Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
A kako ti mozes biti vezefashista? Ja imam vezu od 3 godine, i mogu reci da je ozbiljna ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
salim se, u smislu da sam "stroga" sta su duge, ozbiljne veze :namig2:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by devokICA
Originally posted by svejedno
Kada ljudi pocnu iskreno da se vole.
..

Tu podrazumevam stanje kada je briga za voljenu osobu & njeno dobro veca od licne sujete.
da, svejedno je po svom obicaju u 2 kratke recenice rekao bas kako jeste :up:
Jeste, jeste... :yes:
Cak mislim i da sam tacno osetila kada se desilo to da mi je sujeta stala iza brige za voljenu osobu, i to je bio bas taj krucijalni trenutak...
I to. :yes:

Bas sve u 20 reci..
Korisnikov avatar
By HARP
Kada pojedes s nekim dzak soli onda sigurno znas da li mozes iskreno s tom osobom kroz zivot...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mirth
Kada ljudi pocnu iskreno da se vole.
..

Tu podrazumevam stanje kada je briga za voljenu osobu & njeno dobro veca od licne sujete.
da, svejedno je po svom obicaju u 2 kratke recenice rekao bas kako jeste :up:
Jeste, jeste... :yes:
Za mene to nije tacno... ili ja ne znam da volim :( ili volim na drugi nacin od vas?! Ja na neki nacin nisam sujetna i brinem o drugoj osobi i njenom dobru od prvog trenutka. Sam cin zaljubljenosti mi ukljucuje neku nesebicnost. Ali na nekom drugom nivou ne prestajem da budem ja, ponekad sujetna, pa i neopravdano sujetna, ma koliko vremena proslo. Bez obzira kolika bila moja briga za dobro druge osobe (a ona svakako postoji) ona se mislim ni posle ne znam koliko dugog vremena nece pretvoriti u negiranje same sebe (pa cak i sopstvenih losih osobina).
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Dina

Ali svakako razlikujes zaljubljenost od iskrene ljubavi, ne?
Korisnikov avatar
By EYA
negiranje sebe je produkt losih veza - toga ne treba da bude!
a negiranje sopstvenih losih osobina je jedan od nacina pokazivanje sujete :D
sujeti nema mesta u ljubavi, ni prijateljstvu.
u slucaju da je ima, onda je to znak da se voli ono sto mislimo tj projektujemo da je osoba koju ˝volimo˝, bez ostavljanja dovoljno slobode da ona bude samo ono sto i jeste, a mi to prihvatimo.

kao sto rece Freya, taj osecaj integracije je je pokazatelj dubine ljubavi.
JA + JA = MI a pri tom nijedno JA ne biva ugrozeno, niti postaje manje, nedovoljno, ili necelovito.
LJUBAV je metafizicko stanje pa ga je zasita vrlo tesko objasniti, tj sto vise reci potrosis to je manje jasno.

zato bravo za svejedno :up:
By aleksatgp
Lepa tema o galateji i freji u estrogenu me je navela na sledece pitanje:
sta konstitusete kao dugu vezu, koji je to vremenski minimum da veza postane zargonski "duga veza"
Moje licno /stoga naravno subjektivno/ misljenje je da je taj period najmanje 2 godine.
A posle godinu dana zajednickog zivota, dobija epitet ozbiljne.
Jbg, ja sam vezofashista :namig2:
Korisnikov avatar
By Dina
@ Dina

Ali svakako razlikujes zaljubljenost od iskrene ljubavi, ne?
Svejedno,
razlikujem. Samo opet, kod mene, s obzirom da se jako retko zaljubljujem kad god se to desi tezim da zaljubljenost pretvorim u vezu. Samim tim mi je zaljubljenost potencijalna ljubav, tj cim se zaljubim ja vec vidim godine ispred i postupam u skladu sa tim. :D Ali u nekom smislu ja sam uvek ista, mislim ne menjaju osecanja prema drugoj osobi mene kao licnost, naravno sve sto se dogadja menja nas.... ali mislim na neku sustinsku promenu, to ne.
Korisnikov avatar
By Manon
nekako mi se cini da kad citam ove divne komentare, ponesena gladju za ljubavlju, mogu dosta toga potvrditi ali....
...Moj zivotni put to demantuje.
Svaka moja veza duza ili kraca imala je istu krivulju, odnosno strmoglavi uspon do maksimuma mojih zelja mastanja osecanja i bla bla, traje max tri meseca. Posle toga pocinje kraj. Neke veze su trajale tako gaseci se i 3 - 4 godine, nijedna manje od godinu a sve do nulte tacke.
Nulta tacka je tacka u kojoj nemam nikakva osecanja ni zelje prema partneru- sve je uginulo. Tada nepovratno odlazim....
Svaki put se nadam (tokom tih tri meseca) da ce biti drugacije, ali nikad nije
To je moja karma, ali mozda cu je pobediti
By mothership
Duga veza? Kakvo besmisleno pitanje, jebiga. Ako se meri vremenom, ma daj. Znam za slucajeve ljubavi za ceo zivot, bre. Obrnuto, veza, tj. ljubav katkad prolazi za 7 dana. Rezime-nema pravila, molim bez predrasuda!
By жњ
Duga veza postaje duga kada vam... dosadi!!

Vremena je uvek premalo za dobre stvari :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!