiju i voljan je da i meni napravi jednu, zamolio bih je/ga da mi se javi na u2u. hvala!
Korisnikov avatar
By colorado
Ja sam voljan, ali nesto ne verujem da cu skoro van ZRa.
Korisnikov avatar
By sofia
Ako neko poseduje seriju na dvdu a voljan je da je sa mnom podeli,drugarski,bila bih vecno zahvalna...
By polarlicht4.1
Evo sada će Swanimir da se obrati javnosti. Ja učinio koliko je bilo u mojoj moći.
By Swanheart
Swanimir ima prvih 18 epizoda serije...
aj sad shliht pa da vidimo kome rezemo seriju :lol:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!